- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Sziasztok, még régen csináltam amazon.com-on regisztrációt. Mostanában napokban kaptam emailt, hogy Texasból próbáltak belépni. Sikerült jelszavat változtatnom. Viszont ma megint kaptam emailt, hogy kijelentkeztettek mert gyanús tevékenységet észleltek. Most viszont nem tudom resetelni a jelszavam, mivel kéri a telefonszámom, és hiába írom be a helyeset, csak visszadob a jelszó reset oldalra. A live chat support egyelőre tiszta gyatra, nem igazán tudnak segíteni. Tudtok valami tanácsot mondani? Telefonálást nem nagyon akarok megejteni.
-
Cranium
tag
Hali, mitől lehet, hogy az Amazon levon tőlem havonta 1000 Ft-ot? Amazon DigitalSvcs néven? Semmire nem vagyok feliratkozva, nem is rendeltem amazonról semmit. Egy ideig volt Amazon Prime szolgáltatásom, de azt lemondtam. Miért von le pénz még mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest