Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
GoldhandRent: Mondjuk, hogy megtörtént, azt azért nem mondanám, hogy sikerrel

Voltam bent a postán, a hölgy úgy nézett rám az amazon szó használata után, mintha teljesen más nyelven beszéltem volna, mindegy, szépen, tömören elmondtam miről is lenne szó, aztán megkaptam, hogy nyomkövetés nélkül nem fog tudni segíteni, de azért megnézi, mondom köszönöm. Pár perces várakozás visszajön, hogy ilyen névre, címre nem talált csomagot/levelet, bármi egyebet, majd elmondta ismét, hogy nyomkövetés a tuti, stb
majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.A jelen állás szerint nem tudok jobb dolgot, mint várni, hogy az újraküldés megérkezzen, vagy valamikor a távoli jövőben esetlegesen a posta felhívjon, hogy nem vettem át és jó lenne, ha szeretném magaménak tudni az ősidőkben kifizetett csomagomat

-
Duwad
tag
Sziasztok,
egyszerre több terméket rendeltem még december 4-én, 1et leszámítva mind az amazon készletéből jött, azok a múlt héten meg is érkeztek, de ami egy 3. féltől jönne még nem Még december 5-én egyébként jött email, hogy "has been dispatched". Az amazonon keresztül írtam nekik, hogy valamit mondjanak, hogy mizu, mert nem sürgős, de azért szeretnék tisztában lenni a dologgal. És pár órája meg is jött a válasz:
"Dear Customer,We are very sorry to hear that your order still hasn't arrived. As it has been some time since it was originally dispatched, we have decided to send you a new copy which should be with you shortly.
Please accept our apologies for any inconvenience.
Kind regards,
Anna
Rarewaves - Ő az eladó
Customer Service "
A fentiek alapján nagyon korrektnek tűnnek, ezért igazából csak annyi lenne a kérdésem, hogy mivel nincs nyomkövetés a csomagon és a futár sem jelentkezett, elképzelhető, hogy a postára érkezett még meg valamikor csak értesítést nem kaptam róla vagy ilyen nem létezik és valahol tengődik még a csomag ?
-
Duwad
tag
válasz
üzenetére
Először azt mondtam volna, hogy nincsen, mamlasz létemre nem írtam a termék mögé, hogy english, így csak németet adott ki. Picurka ész használatával viszont megtaláltam angol nyelven is

Abban szeretnék még segítséget kérni, hogy a rendelés melyik szakaszában/hol kell jelölnöm, hogy ne az amazon váltsa át az összeget, hanem a bankom ? Úgy olvastam, hogy így kedvezőbb lehet a vásárlás. A rendelés további folyamata azt hiszem menni fog

-
Duwad
tag
Sziasztok,
elnézést a buta kérdésért, de elég bizonytalan vagyok(nem szoktam nagyon neten vásárolni
). Mindenki a német amazont írja, hogy onnan rendel, gondolom a közelsége miatt, de amit szeretnék venni angol nyelven csak az angol amazonnál van, co.uk. Az lenne a kérdésem, hogy az járhat plusz költséggel, idővel, ha onnan rendelek ?Előre is köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-12400F processzor
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.