- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na én meg majd nekiállok feketére fújni a ventirácsokat
..mármint az oldallapit
-
gainfast
csendes tag
Köszönöm az elismerő szavakat.
a ház állapota gyári mindene megvan kivéve 1 5.25 zárópanelt és 2 3.25 zárót pontosabban azok is megvannak csak lyukasok a neonkapcsolók miatt
a ház elejében jégkék ventillátor van amit 1 jetmaster-ből örökölt mert a sajátja kilehellte lelkét. tehát nem sötét hanem világoskék színű gyári aerocool venti.
-
pronyó
tag
UP a házikónak!
-
pronyó
tag
De leült a totyik!
Beszereztem egy 12centis Xilence okosságot a gépház hátuljába, illetve full feketére festettem belül, oldalt (5'25, 3'5 helyeknél) pedig UV reagáns festékkel lesz leszórva a napokban, valamint az első 12centis venti kerete lesz lefújva még nemtom milyenre, illetve fénycsövek beszerzése folyamatban!
Képek hamarosan! -
gainfast
csendes tag
Éppen az tetszik benne hogy 1 gusztustalanul nagy dög
ja és én azért nem szeretem hogy a jobb oldalamon van mert itt járkál mindenki és beleakadnának és akkor nesze neked ajtó ja és az extremen 25 cm-es a venti
-
pronyó
tag
-
gainfast
csendes tag
Régi vágyam volt 1 extreme engine 3t így most hosszas gondolkodás után lecserélem rá. szerettem nagyon de volt néhány hátránya
pl hogy az ajtó csak balra nyílott így nemtudtam oda helyezni a házat ahova akartam. az usb-k oldalt voltak kivezetve így ha jobb oldalra került volna a ház pl fal mellé akkor nemtok bedugni semmit ilyen apróságok.. De legfőbbképpen az új házra való vágy a kiváltóok -
gainfast
csendes tag
Sziasztok! Nemsoká Eladóvá fog válni nagyon szeretett házikóm. típusa Aerocool aeroengine jr silver hibátlan állapotú 3-4 éves néhány apró karc van rajta de ez elkerülhetetlen a használatból adódóan az ajtaja megvan nincs letörve ha vkit érdekel akkor majd írhat.
-
pronyó
tag
Nekem nem kell magyaráznod.
Egyébként alaplaptól függ, mert valamelyiknél be kell külön állítani, hogy 1066-on fusson de valamelyik alapból arra állítja. Meg ugye késleltetéseket is célszerű beállítgatni ha kicsit meghúzod stb...de 2magos procival nem fog menni 1066on az 100 max ha visszaszorozza.
-
Plexin?hát letakarítanám
meg az eljén van egy leszedhetetlen koszfolt:S próbáltam mindennel..nem jön le..majd megkérdem az előző tulajt mitől van
de akkor se értem..
na egyébként a két plexin levő ventit cserélném le..meg a turbina m9ögöttit is le kéne mert kicsit zörögnek már:S
De már ki van nézve..csak a 12cm es ami nem noname hanem norm ledes az 2800 a 8cm es ami kell a plexire 2 db az meg 2400:S szóval passz.. -
pronyó
tag
Egyébként milyen ventit akarsz és mit változtatnál a plexin?
-
Nesztek kép:
ja majd később..ratyi a net:S -
Ramius
őstag
Vigyázni kell rá és akkor nem törik le
Az enyémnek sincs semmi baja. -
pronyó
tag
Plexi csere nem érdekel mert venti mindenképp kell oda -5 fokot jelent a procinak. Festés lesz méghozzá UV reagáns festékkel lesz lefújva az egész belseje, kábelkötegelő spirál (UV reagáns), 2 UV cső, 2 sima piros/kék neon+hátra mégegy 12cm kék ledes venti. Jelenleg ez szerepel a tervekben.
Ajtóra pedig vigyázok, ha pl szerelek vagy vmit csinálok a házon mindig leszedem előtte így nem töröm le véletlenül se. -
luciferk
senior tag
-
gainfast
csendes tag
Kár azt hittem hogy egy alapra készült a két ház. Akkor vhonnan csak 1 25-ös ventit kell szerezni és 1 aeroengine jr jobb oldali oldallapját és abba bele lehetne rakni
-
gainfast
csendes tag
Nekem Sosem rezonált! de megtörténhet
-
bandi210
aktív tag
válasz
gainfast #2328 üzenetére
ütközetben..
na mindegy..
ja most hallottam:honnan tudod hogy a tv maci régi?
már nem megmossa a fogát hanem beteszi a pohárba..
na szóval a ház nem leharcolt..majd le lesz festev ha meglesz az új konfig bele
de még kérdéses az mikro lesz..ja hát digi gép nemigen lesz..de az új telóm(se k550i)2mp-s kamja talán értelmi képeket tud csinálni..max kicsit megmoddolom a camdrivert oszt jónapóó előbb utóbb meggyakok valamit hogy legyen rendes képem róla..de le lesznek csarélve az oldallapon a ventik...
csak nekem rezonál be a plexilap?
illetve lehet a venti az..passz.. -
gainfast
csendes tag
hát amint visszakapom a régit akkor leírom neked pontosan meg lefényképezem. Dobhatnál fel a gépedről pár képet! kiv lennék. lendítsük fel a topicot
3-4 éve van ilyen házam most bukkantam rá a fórumra Sorry visszaolvasva láttam a kuckót
majd ha lesz digitgépes kép! Nem nagyon leharcolt a ház?
-
gainfast
csendes tag
Alkatrészek engem is érdekelnének EE3t oldallap ventivel meg szinte bármilyen házalkatrész. természetesen Aerocool
-
lottol
csendes tag
Aerocool Aeroengine JR házhoz keresek ajtót. Fekete vagy ezüst mindegy, csak jó állapotú legyen.
Előre is kösz a segítséget... -
gainfast
csendes tag
Elég egyszerű szabályzó nekem van 1 jó meg 1 rossz
pár száz forintból simán összeállítható. Most készülök a rosszat is megcsináltatni. -
gainfast
csendes tag
Hali mindenkinek megoldódott a ventillátorszabályzó probléma!!! Igaz kicsit másként mint gondoltam az 1-ik kedves barátom nekemajándékozta a sajátját mert ő kiszedte. Az lenne még a kérdésem hogy nektek a fordulatszám növelésénél lefelé kell tekerni a potmétert vagy felfelé mert már nem emlékszem és most betéve felfelé tekerve csökken a fordulatszám lefelé tekerve nő
-
gainfast
csendes tag
Ígyis tökéletes
a lényeg hogy mostmár tudom a számot és tudok venni ilyen tranyót. Nagyon köszönöm a segítséged
-
gainfast
csendes tag
Ó nagyon szépen köszönöm a ház gyári állapotának visszaállítása a cél
mert eléggé szét volt moddolva szegénkém
és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot
tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön
-
gainfast
csendes tag
válasz
bandi210 #2314 üzenetére
Hello! nagyon kezdő vagyok itt a fórumon. De már nagyon nagyon rég ebben a kuckóban lakik a gépem, Néhány nappal ezelőttig úgy tűnt hogy veszek egy ee3t-t de sajna felment az ára. Így maradok továbbra is ebben a házban. Segítségeteket kérném aki tudja hogy kell levenni a gép előlapját tegye meg nekem és fényképezze le a gyári szabályzón található tranzisztort kellene a pontos száma mert az enyém elromlott és most próbálom megjavíttatni az új konfighoz. Ha valakinek van alkatrésze feleslegben ilyen házhoz azis írhat
Előre is köszönöm segítségeteket.
-
bandi210
aktív tag
Már vannak képek a megérkezési állapotról de csak 640*480-asak és gagyi vtelóval készültek és lámpafénynél:S szóval nem valami tiszták de azért felteszem:
Ahogy megérkezett
Kicsomagolva
Kicsomagolva..előlről
A "szegecsek"
A turbina
Oldalról -
Pecc
őstag
válasz
bandi210 #2305 üzenetére
Eredetileg ott nincsenek semmilyen szegecsek. Ahogy látom, a tiéden ki van fúrva sok helyen az előlap, valamint négy helyen csúnyán megnyirbálva, eltávolítva a műanyag.
Javaslat: Azokon a helyeken, ahol csúnyán vannak kivágva a "nyílások", kivágod szépen, majd az ajtó belső részén rögzitesz oda valami sík műanyagot, akármit.
A furatokat egyszerüen kitöltöd valami tömítőanyaggal, mondjuk az autókarosszériázásban is használatos gittel. Összecsiszolod szépen, majd lefested/teted az ajtót.
Egyébként szvsz! nyugodtan le lehetne festeni az egész házat, ráférne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Szakáll, bajusz, arcszőrzet ápolása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest