-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
seadrone
őstag
sziasztok!
ha magyar otp forint bankkártyával vásárolok az usa amazonon (amerikai címre), akkor milyen árfolyamon számolják a pénzt, amit levesznek a kártyámról? tegyük fel, hogy 100 dollárról van szó.
deviza, valuta közép, eladási, vételi?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Sziasztok!
Tuti volt már 100ezerszer ez a kérdés ne haragudjatok. Amazonról, hogy tudok rendelni, hogy kis hazánkba is kihozzák?
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Amazon.co.uk-ról rendeltem ezt a videokártyát. Ez jelenleg csak pre order. Ilyenkor addig nem vonja le az árat, amíg nincs készleten? Azért kérdezem, mert nekem nem vonta le az árát. Ha így is van az annyiból nem szerencsés, ha éppen az egekben lesz a font ára és forintban jó sokat fogok fizetni.
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
A héten jön az Amazon-ról rendelt két könyvem, de sajnos nem tudok otthon lenni a kézbesítés napján. Ez esetben mi fog történni? Postán esetleg majd átvehetem?
Köszi előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
milkabrams
őstag
Szeretnék rendelni pár dolgot a német amazonról, a probléma hogy Mo-ra nem szállítanak. Van rá mód, akár valami erre szakosodott céggel, hogy megvehessem a termékeket?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz eenvagyok #4687 üzenetére
Nagy ritkán előfordul ilyen. Ha írsz az ügyfélszolgálatnak, akkor utánanéznek a dolognak. Nálam hasonló esetben az lett a vége, hogy megrendeltem újból. Sajnos mivel zárolták már az összeget a kártyán az nem oldódik fel csak 31 nap után. Tehát 2x kell kifizetned így és majd 1 hónap múlva "kapod vissza" az összeget a folyószámládon.
⭐ Stella
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
Valamilyen indíttatásomnál fogva úgy döntöttem, hogy előveszem, majd aktiválom a régebben Amazonon vásárolt Steames játékaimat. Gyorsan be is léptem az amazon.com-ra, ahol a "Your orders" menüpont alatt meg is találtam az összes, általam eddig vásárolt gammát. Viszont, amikor belépek a "Your games and software library" menümbe, ott nem látszanak a játékok, konkrétan csak a 2014 után vásároltak vannak feltüntetve...
Mit csinálhatok rosszul?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
eenvagyok
csendes tag
Sziasztok. Szerda este rendeltem egy motyót amazon.de-ről. Amazon az eladó és raktáron is volt a termék, sőt azóta is van. A vásárlást követő fél órán belül le is vonták az összeget, ami ha jól értem azt jelenté hogy biztosan van is nekik és elkezdik az összekészítést. A gondom csak annyi, hogy a rendelés állapota azóta is "Delivery date pending, Preparing for Dispatch". Ez normális lehet hogy 3 nap alatt nem találták meg, vagy nem tudták feladni?
-
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Az Amazon.de-ről az ingyen szállítás csak 39 € felett működik?[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
AXisBOLD
addikt
nem jövök rá, hol a viharba lehet egy sima levelet, kérdést írni a supportnak
A "Need more help?" menün belül is csak további menüket találok, de egy sima üzenet vagy email írási lehetőséget nem...
Aurea mediocritas
-
-Solt-
veterán
válasz atoszmester #4679 üzenetére
Az ÁFA különbözetet kell megfizetned, ami +8%...
www.smart-bus.hu
-
BornToBePuli
aktív tag
-
atoszmester
tag
ldave és Hunner, köszi a válaszokat!
Még egy kérdésem lenne. Ha megfogadom ldave tanácsát és az amazon.de oldalról rendelek 39 EUR felett, akkor tudom hogy ingyenes a szállítás, ráadásul az eladó német raktárról küldené a cuccokat. Mivel így EU -> EU történne a szállítás, így lenne valami plusz költségem? A vámban biztos vagyok hogy nem kell, de ÁFA-t se kell fizetnem?
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz atoszmester #4676 üzenetére
Van egy ilyen sor: Sold by Sunvalleytek-UK and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available.
A "Sunvalleytek-UK" kattintható. Rányomsz, ott megjelenik az eladó összes adata. pl ez is:
9/F, Block A ,1th Yabao RD, Xinghe WORLD
Meiban Road, LongHua New District
Shenzhen
Guangdong
518000
CNEbből nekem elég valószínűnek tűnik, hogy kinai szállítás lenne.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
válasz atoszmester #4676 üzenetére
Hát ezt csak egyedileg lehet megnézni, de ott se mindlig listázza sajnos. Az offer listát kell megnyitni és ha van erről infó, akkor ott fogod látni, mint pl ez:
Itt is csak az egyik eladónál írja, hogy az USA-ból jön, a másiknál csak feltételezni lehet, hogy EU-n belülről érkezik.
A Slime draws near! Command?
-
atoszmester
tag
-
válasz atoszmester #4672 üzenetére
Nem lebeszélni akarlak, de erre a 14 fontos cuccra, ha Magyarországra rendeled, akkor + 6 font lesz a postaköltség. Szerintem jobban jársz ha a német Amazonról rendeled és teszel mellé még pár dolgot (mondjuk megkérdezel valaki ismerőst, hogy rendelne-e veled együtt), hogy meglegyen a 40 euró és akkor ingyen szállítják.
-
Bazs-
tag
Sziasztok,
Még tavaly rendeltem egy Honor 8-as telefont az amazon.de-ről : link
Most a képernyő egyik része besárgult.
Tudnátok abban segíteni, hogy ilyen esetben érvényes lehet még a garancia és ha igen, milyen módon kell intézni ?Köszönöm előre is.
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Még sose rendeltem az Amazonról és ezért szeretnék segítséget kérni.
Az amazon.co.uk oldalről szeretném rendelni ezt a terméket. Néhány napja olvastam ezen fórumon, hogy "Nem azon múlik, hogy milyen weboldalon rendeled, hanem hogy honnan jön a cucc."Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy az előbb linkelt terméknél honnan tudom, hogy honnan fog érkezni? Az eladó nevében benne van az UK, de mintha a címnél Kínát írtak volna.
A másik kérdésem, hogy mivel elég sok a szállítási díj, így ha megrendelem, akkor kapok Tracking Numbert-t?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
AXisBOLD
addikt
válasz AXisBOLD #4661 üzenetére
hmm még egy kérdés, levontak 1 EUR-t "seattle amazon eu prime amz.d seattle" néven, ez a prime trial szolgáltatás aktiválása miatt lehetett?
ami több mint furcsa, hogy ezt délelőtt vonták le, a szolgáltatást meg délután aktiváltam (+deaktiváltam)...wft
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Archttila
veterán
Szerintetek létezne, hogy elakadt kint a csomagom?
2017-08-23 13:38 Processed in the destination country
2017-08-23 13:10 Arrived at destination country
2017-08-23 01:55 Item sent abroad
2017-08-23 01:55 Item in office of exchange
2017-08-22 12:49 XY 10 posta, Item acceptedJó lenne még azt is tudni, hogy mikortól számít az "elállás"? return product gomb után indul vagy azt nézik, h mikor érkezik meg hozzájuk a csomag?
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Gabesz87
veterán
Igen, tudom, csak épp ezért furcsállom, hogy a képen látható helyen 395 EUR van, de rákattintva a more buying choices listára nyoma sincs ennek az árnak - sajnos. Pedig azonnal venném is ennyiértJa, sorry. Most látom csak, hogy a listában a 2. oldal alján van. na ezt eddig nem vettem észre. Viszont valami ismeretlen, értékelés nélküli vevő kínálja ennyiét - újonnan elvileg. Hát ez elég gyanús. Tőle inkább ne, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz87
veterán
Ez csak valami elírás? Nem először találkozom már ilyennel (amazon.de):
395 EUR-t írnak, de ha megnyitom az összes vételi lehetőség listáját, akkor 527,99 az első. Gondolom, csak valami elírás, de nem az első, amivel taállkozom, ugyanilyen. Fura, hogy tegnap is láttam ezt a 395 EUR-t ennél a gépnél, de ki is lett javítva utána. Ma is néztem már pedig, de most megint 395.
[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
Sziasztok!
Másfél hónapja megjött rendelésemhez jött most egy emal:Reason for refund: Export fee reduced
Here's the breakdown of your refund for this item:
Import Fee Deposit Refund: $14.38
Ha jól értelmezem az adóból kapok vissza.
De miért, mikor 27%-ot fizettem csak?
Nem mintha baj lenne, csak furcsállom
Köszi -
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
kicsit keszekusza az Amazon.de fogalmazása, kérlek erősítsetek meg hogy jól értelmezem:
rákattintottam az Amazon Prime trial tagság igénylésére --> aktiválták --> szept 26-ig él --> egyből utána le is mondtam róla, hogy ha el is felejtem szept 26-ig, ne vonják le automatikusan a következő időszakra vonatkozó összeget --> magyarul más teendőm nincs, ha lejár a trial, megszűnik a Prime tagság és nem fognak szept 26 után felszámolni semmilyen összeget!?
Aurea mediocritas
-
Dency01
aktív tag
Hali srácok. Közel 1 hónapja rendeltem az amazonról egy terméket. De még mindig nem jött meg. Elvileg Augusztus 24.-én kellett volna megjönnie legkésőbb.
A zöld csík már majdnem végig ért. Ilyenkor mit lehet tenni, várjak még 1-2 hetet?
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Archttila
veterán
válasz radi8tor #4658 üzenetére
Feleségemnek (is) rendeltem egy iDeausa V200 BT fejhallgatót.
Gyártani gyártják de nem tudják garantálni, hogy a 3. példány is hibátlan, új darab lesz ész számomra ez a legnagyobb vicc az egészben...
Pár hete volt egy hasonló esetem a Noctua-val de ők legalább vették a fáradtságot és teljesen ingyen közvetlenül a gyárból küldtek egy vatta új darabot.
Egyébként az e-mailek hangvételéből én azt vettem le, hogy a gyártóknak is kivan már néha az a bizonyos f@asz@ az Amazonnal, mivel gondolom hetente mennek a panaszlevelek a sok hanyag, újként értékesített használt/bontott termékek miatt.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #4650 üzenetére
Na szerintetek mit küldtek másodjára is? Így van, egy használt, felbontott terméket
Szerintem én itt be is fejeztem az egészet, mert esküszöm nektek az elmúlt 5 évben nem volt ennyi gondom a magyar webshopokkal mint az utóbbi 2 hónapban az Amazon eladókkal.
A szöveg mindenre a szokásos: nem látunk rá a raktárra akik kiküldik a... bla bla bla amit én még el is hiszek, de nekem mint vásárlónak nagyon nem jó érzés mocskos koszos kibontott termékért ÚJ!! árat fizetni, aztán visszacsinálni az egészet, angolul levelezgetni, postára járni...[ Szerkesztve ]
-
-
-Solt-
veterán
Urak,
Trackingnél ez a szöveg mi akar lenni?
Delayed
An attempt was made to deliver your parcel, but it could not be delivered because the location was closed. Delivery is rescheduled for the next business dayMilyen hely van zárva?
www.smart-bus.hu
-
Archttila
veterán
A Return/Refund Status alatt nem látok olyan menüt, ahol csatolhatnám a postán kapott blokkot/feladóvevényt. Vagy ezt csak egyszerűen el kell nekik küldeni üzenetben és majd utólag utalják?
-
krupiz
csendes tag
válasz Viktor0610 #4648 üzenetére
Biztos, hogy nem regisztrálni próbálok újra!
-
MODERÁTOR
-
krupiz
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Tableten Amazon appon keresztül be tudok jelentkezni az Amazonra, de asztali gépen ugyan ezt az email címet/jelszót használva nem enged belépni az oldalra. A hibaüzenet: "Email address already in use.." Tudtommal sehol máshol nem vagyok bejelentkezve.
Mi erre a megoldás?
Az esetleges válaszokat köszönöm! -
domojko
senior tag
Ebben a kérdésben tudsz állást foglalni?
A pebble topikból másoltam:Ha amazon.de-ről rendelted és nem vont le plusz költséget (max. a szállítást, ha expresszel kérted), akkor nem kell áfát fizetned, mivel EU értékesítés. Az, hogy az ottani beszállító cég amerikai (amúgyis csak kirakatcég), az csak neki fontos, mert ő vámol/fizeti az áfát.
Másik vélemény:
Szerintem pedig nem a weboldal számít, hanem a termék indulási helye.
ebay.com-ról is tudok úgy rendelni, hogy a termék már Európában (EU-n belül) van, ezért nem kell fizetni ÁFÁ-t.
Ha .de-ről rendelsz az szerintem nem garantálja, hogy az adott termék már az EU-n belül van.
De ne legyen igazam, és a kolléga járjon jól!Tehát amazon.de-ről rendeltem, 88€ volt az értéke. Amerikai az eladó. A kérdés kell vámot ÁFA-t fizetnem vagy sem?
-
Vagany
őstag
válasz radi8tor #4636 üzenetére
Nagyon köszönöm, minden tiszta .
Közben beszéltem a bankkal azt mondta 14-én történt zárolás (76,49€), de utána mégsem emelték le az összeget és a zárolás 6 napra szól utána feloldódik, ezért tűnik úgy mintha visszakerült volna a pénz a számlára, és ezért nincs a tranzakciók között mert még nem is fizették ki. Azt nem tudom, hogy ilyenkor az amazon, vagy a DossDirect bénázik, de furcsa. Gondolom hamarosan leemelik a pénzüket, de az is lehet, hogy ajándékba kapom a cuccot .-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
domojko
senior tag
[Ezt a terméket] vettem amazon.de-n. Megnézné nekem valaki aki jártas ebben hogy van e valami garancia a termékre?
Akár amazon akár eladói oldalról.
Előre is köszönöm. -
radi8tor
MODERÁTOR
Az eladó DossDirect volt, nem Amazon. Ezért nincs variálás az ÁFÁval.
A megakadt téma nem jelent semmit. Ez egy bevett szokása DHL-nek. És itt DHL alatt a német postát értjük, aki simán átadhatja DPD-nek.
Ha nem érkezik meg a héten, akkor kérdezz rá Amazonnál miért van az anomália a folyószámládon.GhettoChild: már megírtam hogyan tudod felvenni a kapcsolatot Amazonnal.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Vagany
őstag
Sziasztok!
Első amazonos rendelésem és van néhány furcsaságom, az itt lévő tapasztaltaktól kérdezném, hogy ezek normális jelenségek?
Német amazonról rendeltem (villámakció volt) és nem látom hol van az áfakülönbözet, vagy ezt majd utólag kell fizetni a DHL-nek?
Úgy látom a szállítás is megakadt, eddig zöld csík volt nem fekete és figyelmeztető felkiáltójel se volt, nagyjából értem az angolt, azt írja a következő munkanapon folytatódik a szállítás, de ez friss kép, illetve dhl.de oldalon követve normlisnak néz ki ("Mon, 21.08.17 03:54 Feucht, Germany The shipment has been processed in the parcel center")
Másik furcsaság, hogy kaptam SMS-t a DPD-től, hogy nemzetközi csomagom érkezik 2-5 munkanapon belül és volt egy azonosítószám amivel a dpd.hu-n lehet követni a csomagot, ez a csomagszám nem egyezik azzal a számmal amit az amazon közölt mint tracking number, illetve az amazon DHL-t ír. Létezik, hogy a DHL Magyarországon átadja a DPD-nek mikor ők is jelen vannak itthon. Hong-kongból már jött rendelésem (aliexpress - egy gyártó hivatalos boltja) és DHL hozta ki itthon is.
Az utolsó érdekesség, hogy olyan mintha a folyószámlámra visszakerült volna a pénz. OTP-nél vagyok vásárlások után szoktam nézni az egyenlegem és tudom hogy egyszer már levonta, de most megint mintha visszakerült volna a pénz és belépve az internetbankomba a tranzakciót sem látom (a levonást sem). Augusztus 7-ei tranzakciók vannak (aliexpress) sőt 18-ai is van (Gearbest) de az amazonos 14-ei rendelésemről semmi.
Tudtok valamit hasonló esetekről, ez így rendben van amazonos rendeléseknél?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
GhettoChild
tag
válasz GhettoChild #4633 üzenetére
Légy szíves, ha valaki tud segítsen.
-
GhettoChild
tag
Hi !
Nem paypal-al fizettem, terméket biztos hogy nem fogom látni, pénzt levonták... Mit lehet ilyenkor csinálni ?
Hogy lehetséges ilyen az Amazonon ???
[link][ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz domojko #4630 üzenetére
Gondolom az ottani ÁFÁt és egyéb illetéket.
Talán ebben a topikban jobban képben vannak, mint mi.⭐ Stella
-
domojko
senior tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról, ha rendelek egy terméket, UK-be szállítással, akkor milyen és mekkora mértékű illetékeket kell fizetnem? -
Szab02
aktív tag
" Sziasztok!
meg tudná valaki mondani, hogy tudom Amazon Prime Musicrol egy iPod Shufflera varázsolni a zenéket?
(nem megvásárolt albumokra gondolok)
Már eléggé frusztrál, hogy sehogy nem jövök rá.. "(feltettem a kérdést a másik idetartozó topicban is, de hátha itt kapok rá választ)
http://www.panoramio.com/user/szab02
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz GhettoChild #4627 üzenetére
Itt leírtam a menetét. Hasonló képpen járhatsz el te is.
⭐ Stella
-
GhettoChild
tag
Hello !
Hogy lehet közvetlenül az amazonok panaszt tenni?
Mert az eladónak már írtam de semmi válasz !
3 hónapja rendeltem és máig nem jött meg, mindig tolódott a kézbesítés dátuma, most meg a tegnapi nappal bezárólag azt írják hogy megjött és a pénzemet is levették !!!
De én nem kaptam semmit !
Köszi előre is ! -
rayoliviero
veterán
Amazonon történő eladás esetén van lehetőség arra, hogy az Amazon ne egy hónap után fizesse ki az eladott termék árát?
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Hogy tudok .de-n EU-s eladóra/szállításra szűrni?
Szóval aki garantáltan EU-ból postáz.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-Solt-
veterán
válasz Weareus #4620 üzenetére
Normális helyeket tekintve az iPon-nak jó árai szoktak lenni, de a VGA piac most egy "kicsit" megbolondult... nézz ki magadnak pár darabot ami érdekel és tedd el árfigyelőbe. Egy ideje már eléggé lent van az USD árfolyam, talán előbb-utóbb ez éreztetni fogja a hatását.
www.smart-bus.hu
-
Weareus
addikt
válasz radi8tor #4619 üzenetére
Hmmm.
Én Ipon-beteg vagyok, bár tudom, nem a legolcsóbb hely. Ott most 240 körül van a legolcsóbb.
Hol érdemes vadászni? (Ha nem titok?)Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Szia!
Köszönöm! Az Amazon.de-n ez volt a legolcsóbb 1080ti, amit találtam, (727 Euro), ha itthon 230-240 körül találtam, akkor lehet azt mondani, hogy tkp nem jönnék ki olcsóbban, tekintve, hogy még rájön a szállítás külföldről.
Szomorú vagyok.
A segítséget:[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Hunner
senior tag
válasz Weareus #4616 üzenetére
Szia!
Mint ahogy írja is, Price: $759.99 + $226.84 Shipping & Import Fees Deposit to Hungary Azaz 196 + 60 ezer ft. Amazon.de és co.uk-t nézegesd, ha vámmentes termékeket akarsz.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Hogy tudnék 200k alatt - legálisan - új 1080ti kártyához jutni?
Ez kb. kijönne - free shippinget ír - 197k-ból.
Milyen fizetnivalóim lennének még?Tudom, hogy hülye vagyok, nem szoktam külföldről vásárolni.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
MODERÁTOR
-
Eddig még csak könyveket rendeltem a német Amazon-ról, most viszont egy nagyobb dolgot is.
Ez a Carrier: UPS futárt jelent vagy sima postát?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Hunner
senior tag
válasz [KgP].Robot #4609 üzenetére
A 81.66-nak a 27%-a 22USD, azaz az Import fees deposit valószínűleg ezt fedi szóval erre a csomagra véleményem szerint nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz [KgP].Robot #4606 üzenetére
Free shipping csak USA-n belül él. Természetesen fizetés előtt láthatod a postaköltség árát is. Ezt elfogadtad, most már nincs mit tenni.
A legutóbbi összegzésen pedig nem látom az import fees depositot tehát ezt itthon fogják vámkezelni.
⭐ Stella
-
válasz [KgP].Robot #4606 üzenetére
Jó az Amazon és átlátható, ha EU-n belül rendelsz. Az USA pont az ilyen import költségek miatt más terület.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Vegul 2 kulon csomagkent lett elkuldve. Illetve az egyik mar el lett kuldve a masik meg nem...
Ami el lett kuldve az igy nez ki:Item(s) Subtotal: $139.99
Shipping & Handling: $49.00
-----
Total before tax: $188.99
Sales Tax: $0.00
-----
Total for This Shipment: $188.99Meg mindig nem ertem mi az a Shipping & Handling 49 dodo, amikor free shippinget irt...
(Ez az Amazon nekem nem szimpi eBay-el szemben ) -
Hunner
senior tag
válasz [KgP].Robot #4604 üzenetére
Duh, most nézem a rendelésed. Számoltak neked egy ilyet:
Import Fees Deposit USD 23.24-ot, de ez kb 8% lehet, ez biztos nem a magyar áfa volt.
Várjuk meg mit mond radi8tor.De szerintem sajnos jogos az áfa igény és ha jól számolok 270 usd még a 150 eurót is meghaladja, azaz még vámköltségre is számíthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz [KgP].Robot #4602 üzenetére
Amazon.com? Csak mert német és angol amazonról vámmentesen kéne érkeznie mindennek. Amazon.com pedig biztosan nem számol neked magyar vámot se áfát, tekintettel arra, hogy semmi közük hozzá, így biztos nem volt az árban mikor rendeltél.
[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Megerkezett a csomagom a postara. Kaptam egy sms-t, hogy vamkezeles alatt van es egy linkdt a tovabbi teendokrol. Nem ugy van, hogy nekem mar nem kell fizetnem vamot mert az Amazon belekalkulalja az arba?
-
válasz radi8tor #4600 üzenetére
Az lesz, csak az utóbbi hetekben sok volt a munkám és nem értem rá ezután rohangálni.
Gondoltam megkérdezem, hogy van-e valami tapasztalat ezzel, mert elvileg ez a bankkártyás fiók-zárolás teljesen standard eljárás náluk.
Ha meg kihozzák 62-63 ezerért a Radeon RX-et amit rendeltem akkor lehet nem is küldöm vissza, inkább tovább adom, legyen valaki boldog vele.Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ma indul a Destiny 2: Heresy
- Automata kávégépek
- Iqos cigaretta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest