Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizoli
tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy ha német amazonról rendelnék és átállítom a kártyát fizetéskor Euróra náluk, akkor kinek az árfolyama alapján váltódik levonásnál? Amazon vagy saját bank?
Csak azért kérdem, mert ha forintba hagyom neki, akkor drágábban vált mint a bankom.Köszönöm
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Prime Video előfizető vagyok, de lejárt a bankkártyám, ezért nem tudta levonni az Amazon a havidíjat.
De hiába állítottam be az új kártyát, továbbra is azt írja, hogy "Your Prime Video subscription payment failed" és hogy frissítsem a Payment Methodot.
Most akkor buktam ezt a hónapot és meg kell várnom a következő dátumot, amikor megpróbálják levonni a havidíjat? (okt. 6)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Flottul ment az Amazonos visszaküldés, csak a postás kisasszony szisszegett hogy három vonalkód van és neki mindhármat végig kell próbálnia.
Nem mondtam neki, hogy elég egyszer megjegyezni melyik a jó, de biztos jobban esett neki így intézni a dolgot. -
vbbb
őstag
Üdv! Csináltam egy 7 napos Free Prime Trial-t amazonon, majd ahogy beléptem felajánlották, hogy kaphatok 30 napos-t is ingyen. Ezt el is fogadtam, próbának terhelték a kártyámat 2USD-vel amit vissza is kaptam 2 napra rá. Most megint beterhelték a kártyámat 7. nap után 3USD-vel az nem maradt pending-en hanem levonták Amazon Video Prime Subscribtion címen. Ha bemegyek a fiókomba ott nem látszik semmi az Order-nél még van 21 napom a Free Trial-ból 'ingyen'. Ez a levonás akkor miért történt? Fura.
-
válasz
Szekich #9091 üzenetére
ha nem amazon az elado, es nem is amazon raktarbol jon, akkor tuti 2 csomagot kapsz, de egyebkent is szokasa az amazonnak kulon feladni a termekeket,
A masik meg hogy figyelni kell, mert en is rendeltem mar termeket, aminel nem volt feltuntetve hogy kinabol jon, majd megvamoltak, megreklamaltam tarsitva egy 1*-os ertekelessel, es az elado visszautalta a vamot, es a kezelesi koltseget. -
Szekich
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget vagy inkább infót kérni a Német Amazon.de rendeléssel kapcsolatban!
Amazonról eddig még nem rendeltem egyszer sem eddig inkább ebay, bangood stb,stb Amazonról most rendelnék először!
Adott 2 termék két különböző eladótól mind a kettő made in csájna. Ha így megrendelem akkor az Amazon begyűjti a két külön terméket és ők csomagolják 1 dobozba vagy én közvetlen a 2 eladótól fogom kapni két külön csomag formájában?
Ugye július óta minden Eu kívüli csomagot tréfáznak. A chekout-nál a végösszegnél fel is van tüntetve , hogy "incloude VAT " ami visszaszámolva tényleg a termékek+postaköltség 27%-át teszi ki.
Ezek szerint akkor az Amazonnál meg is fizettem az áfát és több költséggel nem fog járni a csomag/csomagok átvétele?
Illetve az Amazon.de -ről rendelt cuccokat a Magyar postával vagy valamelyik futárcéggel kézbesítik, bár gondolom ha Kínából érkező cuccot jövőhét hétfő- szerdára írja a várható kézbesítést gyanítom (és remélem) nem a Magyar posta hozza majd!
Előre is köszönöm a segítséget!!!! -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van egy termék amit Amerikában forgalmaznak csak. A termék 99$, viszont közvetlenül a gyártótól rendelve 20-50$ lenne csak a posta plusz a magyar sarc.
Amazon.com is forgalmazó és ott ezt kaptam:
Price $99.00
AmazonGlobal Shipping $12.01
Estimated Import Fees Deposit $0.00Total
$111.01Ha jól értem akkor ha a becsült import fee több mint 0-a akkor azt az amazon fizeti? Azaz nekem nincs ebben az esetben más költségem mint 111.01$?
-
radi8tor
MODERÁTOR
A forgalmazás ténye nem befolyásolja azt hogy szállítanak-e egy adott terméket Magyarországra. Inkább a jótállás/szavatosság érvényesítése lesz nehézkes mert ilyen esetben vissza kell küldeni külföldre. Tehát nem csak azt kell nézni, hogy mennyit spórolsz a vásárláson, hanem az ilyen később esetleg előforduló dolgokat is be kell kalkulálni.
Minden oldalt nézz ha valóban a legjobb ajánlatot szeretnéd. Volt már nem egyszer, hogy .de oldalon drágább volt, mint mondjuk .fr oldalon. És persze olyan is van, hogy .de oldalon található terméket nem szállítják, de .fr oldalit meg minden gond nélkül szállítják Magyarországra. A dolog akkor lesz érdekes, amikor nyomkövetésen látszik, hogy Németországból jött.
-
milu
aktív tag
Mivel új vagyok ebben a topicban, kérdezem:
Ha az Amazonról szeretnék vásárolni (olyan terméket, amit itthon, Magyarországon nem forgalmaznak), hogy lehet megoldani, hogy Magyarországra (is) szállítsák a terméket?
Tapasztalatotok szerint melyik oldalt (amazon.de. amazon.at, amazon.es..) érdemes emiatt nézegetni? -
Teasüti
nagyúr
válasz
radi8tor #9085 üzenetére
Még nincs feladva. Tegnap adtam csak le a rendelést.
Viszont amit "Amazon EU" teljesít (nem tudom ez mennyiben különbözik az EU S.a.r.l.-tól), az is gyorsan itt lenne elvileg vámmal együtt is. -
Teasüti
nagyúr
Üdv!
Megvettem egy szokatlan ajánlatot, amit elvileg az Eu Sarl teljesít.
Egy piaci ár alatti alaplapot, amit újként tüntettek fel, de hónap végére van kitűzve a szállítás legkorábban, de lehet, hogy szeptemberre nyúlik.
Jól sejtem, hogy ez vmi visszaküldött áru lehet, ami ebben a pillanatban még postán lehet visszafelé? Ők meg kirakták, hogy vigye a paraszt?
Egy napra rá korrigálták az árat, szóval úgy tűnik alkalmi vétel volt.
Kezdjek aggódni a termék állapota, a csomagolás érintetlensége és a kiegészítők megléte felől? -
2TB samsung 980 pro jó áron van spanyoloknál. Már akinek megér 300Eurot 😁
-
-
törölt tag
sziasztok!
két kérdésem lenne:
1. mit lehet olyankor csinálni ha nem enged belépni az amazon mert a telefonszám ami az accounthoz tartozik már nem él? hiába tudok belépni az email cimemre, hiába müködik a password, telefon nélkül nem enged tovább. a support szart sem ér.
2. van itt olyan aki a közeljövőben rendelne németből bármit?
-
applause
aktív tag
Köszi.
-
warcat
veterán
válasz
applause #9069 üzenetére
Terméktől és értéktől függ, van, amikor a rendelésed feldolgozása után, pár perc vagy óra múlva terhel, vagy pedig amikor a rendelésed feladás előtt áll (raktáron van minden, a szorgos hangya az amazon raktárban épp a te rendelésed pakolná össze).
Ha valami probléma lesz a fizetéssel, azt emailben automatikusan jelezni fogja a rendszerük illetve a megrendelésnél egy vörös ablakban lesz figyelmeztetés. 3-5 napod van korrigálni a dolgot, szóval dőlj hátra.
-
applause
aktív tag
vásároltam otp internetes kártyával, de nem vonta le az összeget. Amúgy mutatja a vásárlásomat. Később szokta levonni?
-
sb95
csendes tag
válasz
radi8tor #9057 üzenetére
Itthon szerintem nem kell fizetni, legalább is az amazon felszámította nekem ezeket.
Order SummaryItem(s)
Subtotal:£41.66
Postage & Packing:£7.09
Total Before VAT:£48.75
VAT:£2.43
Total:£51.18Szóval az Áfa ott van (2.43, bár ezt sem értem, hogy jött ki), de elvileg nem kell fizetnem, ezt még írta is külön, VÁM pedig nincs, mert 150 EUR alatti a rendelés. + Az 49.99 fontos termék ára csökkent le a végszámlán valamiért 41.66 fontra. Arra gondoltam, hogy esetleg valami kavar és bontott termék, de még az sem.
-
sb95
csendes tag
Rendeltem egy 49.99 GBP-s terméket amazon UK-ról, de a megrendelés véglegesítésénél csupán 41.66 GBP volt a termék ára, így VAT-al és szállítással fizettem cakk pakk 51 GBP-t.
Valaki tudja, ez mi volt?
-
John D'oh
aktív tag
köszi az infókat
-
warcat
veterán
válasz
John D'oh #9052 üzenetére
7603-tól kövesd végig az egymáshoz tartozó hozzászólásokat, postán fel lehet adni de ha még nem volt dolguk vele, akkor lehet magyarázni kell majd.
Szerk.: megelőztek, a lényeg, hogy te majd egy Inverz MPL Europe Standard-ot akarsz innen indítsd a beszélgetést a postán
-
John D'oh
aktív tag
Sziasztok!
A nemet amazonra szeretnek egy termeket visszakuldeni. Ehhez ok adnak egy pre-paid kuldesi opciot DHL-en keresztul. Elvileg ki kell nyomtatni a cimket amit kuldtek es ezzel kell bemenni a legkozelebbi DHL uzletbe.
Tekintve hogy videken lakom az orszag eszaknyugati csucskeben ilyet gondolom nem talalok a kozelben. Kerdesem az lenne hogy postara nem lehet leadni ezt amit ok tovabb inteznek ? Elvileg partnere a DHL-nek.Köszi!!!
-
Albigator
őstag
Hali!
Lehet abból gond, h amazon.de-s rendelésnél a visszaigazoló és a feladásról szóló emailben hiányosan szerepel a cím és név (csak keresztnév és város, a vezetéknév és utca házszám lemaradt). A közöttük lévő rendelés módosításos emailben is helyesen szerepel, valamint az amazon oldalán is jól mutatja a rendeléseknél és a track package résznél is.
Pont ezt módosítottam ékezetes karakterekről ékezet nélküliekre, mert sehogyan sem sikerült a fizetés és sok mindent próbáltam, köztük ezt is, hátha ez a probléma (nem ez volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest