Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m0ski
    aktív tag

Hát elég gyík ez a UPS, meg akartam kérdezni kb azért mikor számíthatok rá mert lassan nem leszek otthon, és gondolom nem egy autó van egész Budapestre, tehát ha a környező kerületekben van a futár, elé megyek, 10 perc zenehallgatás, unott ügyfélszolga, a futárt nem lehet elérni, de ő jelezni tudja neki, de a futár vagy b@szik rá, vagy nem, mivel ez lassan 2 órája volt, valószínűleg előbbi. Ma hozott csomagot a GLS és DPD is, a GLS 3 órás intervallumra be tudja lőni és még a futár telefonszámát is elküldi, a DPD 1 órásra, ezek meg "nap végéig valamikor" ... azt gondoltam kicsit komolyabb cég ez.

Hasonló tapasztalataim vannak nekem is UPS-el.

Amint azt láttam, hogy Vecsésen van a csomag, hívtam őket, hogy munkahelyi cím, időben érjen ide.
    Erre este látom, hogy munkaidő után 20 perccel próbálkozott, persze hogy sikertelen kézbesítés.

Az röhej, hogy biztonsági okokra hivatkozva előadják, hogy ők se tudják a futár számát és csak üzenetet tudnak továbbítani nekik (amit ezek szerint nem is vesznek figyelembe).

Minden futárcég esetén próbálok együttműködő lenni, egyeztetni a futárral, de a UPS reménytelen eset. :W

Új hozzászólás Aktív témák