Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Csak egy info, ha valaminél ott van hogy nem küldik Magyarországra és nem közvetlenül az amazon az eladó de amúgy az amazon warehouse-ból, tehát európából küldenék a cuccot, akkor írni kell az eladónak hogy nem küldené-e el ide, hátha. Nekem szerencsém volt, írtam neki, másnap már meg is tudtam rendelni az árut.
-
djnice
veterán
Mondjátok már meg, miért van ekkora lehúzás ebben az országban?
Sokadszor futok bele abba, hogy a német amazonnál jóval olcsóbb egy termék még áfacsere után is mint itthon.
Nálunk a kereskedők honnan szerzik be a termékeket? Nem hinném hogy pl közvetlenül a gyártónál drágább a termék mint az amazonon.Itt egy példa, borhűtőt szeretnék venni.
Kinéztem a CASO WineCase 6 típusút.
Amazon
ÁrukeresőUgye amazonon 119.99 EUR, ebből áfacsere után 128.05 lesz, így ingyen postával megáll 39.500 Ft-ban.
Nálunk 55.000 Ft
Ez 40%-os árrés. És ez Németországban egy kisker ár.A MediaMarkt-ban is ennyi, ami ráadásul német cég, ezért nem értem ezt az egészet.
A fizetések ott sokkal magasabbak, tehát pont fordítva kellene lennie.
-
djnice
veterán
válasz pulutodurumo #3831 üzenetére
Jaja, valószínű ez az oka
-
djnice
veterán
válasz l.skywalker #3881 üzenetére
Akkor a transoflex fogja kihozni, ha beért az országba, akkor itt tudod követni: [link]
-
djnice
veterán
válasz l.skywalker #3900 üzenetére
A transoflex oldalán a belföldi nyomkövetés is hozza. A kiszállítás napján SMS-t is küldenek.
-
djnice
veterán
válasz l.skywalker #3903 üzenetére
Nekem mindig másnap hozták ki, miután kiadták reggel a futárnak, furcsa de ez van
-
djnice
veterán
Az egyik legjobb bluetooth hangszóró, a Dockin D Fine, ma akcióban 100 EUR: [link]
-
djnice
veterán
válasz Mr.Csizmás #4125 üzenetére
Nálam 99.95-öt mutat.
-
djnice
veterán
válasz Mr.Csizmás #4125 üzenetére
Hmm, érdekes, már nálam is, ki érti ezt...
-
djnice
veterán
válasz Mr.Csizmás #4128 üzenetére
Újra 99.95 lett, meg is rendeltem gyorsan
-
djnice
veterán
Úgy látom vége a jó világnak, az Amazon Cloud Drive az OneDrive sorsára jutott: [link]
-
djnice
veterán
válasz szezso15 #5417 üzenetére
Nekem 3 ilyen csomagom is van, az egyiket már újraküldték, de az sem ért ide másodszor sem. Az a baj, hogy a 60 eurós csomagot is feladják nyomkövetés nélkül a barmok. Ilyenkor Karácsony előtt a postán lopnak ezerrel, főleg ha nyomkövetés sincs rajta. Persze ezt a németek nem értik
-
djnice
veterán
válasz FireFox1996 #5422 üzenetére
Amazonnak.
-
djnice
veterán
válasz tibcsi0407 #5435 üzenetére
KATA-nál nem kell költségelni.
-
djnice
veterán
válasz s7evcsenko #6815 üzenetére
Szerintem igen, de az amazonnak is. Én is pont ezt vettem észre.
-
djnice
veterán
A mailboxde.com nekem működik, mindent elküldtek eddig oda.
Kérdés hogy pl a mediamarkt.de-ről miért nem lehet még mindig ide rendelni? De gondold el, ha ez a törvény igaz lenne, pontosabban nem lenne benne vmi kiskapu, akkor a magyar mediamarkt.hu be is zárhatna, hacsak nem csökkentenék le az árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest