Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
Sziasztok,
egyszerre több terméket rendeltem még december 4-én, 1et leszámítva mind az amazon készletéből jött, azok a múlt héten meg is érkeztek, de ami egy 3. féltől jönne még nem Még december 5-én egyébként jött email, hogy "has been dispatched". Az amazonon keresztül írtam nekik, hogy valamit mondjanak, hogy mizu, mert nem sürgős, de azért szeretnék tisztában lenni a dologgal. És pár órája meg is jött a válasz:
"Dear Customer,We are very sorry to hear that your order still hasn't arrived. As it has been some time since it was originally dispatched, we have decided to send you a new copy which should be with you shortly.
Please accept our apologies for any inconvenience.
Kind regards,
Anna
Rarewaves - Ő az eladó
Customer Service "
A fentiek alapján nagyon korrektnek tűnnek, ezért igazából csak annyi lenne a kérdésem, hogy mivel nincs nyomkövetés a csomagon és a futár sem jelentkezett, elképzelhető, hogy a postára érkezett még meg valamikor csak értesítést nem kaptam róla vagy ilyen nem létezik és valahol tengődik még a csomag ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest