Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyantaszuz

aktív tag

válasz djgeg #4041 üzenetére

Köszi a választ! :)
    Végülis 2 félév míg letudom ezt a pár tárgyat, de bejárnom már nem nagyon kell, ezért gondoltam főállásra is. Maximum átkérném levelezőre magam, és ucsó félévben valahogy visszatérnék nappalira, ha van rá lehetőség (persze ennek úgyis utánajárnék).
    Igazából rájöttem, hogy ez a közvetlen kontakt az ügyfelekkel nem nekem való, tehát nem ebben a vonalban gondolkodom. Én a végletekig türelmes ember vagyok, de amit 4 év alatt itt kaptam a vevőinktől, az már nekem is sok. :) Nyilván egy helpdesk munkakör másabb, de én munkahelyen soha többé nem akarok emberekkel kommunikálni a munkatársaimon kívül. :D
    Debreceni vagyok, így helyben szeretnék találni valamit. Az imént ahogy rápillantottam az állásajánlatokra az itsh-nál ezt találtam: [link]. Ez még feküdne is.
    Inkább a nyelv ami visszafogott eddig. Nem tudom, hogy mennyire ragaszkodnak a papírhoz, de akkor ezek szerint nem annyira.

Amúgy a középsulimban, ahol ötödéven a technikusit is szereztem, az itsh indított saját osztályokat is plusz nekünk is osztogattak névjegykártyákat anno. Gondolom ez is előny. :P
    Amúgy másik cég is szóba jöhet, csak az it-ra azért gondoltam, mert rengeteg ismerős dolgozik ott (csak nem gyakornoki pozícióban) és ők nagyon ajánlják.

Új hozzászólás Aktív témák