Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Nem nyomsz fel ide a Toppicba képeket róla?
-
tyutyu1983
tag
Én is ma rendeztem el a kábeleket,és igy sokkal jobban nézki. Nekem egy kék meg egy piros neon van benne,meg egy négyszinü venti és szerintem nagyon jól néz ki.

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ÉN sem az alaplap mögött vezetem el!Hanem a meghajtók mögött és úgy jönnek be előre a kábelek!Egyik kedves Barétom mondta az ötletet!És télleg!A táp cuccok abszolút nem látszanak!!!Csak a világítos IDE kébelek...+az olallapi venit kábele sem lóg át a nagyvilágon...szépen elvan vezetve az oldallapon...hamár modding,legyünk igényesek...nem?De aztán ízlések és pofonok!!!

-
Tom5
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Szép a ház!Gratula hozzá!De azért egy kábelelrebdezés ráférne,hogy nelógjon ott a plexi előtt a kábeldzsungel...Az előlapi venti engem tök nemzavar(pedig éjszaka is megy a gép),levan véve a fordulatszám,szerintem így tök korrekt...Winyóknak tényleg jóttesz ez a ''kis'' venti ott elől
...(De nélküle sem forrnak fel,de ha már ottvan...) 
-
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tesokam,mar erzem nyugi, h nalam sem marad igy a 12-es, hiaba csavarom le azon az oldalso feher csavarokajan...
max testeleskor adok neki kraftot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vinyom az iszonyat h lehult, el sem hittuk Toness-sel...

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Faxa tesó!

Én 1-2 hétig bírtam a 12-es front venti búgását. Kegyetlen nagy hangja van. Ki is kötöttem
Csak a vinyók melegebbek, de azt meg ki nem szarja le?
Így is csak 35 fokosak 
-
Silencer83
addikt
nagyon tetszik a haz, winyom siman ~10 fokkal hidegebb
, cpu es vga is lejjebb ment kicsivel!
teljesen raraktam magam a moddingra
,HaRdCoRe kollega
tanacsaival, segitsegevel belefogok kemenyen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ime akkor par kep, meg szinte erintetlenul
[link]
[link]
[link]
[link]
par nap, es jonnek az uv csovek, neonok stb
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Gratula!
Nyomd a képeket! 
-
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
megvan a haz
, delutan ill este fele dobok par kepet a vegeredmenyrol 
-
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Teso, hnap megyek a kuckoert, fekete lesz az enyem is

szegeny Toness megint szerelhet 1000el
-
gerlaip
addikt
Lerúgtam az ajtaját véletlenül. Szerintem most még jobban néz ki

-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem molex csatisak a ventik!
-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hogy tudtad csak 5v-ra kötni a ventiket??én is megakarom csinálni!!
-
yamshee
tag
válasz
jakewyler
üzenetére
ŐŐŐ , mi nagyker és disztrib cég vagyunk.

Végfelhasználót nem szolgálhatunk ki.
De van megoldás, a coolcomp-os fiuknak van mind2 termékük és van csomagküldő szolgálatuk is, szóval velük meg tudod beszélni.
Egyébként az extrém cooler kifutó termék , már nincs raktáron 1db sem nekünk.
Egyébként 15500 Bruttó most a 450-es táp, és van raktáron. -
gofry
senior tag
és müxik megcsináltam! tehát
mic vcc: 1 mic data: 3
gnd:2 (ez fontos különben nagyon sistereg) így is, de legalább hallani
színes ear R: 5 fekete :6
színes ear L: 9 fekte: 10
hd audio: disable front jack sensing és máris szólt -
gofry
senior tag
a. Connect MIC VCC (MIC POWER or MIC_BIAS) and MIC DATA (MIC_IN or MIC) to correspondent motherboard connector for microphone input. (Pin#3 and Pin#1 in 10-pin audio connector) .
b. Connect EAR_L to (SPK L or L_OUT or L) and EAR_R to (SPK R or R_OUT or R) for headphone or audio output for left and right channel respectively. (Pin#9 and Pin#5 in 10-pin audio connector)
c. Connect extra (black color wire) EAR_L and EAR_R to R-RET (or NEXT_R) and L-RET (or NEXT_L) for Rear/Back panel headphone or audio output (Pin#10 and Pin#6 in 10-pin audio connector). It will send a signal to system to disable the rear audio output when front panel output device was connected. (Note: Some motherboard might not have R-RET and L-RET connectors then just leave these connectors alone.)
na ez aero engine II höz van de szerintem ugyanaz a dolog. én ki is próbálom sok sikert nektek is ha vkinek összjött írjon -
gofry
senior tag
Sziasztok! Egy kis help kéne. ugyan nem ilyen házam van, de ez tűnt a legaktívabb topiknak. Ház aerocool magic 3d
gond: nem tudom az audio front panelt használni. Gigabyte 945 ös lapom van HD audioval és nem igazán sikerült működésre bírni a front panelt. Tudtok segíteni? -
ToBeY
nagyúr
Hali
Lenne egy gyors kérdésem az AeroEngine II oldalába belehet szerelni +2 ventit?Vagy csak az van ami alapból benne van elöl hátúl? -
jakewyler
senior tag
Yamshee figy láttam hogy írtad hogy a flash-nél dolgozol!
Szeretnék most egy aerocool Aeropower 450w-os tápot+ egy db aerocool extreme cpu hűtőt!
Láttam a honlap az árakat de nagyjából kitudnád számítani hogy mennyi lenne?
Ja és hány nap alatt és hány ft-ért szállítanátok ki nógrád megyére? -
jakewyler
senior tag
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Hát akkor nem értem itt 340w-ot számláltam össze akárhogyis nézzük hogy márkátlan a tápom azé akkor is 400w!!

Nem értem miért villoghat akkor a neon!!mintha nem jól érintkezne!
Pedig megnéztem a vezetékeket jól vannak
-
jakewyler
senior tag
Jah figyuzzatok már.
2napja vettem ey neon csövet és néha olyat csinál hogy villog egy minimális,tényleg épp hogy!
Ez miért lehet?
Amúgy egész nap egy a gép!!! -
jakewyler
senior tag
Ja amúgy mi a véleményetek erről a proci hűtőről:aerool X-RAIDER, 3,2celeronra akarom!
-
Szitya
tag
válasz
jakewyler
üzenetére
Nem rossz, nekem volt ilyen!!!(jelenleg Tom5 birtokában van)

Jól néz ki és pontosan mér, ha megfelelő helyre teszed a szenzorokat!
Ami a kérdésedet illeti sima négytűs molexet nem tudsz csatlakoztatni.

Ám párszáz Ft-ért kaphatsz átalakítót.

Ez ne tartson vissza a megrendeléstől!!!!
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok!
Erről az előlapi panelről milyen véleményeitek vannak:
http://kepfeltoltes.hu/060122/1895.pict_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy olyan kérdésem lenne hogy ebbe olyan ventinlátort aminek molex a vége bele leet dugni??lécci biztosra írjátok ,mert ha igen rendelek!!
Előre us kössz
-
morceaux
aktív tag
Kőőszi szépeeeen a tippet!
Levettem az előlapot, akkor láttam, hogy van egy venti meg egy turbinaimitátor, és hogy nem a venti lötyög... na ettől megnyugodtam, további szerelésbe nem bocsátkoztam, inkább örültem a motyónak, 3dmark06-oztam, meg pezsgőztem...
De azért szétszedem majd megint, és megpróbálok csinálni vele valamit, mert mégiscsak maximalista vagyok, és ez mégiscsak egy szépséghiba
Nade hogyhogy ki tudjátok cserélni??? -
morceaux
aktív tag
Háj evribádi!
Ma vettem egy AeroEngine II házat, nagyon állat, halk, orkán süvít keresztül rajta...
De van egy kis gondddd... az első, 14 centis venti láthatóan excentrikusan pörög, mintha nyolcas lenne benne, hallani is kicsit hogy szitál, mintha laza lenne a csapágy vagy ferde.
Lehet ezzel valamit csinálni? Vissza nem nagyon vinném, minden egyéb jó, nem érné meg hogy mégeccer kiszereljem a gépet, bumlizzak a házzal a városban, meg ilyenek, aztán mégeccer vissza, stb.stb.
Előre is kösz a seggíccséget. -
Freeman42
tag
Szerintetek, hovarakjam a házba az uv-s fénycsövet ?????(oldalra alulra felülre??)
-
bocX
tag
Sziasztok! Az Aerocool AeroEngine [az I-es és IIes] tipusú házban ha jol tudom Aerocool Turbine venti van és ha jol tudom ez 12cm-s. Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy tudja e valaki hogy magát (,csak) a ventillátort magyarországi forgalmazásba lehet e kapni? Ha igen hol, és mennyiért? - Ha tudtok valami használható információt előre is köszi!

-
jakewyler
senior tag
Úgy értve van helyem hogy a power lednek!Nah most ugye a gépnek viszont 3 olyan bütyök kell!
Ilyenkor mi van? -
jakewyler
senior tag
Nekem is hasonló a problémám!
Nekem nem lehet a power ledet rákötni!
A power led 3juk van és nekem ahova dugni kell ott már csak 2db hely van!
Hogy dugjam rá?? -
vlagyimir83
csendes tag
Hi!
Ma vettem egy AeroEngine jr házat.
Az első csatlakozókat szerettem volna rákötni az alaplapra, de a hangnál elakadtam.
A probléma a következő: A házból 2 gnd vezeték jön ki, az alaplapon pedig csak egy gnd pont van. Viszont az alaplapon van hely tápvezeték számára, de erre nem jön a házból vezeték.
Az egyik gnd a táp lenne, csak elírták??
Akinek ötlete van az segítsen már!
Előre is köszi! -
jakewyler
senior tag
Milyen az a inverter?még nem halottam
-
jakewyler
senior tag
Jó reggelt!
Na vettem hátra is 2db kék ventit!Az oldalsót a 2hátsót összedugtam és azokat dugtam be egy tápkábelba és így jóó,köszönöm!
Na akartam viszont venni egy kék neont is de az a tápegység hozzá micsoda??
Azzal kerül 3rugóba
-
Tom5
addikt
[link]
Vélemény?!Különösképpen az oldallapi 25cm-es ventire gondolok...
Az előlap nekem annyira nemjön be...bár kitudja..élőben lehet tetszene...
Eleinte az Aeroengine sem tetszett...mostmeg...

-
aviator
tag
Hello!!
Nem rég vettem énis ezt a gyönyörűséget csak gondok adódtak az előlapi audiópanel beszerkesztésével (usb firewire megy).
Abit AG-8-am van hozzá, és a házból jövő kivezetésen két ground csatlakozó van. Nekem viszont csak egy ground kell, és kell még egy VCC nevű csatlakozó (amit nem nagyon tudok hogy mit jelent)
Most így van bekötve, működni működik csak line-in-nek ismeri fel a mic bemenetet, és így kiköpi belőle a mikrofont.
Nektek minden simán ment előlapi auidó installt illetően??
Tapasztalatokat vagy ötleteket megoldási javaslatokat írjatok léccii!
Köszi
Ádám -
jakewyler
senior tag
Hali
Lehet azt csinálni hogy össze dugok pl:3db hűtőt és azt dugom be egy tápkábelba??
mert már a sok hűtőtől tápkábel a gépembe semminek -
-
rlazol
veterán
-
jakewyler
senior tag
Hello!
Én is most akarok olyan előlapi panelt venni az a első mennyibe van? -
eXodia
aktív tag
válasz
jakewyler
üzenetére
thx!
akkor kedden megpróbálok 1 ilyet beszerezni magamnak , mert megérdemlem
jah és még 1 kérdés: egy német honlapon úgy láttam, hogy a ház hátuljában van 1 venti aminek kör alakú kivágás van és a védőrács külön van előtte [link]. amit a mistralban lehet kapni annak is ilyen a kivágása hátul vagy a házikó anyagából van a rács megcsinálva a ventinek?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, lassuk lassuk

,HaRdCoRe kollega 

![[kép] [kép]](http://f.flash.maxeline.com/hwpic2/aerocool/hutok/ht101-1_100.jpg)
![[kép] [kép]](http://f.flash.maxeline.com/hwpic2/aerocool/hutok/ht102-1_100.jpg)
![[kép] [kép]](http://f.flash.maxeline.com/hwpic2/aerocool/hutok/gt-1000_100.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.listan.de/shop/images/produktbilder/rc020/rc020_m.jpg)
![[kép] [kép]](http://aerocool.com.tw/Images/peripheral/gatewatch/gw-silver.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.aerocool.com.tw/Images/peripheral/coolwatch/coolwatch-sv.jpg)