Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz macilaci78 #16400 üzenetére
Nemrég láttam riportot M1-en a legújabb gepárdról. Nőknek való, lerövidített csővel... ultramodern romboló
Külföldi spec alakulatok érdeklődnek is rendesen.
itten-e[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
-
csaszi72
senior tag
válasz zalman90 #16389 üzenetére
ződfórumon most van kétezeré ilyen:
3-1/2 x 2 x 7/8". Fully automatic charger for Lithium Polymer battery packs with 1 to 4 cells. Connect to your auto battery or a 12V power supply. Automatically detects the number of cells with 1 to 3 cell packs, 4 cell packs must be manually set by push button. Charger auto detects the cell capacity and sets the charge current; the charge is monitored continuously through the charging process and the optimum charge rate maintained. LED's indicate charge status, blinking LED and audible beep indicates completion of charge. Maximum charge rate is 3 amps. Charger has safety protection for reversed polarity (input or output), low input voltage, incorrect cell count and incorrect cell type (eg. NiCad/NiMh).
csak szótam
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz Hurkaleves #16408 üzenetére
a telefon a tv sőt a hűtő is okosabb már mint mi
akkor ez miért ne legyen? Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Lacuss20
senior tag
Egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi 400+ os FPS esetén milyen hopup gimit ajánlanátok,mi vált be nektek?Amihez passzolna a "pontosság" növelő fehér H hopup lenyomó.LCT hopup gumiról véleményt tud mondani valaki esetleg?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Lacuss20 #16410 üzenetére
Pár éve csapattárs 595fps-re belőtt CA M24-el játszik. (Játszott akkor, azóta szögre akasztotta az AS-ot.) Akkoriban nagy okoskodás ment a fostéren, minél erősebb, annál keményebb gumi elv győzött Trashi véleményével az élen (nem meglepő módon). A srác személyes tapasztalata, hogy az 50-es Guarder gumi a tuti, tehát a puha!
Az én tapasztalatom, hogy a puha gumi pontosabb, de gyorsabban kopik, így sorozatlövésnél nem ajánlom. 400+fps-nél azonban ritkán fogsz sorozatot lőni.
Én a helyedben megvennék 1-1 jó minőségűt a puha régióból, a keményből és a köztesből és 1-1 játékalkalommal kitesztelném őket.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
rainmen
aktív tag
válasz macilaci78 #16412 üzenetére
Először csípőből arra gondoltam, hogy valami kemény cucc kellene, de aztán elgondolkoztam azon, hogy a lágy talán pontosabb lesz.
Úgyhogy most bejött a hallgatni arany nálam. -
zalman90
őstag
inkább röhögjünk 1ütt az airsoftgun.hu vevőinek a tudatlanságán :
írta xy
Ennek a fegyvernek a gearbox-a kibír-e egy 500fps-os torkolati energiát biztosító rugót,ami egy 150 m/s-os rugót jelent?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
zalman90
őstag
válasz macilaci78 #16415 üzenetére
azzal is csak 440fps körül lenne neki , az meg kevés
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
BaKeSZ87
őstag
-
Thome
veterán
-
-
zalman90
őstag
válasz Hurkaleves #16423 üzenetére
innen mennyi a posta? 11$ ?
-
Lacuss20
senior tag
Rendben köszi! Ki próbálom mihelyst lehetőségem van rá
-
Lacuss20
senior tag
Akit érdekel esetleg még érdekel az AK74Su-Scoped változata annak itt a fotó.
http://static.fotoalbum.hu/picturepreview/2012/01-31/lacuss21/Fnykp0757_175922.jpg
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #16429 üzenetére
Se a szereléket nem tudom megfordítani( nem megy előrébb a hátsó irányzéktól), se a scope nem megy előrébb, mivel a legutolsó helyen van az első gyűrű lefogatva
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Hurkaleves #16432 üzenetére
Nem CQB 55m lőtávval meg 400+Fps kinti egyeslövés szerintem Viszont szerintem csak egy max 2x redot vagy acog lesz rajta.
-
zalman90
őstag
eddig ugy néz ki 3man rendelünk hobbykingről , akinek kell valami az még most szóljon
-
Lacuss20
senior tag
válasz Hurkaleves #16436 üzenetére
A scope csak azért érdekelt, hogy háborgassam a népet Konzerv waltherdot már volt rajta igaz kicsit ormótlan nagy, de szépen lehet két szemmel célozni vele.
-
stefanitsr
senior tag
válasz macilaci78 #16418 üzenetére
KWA SR12 állítólag (fórumokon olvasva) 490 fps SP130-al...
Még nem tettem bele, kellene egy igen hosszú szárú csillagcsavarhúzó...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
macilaci78
nagyúr
válasz stefanitsr #16439 üzenetére
Nem lehetetlen, de nagyon jól kell annak tömítenie.
Én annak idején vettem egy Kroba szettet, abban van toldó.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #16439 üzenetére
ennek long v2 GB-je van? hopupja milyen?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
stefanitsr
senior tag
2GX v2 boxa van 9mm csapágyazással, kétrészes műanyag m4 kamrával. A pontossága tökéletesen megfelel annak amit m4-től el lehet várni, egy picit jobb.
Most újítottam egy Golden Eagle (JG) fémtokos HK416-ost is, a egyik marui pisztolyom helyett, bizonyos apróságoktól eltekintve amik előjöttek az ennél a példánynál, nagyon is ígéretes cucc. A motoroja és a csapágyazása, a vezetékelése olyan hogy a 9,6v gyári akkuval is nagyon magas a rofja és jó a trigger response-a, a brutál gyári rugó mellett is. Aktív fékes fet van benne alapból.
Kicseréltem M100-as SHS-re a rugót, észrevehetően nőtt az amúgy sem gyenge rof, és jól megettük a dugattyút. Még gyúrjuk egymást, de jó lesz ez ha jó lesz.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #16445 üzenetére
erdemes szerinted DMR projekt alapnak? vagy van valami mas javaslatod? m14 kiesik, sajna az alap agyazas nagyon kenyelmetlen nekem, a normalis meg draga
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
stefanitsr
senior tag
-
zalman90
őstag
Kalash rk06 ot hogy tudok hátra vezetékelni ? fix fa tusos
(#16443) Lacuss20: íme
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
Ilyet hol lehet kapni (ha lehet kapni) kis hazánkban?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
zalman90
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest