- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
800.hsz
-
Tom5
addikt
válasz
jakewyler #797 üzenetére
Hát egen...elég keveset szabájoz én először nem is tudtam szabájozni vele,mert nem reagál egyből ha visszaállítod,hanem kell egy kis idő...nálam most minimumon mennek a ventik vele...őszintén,ha nem úgy kapom,utólag bánnám a kiadott pénzt...szép + minden...de annyira nemér sokat...
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
nem tudjátok amúgy aeroccol gatewachot mé nem lehet kapni?
kb még egy hónapja volt most meg már sehol sincs
-
Tom5
addikt
Én régi őskori lelet porszívó fújó részére teszem a csövet és azzal fujatom ki a port a házból,havi 1X minimum,úgy,hogy az oldallapot leveszem...mikor rámjön a ventiket is áttörölgetem,de nagyrészt elég a porfújás
-
jakewyler
senior tag
figy én el magyarázom neked:
ugye úgy van hogy a venti alapból rá van kötve egy olyanra hogy output és csak egy olyan dugsz be ,hogy input és megy a venti meg a szabályzó is,na most annyit kell csinálni hogy ahol a 12cm-es venti össze van kötve a outputtal oda arra még rádugod a 8cm-es ventit,bedugod egy tápkábelba a inputot és máris lehet szabályozni
lehet nem voltam elég érthető -
Csigger
őstag
húú srácok! ki mondta nekem itt, hogy ha az oldallapit rákötöm az elsőhöz tudom szabályozni a fordulatot? mer uránna kötöttem,de így semmi! legalábbis nem látszik! hova kell kössem???
please help me!!! -
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #789 üzenetére
hát negyon nem segít sokat rajta, a titka az hogy itthon 2000Wos porszívónk van és elé rendesen szív!
ek előröl simán, hátulról meg a gégecsővel benyúltam az alaplap felől oda ahova a vinyókat lehet beszerelni! ott a venti hát! csak egy vékony fém rész van előtte/mögötte ahogy tetszik!
ek még úgy lehet megoldani, hogy foksz egy nagy nyomású kompressort és kifújod belőle! az tutti kiviszi! csak az a baj h havernál van ilyen az egész gépet meg nem lenne kedvem átvinni! de majd meglássuk!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
hát télle elég macera! ma megpróbáltam kinyomni a pöcköket (összenyomtam fogóval, de csak finoman) de nem mertem őket megnyomorgatni, mer a végén még eltöröm! majd hívom apám! ő ebben nagyon nyugodt!
én mindíg csak finomkodok! lehet az a baj! nem akarom h megsérüljön a cucc! de kiporszáztam az oldallapi ventit, meg az elsőt amennyira csak tudtam így rácson keresztül és csökkent a hang, úgyhogy nem volt rosz!
-
Tom5
addikt
Elég macerás dolog az a pár pöcök...szívtam velük én is rendesen!!!De rákell érezni a dologra és akkormár könnyen szétlehet kapni a házat!!!(Segíthet ha a meghajtókat,nálam a GateWatch-ot is,meglazítod és kijjebb tolod,mert így nemszorulhat az előlap a meghajtók miatt!!!)Csavarhúzóval csak óvatosan...Az első turbina részt meg nemes egyszerűséggel(miután kiaplikáltam)zuhany alatt megtísztítottam és megszárítottam radiátoron!!!Csilli-villi lett
Jó barkácsolást!!! -
jakewyler
senior tag
én is próbáltam leszedni de nem bírom kinyomni azt a kis pöcköt mert szét vágta a kezem szószerint
de majd én is kiszedem a közeljövőbe a ventit mert olyan halványan világít mint amikor még régen a legkisebb fordulaton ment most meg már szinte nem is világít -
Tom5
addikt
válasz
mr_knight #781 üzenetére
Két oldallap le,és lesz az előlapnál asszem 6db műanyag pöcök,amit összenyomsz és letudod nyomni előrefele az előlapot!!!A kábelekre vigyázz(USB,stb...),utána a nagy ventinél lesz 4db tartó pöcök amit benyomsz és kitudod nyomni előrefele magát a turbinát!!Ha ez megvolt akkor a ventit is kitudod csavarozni,mert a csavarfejek ottvannak,a turbina takarja őket...lehet így bonyolultan hangzik,de nekiállsz mennifog a téma!Lépésről lépésre...
-
mr_knight
senior tag
Gyerekek már nekem is kikéne tisztítani az elejét, mármint szoktam porszívózni, de az kevés, mert csak a rácson lévő port szedi le... Szval kikéne szedni maga a ''turbina'' részét is !
Most akkor, hogyan is fogjak hozzá ?
Nem szeretném, ha behorpadna !
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
ÉN már szinte minden hónapban egyszer kitakarítom a kicsikét,mert írtózatosan tud porosodni,és ezálltal zajosodnak is a ventik!!!+ kitakarítottam az első ventit és a turbinát,olyan mennyiségű kosz jött le róla,hogy...
utána menet közben,tisztán,tök fura volt mert erősebb lett a fénye!!!(kosz ugye elhalványította)
-
jakewyler
senior tag
amúgy én következő rendelésnél fogok oldalra venni a plexire egy ilyen ventit szerintem elég ütősen fog kinézni: [link]
-
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman42 #774 üzenetére
én is leakarom szedni mert most nálunk a lakásba nagy volt a por és a 12cm-es venti elég koszos,főleg a lapátjai
amúgy egy érdekesség:ma kivettem a 8cm-es ventit a plexiből kicsit kitakarítottam át fujattam egy erős ventivel,és érdekes olyan csöndes lett és még jobban is szálítja a levegőt.
szal ajánlom hogy tisztítsátok ki ti is
-
jakewyler
senior tag
up
-
Freeman42
tag
Hát ja az a köcsög nyolcas!!!!
-
Dtomi
őstag
Nekem is van benne de nekem nem 8as hanem inkább nem pont a közepén van uh kicsit döcögős!! de semmi hangja! Bár mikor a benzinkúton takarítom 4bar nál kicsit olyan boing-es hangja van
mindenkinek ki kell próbálnia
-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur #760 üzenetére
nekem sincs hangja még,éppen a múltkor szedtem ki és megtakarítottam jelentősen jobban fúj
-
Tomi 16
őstag
válasz
Motion_Blur #760 üzenetére
Nekm is nyócas van benne de még nincsen hangja szerencsére.
-
over1120
tag
Hi!
Miért van az,h. az első venti furcsán jár! -
Freeman42
tag
Én bedugtam de nemakart visszakapcsolódni a monitor ,úgyhogy visszadugtam az alap csatlakozót!!
-
jakewyler
senior tag
Amúgy gondolom tudjátok van a vgakhoz egy ilyen átalakító hogy átalakítja a monitor csatlakozóját és úgy is betod dugni a vga-ba.Na az mire való?
-
jakewyler
senior tag
Tudom nem ide tartozik de miért van az hogy a monitorom 1percenként ilyen pattogó hangot ad ki??
már nagyon mérgesít azé kérdezem ti hátha tudjátok
3éves samsung Syncmaster 753DFX -
Tomi 16
őstag
válasz
Freeman42 #726 üzenetére
Ja vágom a Computermode rendezei.
Én is akarok majd menni haverommal.
Asszem az Alkotmány utcánál szoktak ilyet rendezni vagyis nekem ezt mondták, és egy Honapban csak egyszer és az is asszem Szombati nap.
Én Majd molexokat akarok a tápra rakni,UV Reagánst hogy ne azok a régi szu@@kok legyenek rajta. -
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #698 üzenetére
THX.tyutyu1983.....
-
Tomi 16
őstag
válasz
jakewyler #699 üzenetére
Először kimértem mm,pontosságra és utána megfurtam a 12cm-es ventinek a 4db-lyukat utána a Plexinek az oldalát DEKOPÍR-fűrésszel vágtam ki.Aztán lecsiszóltam. hoyg szép és egyenletes legyen.
De ezt azért csináltam hogy a VGAt-hűtsem közel 50CFM-átfogatott levegő megy át a Karira Meg hát unalmas volt csak az az 1db-8cm-es venti így hát gondoltam kivágom a változatosság képpen.
Most elől is 12 hátúl is 12 meg oldalt is 12.
Ez már nekem így jó és nem is melegszik már a 6600GT-ém.
Üdv:Tomi Bácsi. -
Freeman42
tag
válasz
jakewyler #702 üzenetére
Mongyuk leht hogy igazadvan főleg hogyha majd évvégén ha minden jómegy sli-s rendszerrel beújjítok és annak kell a hideglevegő de majd meglátjuk hogy meddígfog felmenni a hőmérséklet !! Én különben eggy half life 2 jelet gravíroznákbele (mivel az a kedvenc gamma) !!
[Szerkesztve] -
Freeman42
tag
Vagy talán belegravírozok majd!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest