Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz ChuckyCheese #4815 üzenetére
Pont ezért jöttem ide. Ha az amazon.de-n nézem a kosarat, eltűnt az a részletező, ami kiszámolja tételenként mi mennyibe kerül. Egy hete még ott volt és működött.
Csak ennyit látok:
Szóval a címet se ajánlja fel a kalkulációhoz, pedig be vagyok jelentkezve. Vissza lehet valahogy állítani?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szerettem volna egy MP3-albumot megvenni Amazonon, de a korábban már többször használt kártyámat nem fogadja el.
Mi lehet a baj?
(Zenét még nem vásároltam, mondjuk.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #4860 üzenetére
MP3-at nem enged külföldieknek vásárolni. De gondolom kiírja mi a gondja...
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #4864 üzenetére
Amazon nem magyar. Ha német oldalon vennéd akkor német lakcím/kártya kell, ha angol akkor angol.
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
-
Cranium
tag
Hali, mitől lehet, hogy az Amazon levon tőlem havonta 1000 Ft-ot? Amazon DigitalSvcs néven? Semmire nem vagyok feliratkozva, nem is rendeltem amazonról semmit. Egy ideig volt Amazon Prime szolgáltatásom, de azt lemondtam. Miért von le pénz még mindig?
-
Phvhun
őstag
Nah megjött a cucc express deliveryvel végig pontosan trackelve, az ígért időben, kulturált csomagolásban, és futár hozta. Mielőtt ide ért hívott telón hogy van e aki átvenné, szerencsére volt, szóval minden faszántosan ment.
Viszont ami zavaró hogy az amazon levelében eredetileg azt írta hogy kb egész nap bármikor jöhet a futár, szóval kb egész nap ott kell lenni az átvevő ponton.
Mi történik futáros kiszállításnál ha nem tudok épp akkor ott lenni? Lehet mondani hogy jöjjön dél helyett inkább 6kor?
[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni->cipőt.
A szállítási költséget nem találom!
Tudnátok segíteni? -
fila
senior tag
Berakod a kosárba,és fizetés előtt kiderül mennyi lesz a szállítás
(9,95 Euro)....
Rég jártam az amazonon, és meglepődve tapasztaltam az ingyen szállítást
Rendeltem is gyorsan egy babaülést 10 ezerrel olcsóbban, mint itthon lett volna....
Csak nem kezdik beetetni a magyarokat? Várható, hogy lesz magyar honlap??? (Mikor???)[ Szerkesztve ]
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Phvhun
őstag
válasz attiati #4871 üzenetére
Trans-o-flex.
De akkor ha jól értem akkor megrendelés pillanatában nem lehet tudni hogy végül ki fogja kihozni, szóval ha náluk lehet is újrakézbesítést kérni aznap máskor, nincs garantálva hogy ne más hozza ki akikkel nem lehet ezt eljátszani.
Ez az egész futározás/postázás tök rossz az egész rendszerben, a pickpack pontos meg fox postos modell az igazán felhasználóbarát szerintem, van lehetőség ilyen helyre kérni a cumót?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-Solt-
veterán
Urak,
Nektek vittek már ki csomagot vasárnap?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz radi8tor #4884 üzenetére
Egyrészt nem volt nyomkövetés, valamiért még a szokásos "zöld csík" is csak addig élt amíg postára nem adták, aztán kiírták, hogy hétfőn jön. Másrészt volt már rá példa, hogy szombatra ígérték, aztán hétfő délután lett belőle, szóval egy vasárnapra ígért kiszállítást valószínűleg megmosolyogtam volna!
www.smart-bus.hu
-
attiati
veterán
El lehet állni a vásárlástól?
Kifizetett és úton levő termék, holnapután ér ide.Ha igen, akkor milyen költsége van?
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz BornToBePuli #4886 üzenetére
Engem megleptek... Mondjuk az Amazon sem csinált még olyat, hogy semmilyen tracking számot nem kaptam.
www.smart-bus.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz attiati #4887 üzenetére
Nincs semmi költsége akkor, ha nem veszed át a terméket. 10 nap után visszaküldik Amazonnak ők meg visszaadják az árát és postaköltséget is ha lenne.
Viszont ha átveszed és meggondolod magad, akkor nem kapsz postaköltség visszatérítést.
Digitális terméket (pl DVD) csak bontatlan állapotban küldhetsz vissza.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
sajp63
tag
Sziasztok.
Meg tudna valaki mondani, hogy a nemet Amazonon mennyi jotallast adnak fenykepezogepre (Nikon)?
A termeknel nem talalom, vagy a gyarto adja, nem az Amazon?
Koszonom[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
A hipotézisem a következő:
Rendelnék egy Kenwood konyhai robotgépet az Amazon.de-ről. Idehaza is van Kenwood, így írtam is nekik is egy levelet, de ilyenkor hogy alakulhat a jótállás? Mivel EU-s országról van szó, így elviekben érvényes a német jótállás is.
Illetve hol tudom megnézni a pontos garanciális feltételeket rá?
[link][ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
zsohu
tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy 3d nyomatót az amazon.de-ről, 240 EUR-ba kerül. Erre még kell ÁFA-t fizetni? Azt jól értelmeztem hogy vám nem kell rá (mivel EU-n belülről jön)? Segítséget előre is köszönöm.
-
MaTpr0F
senior tag
Ilyet még nem nagyon láttam, gondoltam leírom:
Amazon.co.uk-ról rendeltem egy Nixeus Revel egeret. Nem jött be, indítottam egy visszaküldést. Ma este csomagolnám be, majd eszembe jutott, hogy az eredeti címzésen németből küldték a cuccot annak ellenére, hogy uk-s oldalukon rendeltem. Írtam nekik egy üzenetet, hogy, ha nem nagy baj, akkor én inkább a német return centerükbe küldeném, mert nekem az kényelmesebb lenne. Erre kapom a választ kb. fél óra múlva (22ó30p-kor!!!, igaz nekem indiainak vagy, arabnak tűnő nevű ügyintézőtől, lehet náluk már reggel van), hogy értik a gondomat, elnézést kérnek és visszautalták a pénzt. Az egeret tartsam meg, vagy semmisítsem meg, ahogy jónak látom. (Ismétlem, én csak annyit kértem, hogy nagy küldjem a német központjukba, semmi egyebet nem kértem számon vagy panaszoltam, hogy az UK nekem drágább, vagy ilyesmi).
Most ezt nem mint egy kihasználadó eljárást szeretném megosztani, hanem az Amazon customer service több mint korrekt hozzáállását. Le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsohu
tag
Köszi a segítséget, tényleg ennyi volt a vége, fizetés után már láttam hogy 200 EUR volt a printer és a 40 EUR volt a VAT rajta. Ma adták fel, uh abban is igazad volt hogy volt egy kis késés, bár igaz hogy elfelejtettem felemelni a kártyámon az online limitet és tegnap éjszaka nem tudták levenni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest