- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
zalman90
üzenetére
A sima munkavédelmis szemüveg 3000ft
A bb 1ft/db
De amikor fejentalálnak.. az érzés: felbecsülhetetlen.
Viccet félretéve (természetesen számít, hogy milyen távolságról milyen fegyverrel találnak el, de álltalánosságban: ) sztem nem vészes. Időnként elhagyja a számat 1-1 fejlövésnél a "Megvolt" élőtt egy rövid "Ááá", de legtöbbször csak 1mp-ig fáj.Aztán már nem is foglalkozol vele. Néha hagy egy minimális nyomot is (véraláfutás, ritkább esetben minimálisan vérző seb) , de az is eltünik max 1-2 nap alatt. Mondjuk engem fogon még nem lőttek...
Volt csapattársnak lőtték nemrég ela frissen elkészült (kb6 napos) fogát. (porcelán, vagy miamanó az) Mert bár szinte mindig látni rajta arcvédőt, pont aznap nem viselte.(az uj foga tiszteletére, vagy én nem tudom
) De a vicc az volt benne, hogy csak a fog legeslegvégéről tört le, de ott szabályosan látszódott a bb íve.
Vedd azt is figyelembe, hogy egy nyílt pályás játékon is kerülhettek olyan szituációba (mondjuk fedezék mögül kilépve, véletlen elsütött fegyver, vagy közeli tereptárgyról visszapattanó bb) ahol jol jön a teljes arcvédelem. Én javasolnám ilyen körülményekre is a használatát, a te érdekedben. Egyéb esetben kérdezze meg fogorvosát, gyógyszerészét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) De a vicc az volt benne, hogy csak a fog legeslegvégéről tört le, de ott szabályosan látszódott a bb íve.