Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Nah, ez az utolso ket hsz. eleg hasznos, hasonlo tapasztalatok johetnek meg, ha vannak.
-
félisten
válasz Apollo17hu #13597 üzenetére
Van olyan online felületen leadott jelentkezésem (multi cég), ami tavaly márciusban adtam még le. Azóta is "feldolgozás alatt" a státusza...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Apollo17hu
őstag
válasz Jhonny06 #13595 üzenetére
Hat, ezek nem tul jo hirek. Igen, en is ugy vagyok vele, ha jan. 4-en kezdodik az ev, akkor melozni kell.
@Cifu: szerencsere nem egeto
szerk.: Meg azert bizom vmennyire ebben a poziban, mert online feluleten kellett jelentkezni, es egy kattintassal el tudnak utasitani, ha akarnak, de meg ez sem tortent meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Apollo17hu #13589 üzenetére
Tippelni lehet mi lehet ilyenkor a háttérben, de kismillió verzió elképzelhető, akár az is, hogy a pozícióért felelős manager éppen úszik a munkában, és a prior listában jelenleg nincs a topon az új munkaerő-keresés (ilyennel már találkoztam, több hónapig lebegett a dolog a második körön).
De egyébként decemberben tényleg a fű se nő már ilyen téren, ha csak nagyon nem égető a pozíció betöltetlensége, gondolom @Jhonny06 esetében ez volt a háttérben, hogy az interjú után egy órával már hívták is.Saját véleményem amúgy az, hogy add be nyugodtan minél több pozícióra a jelentkezést, mert abból nagy bajod nem lehet. Ha pedig égető lenne a meló, akkor nem jó taktika, hogy vársz és vársz, mert semmi garancia nincs arra, hogy egy második körös interjú után is még azt mondják, hogy rád esett a választás...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Jhonny06
veterán
válasz Apollo17hu #13591 üzenetére
Álláskeresésnél is ugyanaz a mondás, mint a nőknél/randizásnál: ha nem keresnek, akkor nagy valószínűséggel nem kellesz. Nekem is volt pár ilyen köröm ősszel és egyiknek se lett jó vége, leginkább csak ígérgettek/hitegettek. A mostani helyemen meg interjú után 1 óra múlva hívtak, hogy fel vagyok véve. Persze lehet olyan, hogy valami miatt tényleg nem halad az ügy, de akkor meg ezt kommunikálniuk kéne és ez a ritkább eset.
Ebben sem igazán hiszek, hogy bizonyos időszakokban lassabban megy a felvétel ("mert január van"). Nekik január 4.-e ugyanúgy az első munkanap volt, mint mindenki másnak. Ha nagyon akartak volna, akkor hívhattak volna már aznap reggel 9-kor. Azóta meg eltelt 2 hét.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerintem hívd fel a HR-est.
-
dkaro
őstag
Az is simán lehet hogy befagyasztottak a felvételeket és az is lehet hogy betöltötték már azt a pozit .
-
Sztenly
tag
Hmm, ebben az esetben tényleg az is lehet, hogy decemberben nagyon leállnak a recruiterek és ezért de ha régóta nyitva az nekem mindig fura.
Am meg szvsz ha seniorból medibe mész és ahhoz kérsz bérigényt akkor ő a gyík h nem ínterjuztat meg. -
Apollo17hu
őstag
válasz Sztenly #13590 üzenetére
Nem valtasrol van szo, jelenleg nem dolgozom.
Arra iranyult a kerdesem, hogy ilyenkor mi tortenhet a hatterben? 3 pozicio is honapok ota meg van hirdetve a szakteruleten. A HR-es azonnal jelentkezett, de azota semmi.
Hasonlo pozik nyitottak a volt helyemen is, ahova hivtak is, de nem szivesen mennek vissza. -
Sztenly
tag
válasz Apollo17hu #13589 üzenetére
Nem javaslom most a váltást.
Pár fejvadásszal beszéltem és március óta alig-alig voltak poziciójaik.
Persze kívétel az IT. -
Apollo17hu
őstag
Karácsony előtt jelentkeztem egy pozira. Két nappal később telefonon hívott a HR-es, hogy a bérigényemről érdeklődjön. Végül ő mondta meg, hogy mi a plafon, amit a pozi el tud érni náluk, úgyhogy mondtam neki, nyugodtan írja be azt az összeget. (de hangsúlyoztam, hogy igazából nem a bér az elsődleges szempontom) Az önéletrajzom alapján ő ezt "lefele" váltásnak érzi, mert korábban senior poziban voltam, ez pedig egy medior pozi lenne.
Azzal búcsúztunk el, hogy egyeztet a szakterülettel, és majd visszajelez.
Oké, hogy ünnepek között nem dolgoznak, de azért mégiscsak eltelt 1 hónap. A pozit legalább 2 hónapja hirdetik és még mindig aktív. Ilyenkor mi van?Van másik két pozi ugyanennél a cégnél ugyanezen a szakterületen, ami még talán érdekelne, ha a mostani nem jönne össze, de addig nem akarok lépni, amíg ez a mostani nem tisztázódik.
-
axioma
veterán
válasz #48090880 #13583 üzenetére
Nekem 3 eve ki van toltve az advice to contact... reszben az erre letrehozott email cimem, es hr-probalkozo beszol nekem hogy nem tud irni amig nem connect-elem, miert nem fogadom el a kapcsolatot. Me'g neki allt majdnem feljebb hogy a sajat munkaja minimumat nem ismeri...
-
törölt tag
HR-es megkeres linkedinen egy állással, küld egy linket, majd leírja, hogy csak akkor mondhat el részleteket, ha emailben átküldtem az önéletrajzomat. wtf?
-
Ursache
senior tag
team leader as a scrum master?
és 3-5 év exp. már elég, mi ez már??
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
Lacc
aktív tag
válasz MATEO6600 #13577 üzenetére
Ez szerintem egyértelműen nem kijelenthető, bár az is igaz, hogy nálam elég kicsi a mintavételezés. Ezek személyes környezetemből vannak:
Product Owner magyarországi kis cégnél a régi motoros fejlesztők voltak. Egyikük nem nyomta full-time, hanem fejlesztés mellett úgy 50%-ban.
Másik igen, de ott volt minden más szerepkör is, Scrum-master, Analyst, stb, viszont ott "egyszerű" volt a domain. Nem olyan, amire aztmondanánk, hogy komplex tudást igényel. Ebből kifolyólag magasabb volt a fizetés.Németországban, egy, akivel dolgoztam, ő gazdasági diplomával rendelkezett, nála a fizu passz, de értet ő is az ilyen Scrum-hoz, és alapvető IT dolgokhoz. (Középkorú német nő)
Hollandia esetén közepes cégnél, is ugyanez a szituáció állt fent, bár ott inkább Product Owner és Project Managerek voltak egyszerre.
Csehországban viszont már egy banknál már más a helyzet. Product Owner itt Product Owner (Project Management is jelen van, de a Line/People Management az kijön belőle), itt kegyetlenül elvárják, hogy magas szinten tud a technikai részleteket (nem kell programozni, de az architektúra hogyan épül fel, fontos) illetve a Domain-t is, hogy mi a részvény index, mi történik mögötte, hogyan dolgozzák fel, hogyan használják stb. BA-val nem kell foglalkozni, az külön pozicíó, másik ember van a Product Owner alatt. Én például itt nem lennék PO. Bár egy bank nem egy IT cég.
Line-managerként meg ez egy részmunkaidős foglalkoztatás, 90%-ban kódolok én is. (Azt csinálom, mint ami Kleroo is írt)
Engineer Manager-nél csak egy ajánlatott kaptam LinkedIn, akkor még nem voltam is Linemanager, de 50%-ban Linemanager és 50% Architekt/Tech role lett volna, a HR alapján. (De csak ennyire érdeklődtem, tovább nem).
Személyes megfigyelésem alapján a legtöbb PO-nak volt diplomája.(IT-ban is ugyanaz van, mint a többi helyen, kis cégnél lehet multi-roleban nyomni, vagy váltasz role-t másik cégnél. Nemzetközi Gazdálkodási MSc-vel egyikük előbb pénzügyes volt, utána meg HR-es. Villamosmérnöki képzésen meg tanítottak műszaki rajzolást - tanár indoklása: KKV-k esetében költségvetés nem engedi meg, hogy külön erre Gépészmérnököt vegyenek fel, ezért tanuljuk. Ilyenről hallottam a városomban mérnököktől)
Ez az egész változó... Magyarországon, ha .NET-esként jelentkezek Java pozira, akkor medior szintre többhelyre is felvennének, olyan fizetéssel. Tech váltásra nyitottak otthon, de idekint, nem igazán, nulláról kellene kezdeni. De van ahol fontos, van ahol nem. (Booking.com-nál Perl programozói állásra nem kell, csak legyen 5 év tapasztalatod C#/Java és felvesznek, máshol meg keményen ragaszkodnak hozzá.)
-
Sztenly
tag
válasz MATEO6600 #13577 üzenetére
Egyet értek Tapsival, az tuti h fizuban visszalépés.
Ha pl a sen. kódolót és a sen pénzügyest összeveted akkor a br200 és 500 közti különbség jön ki átlagban. Ha ráadásul max csak medior/juni PO-ként foglalkoztatnának line managership nélkül akkor még nagyobb a gap.
Business területről van szó alapvetően. -
Kleroo
veterán
-
MATEO6600
őstag
Köszönöm Mindenkinek.
Tapsi: Meglepő, hogy fizetésből visszább kéne adnom. Ez általánosságban kijelenthető? Így nem biztos hogy belemennék. Habár itt az ego nagy szerepet játszik... mert ha józan ésszel gondolkodok akkor inkább csinálnék valamit amit szeretek relatíve kevesebb pénzért, mint több pénzért olyat amiben nem lelem örömöm. Főleg hogy Itt azért nem arról van szó hogy pék vs ügyvéd fizetés kontrasztok játszanának.
harylmu: amilyen post nevében benne van a manager szó, az általában emberek felett menedzsereskedik, legalábbis én is így gondoltam. Számomra érdekes tapasztalataid vannak.
Scrum masterséget se írnám le annyira a listáról. Kár hogy általánosságban "bullshit job"'-ként van elkönyvelve, pedig lehet azt hasznosan is végezni.
-
Froclee
őstag
Ahol eddig voltam, ott eng manager ~80%ban technikai vezetés/product management volt, 20%-ban people management. De azt ugye tudjuk, hogy a pozíciók sok cégnél mást jelentenek.
Nekem logikusabb lépésnek tűnik egy fejlesztőtől (fizetésről nem is beszélve), ezért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz MATEO6600 #13571 üzenetére
Szia!
A PO-ság egy elég komplex szerepkör, egy kicsit sem straigthforward átlépni fejlesztői székből.
És abszolút cége válogatja, hogy pontosan mit is kell csinálnia, melyik skilljén van a focus, 4 helyen voltam már, kb mindig közel a 0-ról kellett újjáépíteni a "szerepem".
Nagyjából egyszerre kell rendelkezned Fejlesztői, Tesztelői, projekt manageri, csapatvezetői, analyst tudással . És ebből a nagy masszából tudod jól ellátni a feladatod.
Önmagában az sem feltétlenül egyszerű, hogy ténylegesen vezetőibb szereped legyen, tudj megfelelően kommunikálni. Hisz kódolóként eléggé ki van hagyva az ember abból a ciklusból, hogy a megrendelő igénye hogyan jut el konkrét solution-höz. Tehát a rengeteg kommunikáció, megfelelő kérdések, terelgetés stbPersze nagy multiknál, vagy "doing agile" cégeknél, ahol egy korábbi szerepkör csat át lett nevezve PO-ra, ott más skill-mátrix kell. Sőt, van jópár cég ahol kb bohóc szerepkör, csak útban van a senior fejlesztőknek, random "buta főnök".
Ha ténylegesen jó PO a cél, és jó PO-t váró cég az irány, akkor mindenképpen "adott cégnél kódolóból lassan átformálódni" Akár kezdheted egy scrummaster+kódoló/lead kódoló irányal, aztán lead kódoló, majd PO iránnyal.
Ha azonnal más posztba ülnél, akkor talán egy BA pozi lenne jó, ami mellé junior projekt managerkedsz pluszban.A kódolással annyi közös maradna, hogy fontos, hogy értsd/átlásd, hogy egy nyelvet beszélj a csapattal. És mellétanulhatsz még tovább sok szerepkört mint fentebb írtam.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
veterán
válasz MATEO6600 #13571 üzenetére
Elsőként tedd fel magadnak a kérdést, hogy hajlandó vagy-e kevesebb pénzért dolgozni, mint most fejlesztőként? Ha a válasz igen, akkor el lehet indulni az úton. A PO minden cégnél mást jelent, klasszikus értelemben véve nem egy technikai role, sokkal inkább üzleti. Szóval szerintem nem árt valamilyen üzleti végzettség hozzá.
-
MATEO6600
őstag
Üdv!
Fejlesztőből hogy lehet átnyarglani Product Owner (PO) munkakörbe?
A kódtól el szeretnék távolondi, és ezt a munkakört találtam szimpatikusnak. Több évig is fejlesztettem olyan helyen, ahol szoros kapcsolatban voltunk PO-kkal, szimpatikusnak találtam. [Ez] a videó csak mégjobban felerősítette bennem a vágyat, hogy szívesebben csinálnám mint a kódolást.
Nincs ilyen téren specifikus tapasztalatom, ezért nehéz a kérdés. Amit fel tudnék hozni, hogy jelenleg saját vállalkozást indítottam (ugyan nem IT területen) egy társammal, és ott mindent is csinálunk. Szerintem a PO-ság bizonyos területe is le van fedve a jelenlegi tevékenységeim alatt.
Tippjeim, hogy hogyan lehetne PO-vá avanzsálódni:
- Valami kurzus elvégzése, certifikáció birtoklása után
- Egy adott cégen belül kódolóból szép lassan PO
- Out of nowhere PO-nak jelentkezniTi mit gondoltok erről?
-
XharX
aktív tag
Sziasztok!
Munkakeresésben vagyok, elsősorban Pesten és Győrben vagy a kettő között szeretnék elhelyezkedni. Mivel szabolcsból származom nem nagyon ismerem az ottani cégeket és lehetőségeket. Persze professiont stb. bújom, de ahogy látom jó pár cég hirdetése ilyen felületeken nem szerepel, csak a saját karrier oldalán. Persze egy bme-s állásbörzét "könyvet" felcsaptam, de gondolom annál azért bővebb a piac, plusz a jelenlegi korona helyzet se segít most ebben.
A lényeg tehát, hogy lényegében pályakezdő villamosmérnökként szeretnék elhelyezni a két város közül valamelyikben(levelező msc miatt, hogy ne kelljen sokat utazni). Mögöttem egy fél év gyakornoki, majd 3 hónap főállású automatizálási tapasztalat van egy vidéki gyárból, vagyis gondolom mondhatom, hogy semmi.
A kérdéseim a következőek lennének:
Van valami kimondottan jó ugródeszka cég amit érdemes megpróbálni?
Később msc után szeretnék külföldre menni, ezen az iparon belül mit érdemes csinálni, hogy ott könnyebb legyen? Értem ezalatt, hogy gyárban mint támogató mérnök, beágyazott fejlesztő, esetleg energetika stb.? Alapvetően egyiket se tartom egy unalmas választásnak, ezért se tudok dönteni mit lenne érdemes megpróbálni.
Az utolsó kérdés, hogy körülbelül mekkora fizetésre lehet számolni ezeken az országrészeken juniorként?
Amennyiben ez számít ajánlásnál, a LabVIEW, C és MATLAB se áll messze tőlem, meg az eddigi munkatapasztalatomban találkoztam már vision(cognex), plc(rockwell és egyetemen eaton) és hmi(rockwell) programok fejlesztésével és debugolásával.Bármilyen tippek nagy köszönettel fogadok.
-
arcsin
senior tag
válasz szaszayanou #13565 üzenetére
Sokan ugródeszkának használják ezeket, pld.: magyarországi Morgan Stanley, KPMG.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Az mennyire reális, hogy utolsó körös interjú után a cég nem jelzett vissza (az interjún elhangzottakkal ellentétben) és a HR-esnek küldött levélre sem jött válasz? Ez nekem teljesen furcsa, egyik Big4-ról van szó. Az utolsó interjú után 9 nappal küldtem egy érdeklődő levelet, ez kb 1 hónapja volt.... Tudom hogy év vége meg minden, de ennyire lelassulnak a dolgok?
-
Jahno
veterán
válasz Szevam #13557 üzenetére
Persze, dolgoznak szerteszét. Én speciel máshova jelentkeztem és akkor bökték ki, hogy van-e valami kifogásom a 4ig ellen, mert papíron ott Ők üzemeltetnek. De már a felvételt és mindent is helyi erő csinált, kb. ennyire képletes.
Házon belül nem tudom mennyit javult a helyzet, de káosz van. És ez még enyhe kifejezés. Mindenbe is belekaptak, mindenhova bementek és betoltak helyi megmondónak egy csomó hozzá nem értőt.
-
Mercutio_
félisten
-
Aham, tehát nem a 4ignél landolsz, ha oda jelentkezel. Értem, érdekes...
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Szia!
Ezt nem igazán értem, pontosan mit jelent? Honnan szervezik ki és miért? Miért lesz más a cégkultúra, munkaidő, juttatás ennek függvényében?
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
törölt tag
4IG-rol tud valaki valamit? Cegkultura, munkaido, juttatasok ilyenek.
-
Mercutio_
félisten
Az utolsó rész nekem kicsit bullshit/marketing, de érdekes cikk.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kraftxld
félisten
Ezek a fejvadászok nooormálisak??
Szokásos Linkedin-es duma, angol HR-estől, fú nagyon kell nekik remote cloud-os ember, fasza cég, pozícióleírás, contractor, stb.
Mondom, nem keresek melót aktívan, de dumáljunk, abból nem lehet gond. Korrektül elküldöm a CV-t, infót, stb.
Erre rákérdez, hogy mennyi a napidíj a lokációmon amennyiért vállalnám, mondom hogy pár cimbora dolgozik az UK-ban, kb X és Y közötti font a napidíj, de mivel remote lehet egy X+50 font közötti összeg. Plusz diszkréten jeleztem, hogy a másik oldalon is voltam már, tudtuk mennyi a budget amiből kijön, hogy mennyit tudnak fizetni a contractornak, ne én találgassak már.
Aztán kinyögi, hogy hát ez nem is UK meló, hanem kelet európában, és amit írtam napidíj az szóba se jöhet.
Megint rákérdeztem, hogy ugyan mennyi a napidíj, azóta kuss van.Mire jó ez az időt elbaszunk, pulykatánc és utána lapítunk mint szar a fűben hozzáállás?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
veterán
válasz I02S3F #13542 üzenetére
Mert ezek a helyzetek végtelen mennyiségű túlórával, szívással, kockázattal járnak, és cserébe a nagy szervezeti átalakítás során könnyen az utcán találhatod magad.
#13541theuprising
KATA ekkora összegeknél már régesrég nem játszik. Speciel 120-150 ezres napidíjban gondolkodnék, pozitól függően.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kíváncsi lennék, hogy véleményetek szerint azokhoz a bankokhoz, amelyek a nagy merge előtt állnak, IT-részlegre mennyire érdemes jelenleg menni? Nem kevés meghirdetett pozíció van jelenleg a honlapjaikon.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyen járok e, de megkérdezem.
Érdekelne az állítólag Üllőn épülő új Lenovo gyár, mert váltani szeretnék munkahelyet 25 év folyamatos munkaviszony után, de sehol nem találok Üllőn és környékén semmit ami erre utalna, sőt az alap információkon kívűl a neten se.Tud valaki erről valamit?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
axioma
veterán
válasz Sztenly #13535 üzenetére
Nalunk olyan is volt, hogy a HR-es oromkodott hogy milyen jo embert ajanlottam be, pont match, aztan az interjun kiderult hogy igazabol az adott poziciora pont nem az a tudas kell, ami kiolvashato volt hangsuly alapjan, tulkepp a kiegeszitokre volt talalat igazabol, valami olyan szoveggel hogy a lenyeg a pozi besorolasaban es nem a leirasaban van (maskor meg pont forditva). Szoval elment 2-3 honap mire kepbe kerult a recruiter annyira, hogy egyaltalan megfelelo jeloltet toljanak arrafele (es ez me'g korona elott volt). Nyilvan masodik lehetosegre ezutan a jelolt nem volt annyira kivancsi (foleg mert az elso is nagyon lassan haladt).
-
Sztenly
tag
válasz Apollo17hu #13534 üzenetére
Igazából ez sem örökérvényű.
Az értelmesebb cégek valóban azt csinálják h az X helyre elosztják valamilyen megközelítésben az Y számú pályázót, de most láttam olyat is h egy ember egyszerre csak 1 helyre pályázhat. Elég idióta megközelítés.
A leírás alapján egyre kevésbé érzem úgy hogy érdemi infók lennének. Itt a job descr. ra gondolok. Az meg h a 3rd party agency random munkatársa csak folytatja a felhomályosítást már hagyjuk is. -
őstag
válasz Apollo17hu #13532 üzenetére
én beadtam több céghez is több pozira, egyidőben - az egyik helyre végül felvettek, de csak egy pozival kapcsolatban kerestek
egy másiknál csak az egyikkel kapcsolatban hívtak vissza
máshonnan meg visszajelzés sem jött.szerintem sincs különösebb jelentősége - volt ahova jelentkeztem egy állásra, és azzal hívtak vissza, hogy az már megtelt, de lenne itt másik hasonló aktuális, érdekel-e..
"... and I hope you have a great day!"
-
axioma
veterán
Bocs, de szerintem sorban felreertitek:
Dolgozik A helyen, meghirdetett B hely 3 poziciot, a hazon belul arra vonatkozik hogy a B-nel egyiket megpalyazza akkor az interjun a szoban levo pozicion kivul a masik ketto van a B cegnel hazon belul. -
Jhonny06
veterán
válasz Apollo17hu #13525 üzenetére
Keresd fel a HR-t közvetlenül és pozi megjelölés nélkül kérdezd meg, hogy ilyenkor mit tanácsolnak. Ott dolgozol, szóval kb. nyert ügyed van.
-
addikt
válasz Apollo17hu #13525 üzenetére
Szarkazmus volt a részéről. Normál helyeken minden esetben előnyben részesítik egyébként a belsős pályázót. Ha rám hallgatsz: azt az egyet pályázd meg, ami a legjobban érdekel.
Mind3 esetén lehet csak legyintenek egyet hogy: na ez pont leszarja csak a csoportvezetőjétől szabadulnahttps://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Jahno
veterán
válasz Apollo17hu #13523 üzenetére
Én cégen belül meg bírtam kérdezni olyantól aki ismeri a helyi viszonyokat.
-
Apollo17hu
őstag
Cég adott területén (osztályán?) 3 olyan pozíció is meg van hirdetve, ami a profilomba vág. Az egyik különösen. Ti mit tennétek a helyemben? Jelentkeznétek mindháromra, vagy csak arra, ami igazán érdekel? Én úgy tippelem, ha utóbbira nem is hívnának be, házon belül a másik két pozit számításba vennék az önéletrajzom olvasását követően. Ha viszont mindhármat megjelölném, lehet, hogy pont arra nem hívnának be, amit igazán szeretnék. Rosszul gondolom?
-
I02S3F
addikt
válasz KOMPHONE.HU #13515 üzenetére
Szerk. : Olyat, hogy Profession.hu nem ajánlok, mert ismeritek. :)
[ Szerkesztve ]
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz kraftxld #13516 üzenetére
Azt látom, egy olyan topic/csoport kellene ami nem most indult és nem kb 20 hirdetése van.
Nem csak a prohardver lapcsalád ami szóba jöhet, ha esetleg lenne még valami ötlet megköszönnénk.
[ Szerkesztve ]
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
kraftxld
félisten
válasz KOMPHONE.HU #13515 üzenetére
Fönt ott van, hogy: Állások (béta)"
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz I02S3F #13514 üzenetére
Tudnál adni kérlek egy linket, vagy hogy mire keressek?
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
I02S3F
addikt
válasz KOMPHONE.HU #13513 üzenetére
Itt! Van topic az álláshirdetéseknek!
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
Sziasztok!
Lenne esetleg javaslatotok, hogy milyen fórumon csoportokban érdemes valóban talpraesett, ambíciózus, számítógép építés/karbantartás, telepítés tesztelés munkakörre hozzáértő, tapasztalt, lehetőleg budapesti új munkaerőt keresni?
Előre is köszi,
Üdv, KomPhone csapata
-
veterán
válasz inf3rno #13510 üzenetére
Köszi akkor azt kihagyom belőle. Illetve lenne még egy dolog. Nyilván a fizetés megjelölés elég relatív dolog, de nyilván a fő cél az lenne hogy a mostaninál kevesebbet ne keressek. Viszont ha már az ember váltani kényszerül akkor kénytelen kompromisszumot kötni. Ha mondjuk a mostani helyen átlag felett keresek kicsivel és mondjuk innen onnan tudom hogy hasonló pozícióba a fizuba van mondjuk 50-70k különbség lefele, akkor is érdemes a jelenlegi fizummal bepróbálkozni hogy hátha...?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
inf3rno
nagyúr
válasz jozsi252 #13509 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez beletartozna egy önéletrajzba. Esetleg ha van motivációs levél, akkor abba bele lehet írni, hogy milyen munkahelyet keresel, és hogy a meghirdetett munka éppen passzol hozzád, stb. Ha meg behívnak, akkor meg lehet beszélni. Gondolom.
Buliban hasznos! =]
-
veterán
Sziasztok
10 éve egy gyógyszeripari cégnél dolgozok de lassan eljön a váltás ideje. Hasonló helyen szeretnék dolgozni de más helyen. Önéletrajz kész van, viszont azt hogy tudom beleírni "szépen" hogy éjszakai műszakot nem vállalok?
Simán csak írjam bele hogy a jelenlegi munkahelyemen nappal dolgoztam illetve néha csúsztatva, és a jövőbeni munkahelyemen is ezt preferálnám? Vagy hogy nézne ki ez jól?Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
-
őstag
válasz grizlisandor #13506 üzenetére
+1, az ígért határidő után 1-2 nappal telefonon kérdeznék (ill. kérdeztem többször) rá én is.
"... and I hope you have a great day!"
-
veterán
Barátnőm volt interjún másfél hete, akkor azt mondták neki pár napon belül visszajeleznek, azonban azóta semmi. Célszerű/érdemes őket megkérdezni, hogy mi a helyzet? Ha igen, emailben vagy telefonon?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Cufter
tag
szakértői tevékenység: beszerzés aztán üzleti elemzés(kpi, dashboard, balanced scorecard, prezentációk, döntés előkészítés, folyamatok felülvizsgálata és javítása) nem it területen
némi PM: project manager - SAP bevezetésnél a megrendelői oldal képviselete, az ottani csapat vezetése, részvétel megoldások előkészítésében és a szakértői javaslat és kockázatok képviselete a döntéshozók felé, tesztelés megszervezése, fejlesztések átvétele, az előrehaladás monitorozása, eszkalációk kezelése
vezetői: line manager - szerevezeti egység vezetése ahogy leírtátok + költségekért felelős + felvételiztetés + stratégia és feladatkör
-
Kleroo
veterán
válasz Cufter #13501 üzenetére
Yapp, definiáld a részleteket.
Mit szakértettél. Volt-e konkrét tapasztalatod valamivel, vagy "csak" szakértés.
PM= Project Manager v Product Manager?
Vezetői tapasztalat mint line manager? (az alattad levők felkészültsége, jókedve, fizuja, kirúgása, szabi aprroveja volt a dolgod kb)Amit leírtál simán kijöhet egy veterán szint, ha sok mélyvízben jártál már.
De akár az is, hogy a Junior is határeset.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Mercutio_
félisten
-
Cufter
tag
Sziasztok!
Multis környezetből 8 év szakértő némi PM, majd 1 év vezetői tapasztalat után indulnék el IT PM irányba. Főleg rendszer bevezetés, fejlesztés érdekelne.
Megköszönném ha tudnátok tanácsot adni akár privátban is.
-Érdekelne, hogy miként kerülhetnék közelebb egy PM pozícióhoz. Junior PM-nek talán több a tapasztalatom valamint nem is nagyon találkozom ilyennel, viszont senior-hoz se certifikátom se sokéves PM tapasztalatom
-Érdekelnének a bérek is. A contractortos díjakkal naggyából tisztában vagyok.
-Kapcsolatépítésre is nyitott vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest