Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Nem akarok ellent mondani, de kicsit sok az "állítólag" Én LED-et használok és bár vízálló, nem csapódik le a pára, mert ez a tető kialakításától is függ nagyban. Amit én vettem, az állítólag nem sárgul meg, de ha mégis, vissza tudom küldeni gariban.
A fénycső is veszít a fényerejéből, sőt ugyanúgy tönkre megy egy idő után, szóval ugyanott vagy. A fogyasztás terén sem értek egyet, mert 18 wattból LED-del ki lehet hozni 2100 lument, egy 18 wattos cső 900 lumen jó esetben. Hőleadásban egyetértünk.
Amit vizsgálni érdemes LED-fénycső dologban az a színhőmérséklet, cri stb. Ezeknél szerintem a cső a jobb, főleg ha drága csőről beszélünk, ami akváriumhoz van. Amúgy nálam sincs más a lakásban, csak LED, GU10 és GU10 spot, pár E27. Igaz ez utóbbiak nem gagyik, hanem dimmelhető LG-k, de a többi is márkásabb, nem full kínai - ami csomó ismerősnél már tönkre ment (ezek mind ilyen banggood, aliexpress és társai szökevény).[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest