Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12945) sptkyle válasza zalman90 (#12944) üzenetére


sptkyle
senior tag

A sima munkavédelmis szemüveg 3000ft
A bb 1ft/db
De amikor fejentalálnak.. az érzés: felbecsülhetetlen. :DDD
Viccet félretéve (természetesen számít, hogy milyen távolságról milyen fegyverrel találnak el, de álltalánosságban: ) sztem nem vészes. Időnként elhagyja a számat 1-1 fejlövésnél a "Megvolt" élőtt egy rövid "Ááá", de legtöbbször csak 1mp-ig fáj.Aztán már nem is foglalkozol vele. Néha hagy egy minimális nyomot is (véraláfutás, ritkább esetben minimálisan vérző seb) , de az is eltünik max 1-2 nap alatt. Mondjuk engem fogon még nem lőttek...
Volt csapattársnak lőtték nemrég ela frissen elkészült (kb6 napos) fogát. (porcelán, vagy miamanó az) Mert bár szinte mindig látni rajta arcvédőt, pont aznap nem viselte.(az uj foga tiszteletére, vagy én nem tudom :D) De a vicc az volt benne, hogy csak a fog legeslegvégéről tört le, de ott szabályosan látszódott a bb íve.
Vedd azt is figyelembe, hogy egy nyílt pályás játékon is kerülhettek olyan szituációba (mondjuk fedezék mögül kilépve, véletlen elsütött fegyver, vagy közeli tereptárgyról visszapattanó bb) ahol jol jön a teljes arcvédelem. Én javasolnám ilyen körülményekre is a használatát, a te érdekedben. Egyéb esetben kérdezze meg fogorvosát, gyógyszerészét. ;)

"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.