Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
én azt szoktam tanácsolni, hogy kezdő fegyvered úgyis 90,45634% hogy lecseréled, tehát valami használt és olcsó modellt nézz
persze ami azért működik is. azért is jobb a használt egy kezdőnek mert már be van járatva, hop-up be van állítva, valszeg az alap dolgok ki vannak cserélve, át lett nézve, zsírozva, hézagolva stb. nem neked kell ezekkel is szarakodni
persze egy új fegyver "íze" azért igen jó tud lenni. végülis te tudod. anno énis újat vettem első fegyvernek (5 játék után cseréltem), de ma már nem vennék újat 
soulreaper: sztem felesleges cserélni a hop-up kamrát
főleg nem kezdőként. szeretem mikor azt tanácsolják egy kezdőnek hogy: prec cső alap, egyből cseréld ki, gearboxot egyből cseréld ki ez is alap stb. minek? egy kezdőnek tök felesleges...majd ha úgy látja hogy esetleg megtartja a kezdő fegyverét és esetleg nem jó majd akkor. eleve sem biztos hogy javul valamit. a műanyag hop-up kamra meg sztem teljesen jó. minek fém
elkopik? nem, igénybe van véve? nincs...akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze ami azért működik is. azért is jobb a használt egy kezdőnek mert már be van járatva, hop-up be van állítva, valszeg az alap dolgok ki vannak cserélve, át lett nézve, zsírozva, hézagolva stb. nem neked kell ezekkel is szarakodni 
főleg nem kezdőként. szeretem mikor azt tanácsolják egy kezdőnek hogy: prec cső alap, egyből cseréld ki, gearboxot egyből cseréld ki ez is alap stb. minek? egy kezdőnek tök felesleges...majd ha úgy látja hogy esetleg megtartja a kezdő fegyverét és esetleg nem jó majd akkor. eleve sem biztos hogy javul valamit. a műanyag hop-up kamra meg sztem teljesen jó. minek fém
elkopik? nem, igénybe van véve? nincs...akkor?