Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szekich

csendes tag

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget vagy inkább infót kérni a Német Amazon.de rendeléssel kapcsolatban!
    Amazonról eddig még nem rendeltem egyszer sem eddig inkább ebay, bangood stb,stb Amazonról most rendelnék először!
    Adott 2 termék két különböző eladótól mind a kettő made in csájna. Ha így megrendelem akkor az Amazon begyűjti a két külön terméket és ők csomagolják 1 dobozba vagy én közvetlen a 2 eladótól fogom kapni két külön csomag formájában?
    Ugye július óta minden Eu kívüli csomagot tréfáznak. A chekout-nál a végösszegnél fel is van tüntetve , hogy "incloude VAT " ami visszaszámolva tényleg a termékek+postaköltség 27%-át teszi ki.
    Ezek szerint akkor az Amazonnál meg is fizettem az áfát és több költséggel nem fog járni a csomag/csomagok átvétele?
    Illetve az Amazon.de -ről rendelt cuccokat a Magyar postával vagy valamelyik futárcéggel kézbesítik, bár gondolom ha Kínából érkező cuccot jövőhét hétfő- szerdára írja a várható kézbesítést gyanítom (és remélem) nem a Magyar posta hozza majd! :D
    Előre is köszönöm a segítséget!!!!

Új hozzászólás Aktív témák