Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Budapest az Budapest megyében van. Magyarország megyéi

-
gabro0
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem volt még velük dolgom, pozitív tapasztalat így elsőnek.
Hupsz, most látom Bécset írtam. Az osztrák posta online követője írta ezt és ez maradt meg úgy tűnik. A dobozon Salzburg van, szóval innen jött

Mindkét csomagomnál egyébként feleslegesen sok üres hely maradt. Ez ilyen bevett szokás? A mostani majdnem kétszer akkora, mint kellene. Kibélelve persze nincs, hogy ne mozogjon (mondjuk nem törékeny cuccok így mindegy).
-
gabro0
őstag
Második Amazon vásárlás tapasztalat: december 13-án rendeltem az amazon.de-ről, standard szállítással. Nem gondoltam volna, hogy karácsony előtt ideér. Az amazon először 20-27 közti kézbesítést becsült, lett ebből rövid ideig dec.20, majd megint 20-27.
17-én adták fel Bécsben, 20-án délelőtt a Trans-O-Flex futára ébresztett, hogy csomagom érkezett. A futárcég kézbesítés előtt pár órával email értesítőt küldött, amiben 10-12 óra közti kézbesítési időt jelöltek meg. Pontosak voltak, mert 10.15 körül már hívtak.
-
gabro0
őstag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Pont ezért jöttem ide. Ha az amazon.de-n nézem a kosarat, eltűnt az a részletező, ami kiszámolja tételenként mi mennyibe kerül. Egy hete még ott volt és működött.
Csak ennyit látok:

Szóval a címet se ajánlja fel a kalkulációhoz, pedig be vagyok jelentkezve. Vissza lehet valahogy állítani?
-
gabro0
őstag
Egyébként én most jan. 4-én rendeltem sima szállítással és 11 vagy 12-én már csöngetett is a postás. Az első becslésük 23 volt, aztán 16 lett (ma), de még így is hamarabb megjött. Fura egy kicsit, de örülök neki

És a kérdés, hogy a dobozon miért Amazon Prime feliratú tape volt? Nem volt se követési szám, se Prime tagságom. (Egyébként most is azt írja, hogy ma fog megérkezni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 6
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ma is tanultam valamit.