- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egyelőre valami ledes oldallapit kellene beszereznem mert a felső kicsit nagyon siethet valahova mert 12V-ról nagyon pörög..kissé zavaroo hogyha lehúzom akk halk a gép és csak amiatt hangos..de egyelőre kell a levegő a procihűtőre..(az még a gyári
majd ha lesz pénz akk veszek vmi normálisat)
-
S. Szabi
őstag
Több mint 3 éves!
Elkezdett zörögni, mint az "állat"! -
gainfast
csendes tag
Sziasztok még mindig eladó ez a házikóm ha vkit érdekel privátban írjon!
-
S. Szabi
őstag
Na, eddig bírta az első 12 CM-es venti, most landolt a kukába
-
jegenye77
addikt
Szerintetek jó ház az AEROCOOL AeroEngine II-BBP ?
Nem hangos az első nagy ventije? -
jegenye77
addikt
Szerintetek jó ház az AEROCOOL AeroEngine II-BBP ?
Nem hangos az első nagy ventije? -
most gondolkodom hogy vmit kéne csinálni a turbinával elöl...csak még nem tudom mit..lehet ki kéne szedni a turbinát tartó részt és csak a rácsot meghagyni meg a ventit és úgy csak nem tudom hogy nézne ki :S
-
CHIPman
nagyúr
Hát igen. Erre számítottam. Az enyém pont 1.8cm-rel magasabb a tiednél(és pont 1.8cm hiányzik a codegen házamból is, lol).
A 212 topicjában egy tag CM Elite 331-gyel használja a hűtőt, ez a cucc 3mm-rel szélesebb az Aerocooloknál, és ITT a véleményePedig olyan jó lett volna egy Aerocool...
-
-
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
18.2cm széles Codegen házamra nem tudom rárakni az oldallapot, ha benne van a hyper 212. Pontosan nem tudom megmérni, hogy mennyi kéne még hozzá, de azért megkérdeznm, hogy a 20cm széles Aerocool házakba belemenne-e? Mert ha igen, akkor vennék új házat, de ha nem menne bele, akkor nem akarnék megválni a drága Aerocool oldallaptól -
-
Speed®
titán
Ejh, lejárt a szerk. limit amíg pötyögtem -_-'
tucsok. kollégától beszerzett JRem alakulgat.
A ventik lecserélődtek, a plexin feszítő koponya ágaskodó Ferrari pacivá fejlődött, a teli oldal nemsokára valami matricát kap. De lehet paintbrusht inkább..aztán a plexi is kaphat gravírt..de ezek már költségesebbek..megfontolom. A váz és a "beömlő" egy fekete mattoláson át fog esni mindenképpen, a Magic3Dm is megkapta anno, megdobja a dizájnt ;p Jelentkezem képekkel majd
Mindenki moddingoljon lelkesen, kiváló alapok ezek a régi jól szellőző dögök -
gainfast
csendes tag
Eladó 1 házikó!!! Aeroengine jr sr apróhírdetések között megtalálni!
-
den80
tag
várjuk várjuk
...én befejeztem a moddolást
már nem tudom mit pakoljak a gépbe -
pronyó
tag
Úgy néz ki kicsit csúszni fog megint a vizuális tuning, meg mégse veszek UV festéket, viszont észrevettem pár karcot a plexis oldallapon, úgyhogy újra lesz fújva az egész és csak utána foglalkozok a belsejével!
-
ööö..nekem 12V-ról megy a mostani venti ami ott van szóval totál felveszi szerintem azt a 12 voltocskát..egyébként mg ja nincs ventiszabályzó..viszont kaptam egy előlapit..ami 4ventit kezel csak nemnagyon van olyan ventim amit van értelme szabályozni
...ami van 12centis a turbina mögött azt egy megmaradt potival bekötöttem..hogy ezért ne kössek le egy 12v-os csatit...
-
-
luciferk
senior tag
Hali
Van egy új topikbeli házam amibe beszeretnék települni, a turbina ventije medig bírja? mert ha nem tul sokáig akkor inkább kidobom belőle és beteszek helyette egy normális 12-es ventit.
-
S. Szabi
őstag
-
luciferk
senior tag
válasz
di-courage #2417 üzenetére
Lehet, hogy a proci hűtőd lamellái elvan tömődve porral, amúgy ajánlatos ilyen melegekben a ház első és hátsó ventijét üzemeltetni
-
di-courage
csendes tag
Haliho mindenkinek!
Van 1 kis problémám. Mégpedig hogy régebben kikötöttem a 12es ventit,mert nem volt hűtési gondom, de mostanában kicsit felforrósodtak a dolgok odabent, és sztem ettől van az, hogy kifagy a gép, meg stb. Visszadugtam a ventit, de a pótméternek külön dugasza van. Csak már nemtudom hogy melyik :S
van 2 sárga/fekete dugó, a 2 között a különbség ugye, hogy míg az 1ik normális (tehát négy "fogas"), addig a másikban csak 2 "fog" van. Vajon melyik?
és akkor a másik mire is van? :-)
Köszi szépen előre is!
UI: szerintetek ha a procihűtő elkezd hangosan üzemelni, az attól lenne, mert "melege van" ? vagy lehet hogy táp/alaplap probléma?
Még1szer köszi :-)
-
S. Szabi
őstag
Mivel elég kopott volt már nekem elöl az a szürke "turbinatartó", úgy döntöttem, lefestem feketére, ami ma délután meg is történt. Szerintem qr*@ jó lett!
És itt van még pár kép a berendezésről!
Amúgy nekem több mint 3 éve van meg, és csak az oldallapi adta meg magát
-
den80
tag
köszi
beletelt egy kis időbe, hogy rendet rakjak benne
na még egy utolsó kép
imádom ezt a házat
gyári ventik persze megadták magukat 1 év után -
den80
tag
na majdnem kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest