Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duwad
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
GoldhandRent: Mondjuk, hogy megtörtént, azt azért nem mondanám, hogy sikerrel

Voltam bent a postán, a hölgy úgy nézett rám az amazon szó használata után, mintha teljesen más nyelven beszéltem volna, mindegy, szépen, tömören elmondtam miről is lenne szó, aztán megkaptam, hogy nyomkövetés nélkül nem fog tudni segíteni, de azért megnézi, mondom köszönöm. Pár perces várakozás visszajön, hogy ilyen névre, címre nem talált csomagot/levelet, bármi egyebet, majd elmondta ismét, hogy nyomkövetés a tuti, stb
majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.A jelen állás szerint nem tudok jobb dolgot, mint várni, hogy az újraküldés megérkezzen, vagy valamikor a távoli jövőben esetlegesen a posta felhívjon, hogy nem vettem át és jó lenne, ha szeretném magaménak tudni az ősidőkben kifizetett csomagomat

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.