Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Sziasztok, még régen csináltam amazon.com-on regisztrációt. Mostanában napokban kaptam emailt, hogy Texasból próbáltak belépni. Sikerült jelszavat változtatnom. Viszont ma megint kaptam emailt, hogy kijelentkeztettek mert gyanús tevékenységet észleltek. Most viszont nem tudom resetelni a jelszavam, mivel kéri a telefonszámom, és hiába írom be a helyeset, csak visszadob a jelszó reset oldalra. A live chat support egyelőre tiszta gyatra, nem igazán tudnak segíteni. Tudtok valami tanácsot mondani? Telefonálást nem nagyon akarok megejteni.
-
Cranium
tag
Hali, mitől lehet, hogy az Amazon levon tőlem havonta 1000 Ft-ot? Amazon DigitalSvcs néven? Semmire nem vagyok feliratkozva, nem is rendeltem amazonról semmit. Egy ideig volt Amazon Prime szolgáltatásom, de azt lemondtam. Miért von le pénz még mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest