Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Az MLiD videóban az egyik "forrás" azt állította - és én úgy értettem, hogy az egész műsor végülis erre futott ki - hogy Ő ugyan zen3+-ról nem hallott, de a Warhol egy valós kódnév, létező projekt.
Ez persze még nem jelenti azt, hogy
1) Az elhangzottak igazak. Azt például egyszerűen nem hiszem el - ugyanabból a videóból - hogy a 4700S az nem PS5 vagy xbox selejt, hanem egy Subor Z+-hoz hasonló "semi-custom" fejlesztés újrahasznosítása.
A kódnévről más leakerek viszont nem is hallottak.2) és azt sem feltétlenül jelenti, hogy a Warhol - amennyiben tényleg létezik - az, aminek eddig gondoltuk.
A 7nm megtartása mainstream/budget vonalra szerintem továbbra értelmes, logikus döntés lenne. Az 5nm-es gyártás biztos drágább és biztos van annak jobb helye is. Arról nem is beszélve, hogy abu mindig azt mondja, hogy a szerverpiacon sok évre előre kell vállalni azt, hogy adott lapkát fogják gyártani.
Ha nincs Zen3+, egy esetleges Warhol szempontjából akkor is szóbajöhető node a 6nm. Csak nem a compute lapkáknak, hanem az IO lapkáknak. Ha jól tudom, a zen4-et már 6nm-en készülő IO lapkákkal fogják párosítani. De máskülönben a 6nm-es Rembrandtban is 6nm-es lesz az uncore. Azt láttuk, hogy a 14nm-es IO lapka már elég sokat eszik és bizonyára limitációt jelent a FCLK szempontjából is. Logikus lenne, ha a zen3 6nm-es IO lapkával élne tovább.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy szerintem biztosan megvalósul. Éppenséggel kaphatott kaszát mondjuk amiatt, hogy a 6nm-es Rembrandtra kell a gyártókapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- JBL Authenics 200 bluetooth hangszóró garanciális
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest