- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dtomi
őstag
Meg néztem de nem sok mindent látok ami benne van az IBPM táp egyébként teljesen mind1 ha fordítva tenném be ahogy te mondod akkor se látszana semmi mert lejjebb ér a gép oldala uh takarja így legalább nem fejjel lefelé van. azért thx
da ha ráérek egnézem úgy is legalább nem a gép tetejét világataná!! csak akkopr nem értem hogy tényleg miért fordítva van rajta minden passz
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Na itt van egy esti kép a gépemről.
Csak egy kicsit rossz minőségű szerintem de majd csinálok egy jobbat. -
Dtomi
őstag
Gondoltam én is beteszem hogy milyen lett.. a képek még aznap lettek készítve mikor a gépet raktam össze uh még elég kesze-juszák a kábelek de azóta rendben vannak!!
+ jól meg lett tömve még cuccokkal!
-
Tomi 16
őstag
Van 6mm es az tápkábelokra meg (egyebekre) való.
Meg van 9mm-es az pedig ATX-re való.
Ahogy a kábelokat látod azok fluoreszkálnak este. Van benne egy Thermaltake UV-neon és egy Vantec Hangérzékeny neon így MINDEN KÉK ÉS ZÖLD.minden fluoreszkál benne még a hátsó 12cm-es venti.is.
-
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #584 üzenetére
Thx....
-
Tomi 16
őstag
Na sziasztok!
Itt az uj moddingos gépem ma készűlt el. -
guppy
őstag
Én az aerocool jetmastert néztem ki magamnak mert tetszik a 12cm-es venti az elejen es keves a penz de szép! (tom hogy nem ez a tema)...varrom a véleményeket...
-
Csigger
őstag
csáó!! sajnos sehogy, mer pénzátcsoportosítások vannak! jelenleg bejött egy két plusz kiadás szal egyenlőre nem tok venni semmiféle cuccosT! és a közeljövőben meg nem tom hogy alakulnak a dolgok! jelenleg számolgatások vannak, mer új tápot is kéne majd vennem, meg és akkor most nem veszek semmi modding cuccost, meg apám gépe szarakodik, szal lehet az enyém lemegy hozzá és én meg veszek majd egy új lapkát+procit! egyenlőre arra megy a spórolás!! aztán ha lesz vmi majd szólok!! csácsá
-
jakewyler
senior tag
Jó reggelt
én is tettem mostbe a gépbe pár spirált nem bírtam megállni ,hogy ne tegyek valamire és így tettem a ventik vezetékére! -
jakewyler
senior tag
lassan mutattom a gépemről az újjab képeket ma jött meg az uv cső meg a spirál!de csak jövőhét péntekfele lessz meg!
-
Csigger
őstag
-
Henker2
addikt
A kábelharisnyát csak úgy tudod feltenni ha a tápkábelekről leszeded a csatit?
-
jakewyler
senior tag
én is jövőhéten veszek kábelharisnyát+uv-s neon csövet ,majd én is dobom a képeket!
-
Csigger
őstag
a 12cmes ventis az max 11k ez a típus: [link]
a többi drágább, a 14cmsek, mer azok már elég brutkók!! az is ott van a kiskerárakon!!
szerintem teljesen jó lesz nekem a 12cms kék ledes 400as!!
kicsit moddolok rajta uv reagens kék spirállal aztán az már jó is lesz!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
-
Nighter
tag
Tudom hogy nagyon nem ide tartozik ez a kérdés de fél órán belül szeretné ma választ.
Szóva la kérdésem a következő lenne.
Úgytudom hogy a legujabb Ati Catalyst-ben nincs benne az a progi amive l a kártyát lehet húzni asszem Ati Tools a neve. Na ezt a progit honnnan lehetne letölteni máshonnan mert az Ati oldalán nincs. -
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #538 üzenetére
Mért neked milyen hűtőd van a procin?
Ja és néztem a tiédet megint jó nagy darab karid van. -
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #532 üzenetére
Thermaltake Silent Tower......
Átlag hőfok 25-28Cfok Játékban 32C-fokig ugrik.... -
Henker2
addikt
Nem kell itt privi! Attól, hogy nem a témába vág leírom a tápomról a tapasztalataimat! Pontos neve: Cooler Master Real Power 450 W !
Nagyon király táp! Nem hangos, teljes mértékben kiszolgálja a gépemet! Van hozzá egy spotméter is, ami jelzi a géped teljesítményfelvételét!
De figyi csak! Nézd meg Te milyen : [link] -
Csigger
őstag
-
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #512 üzenetére
Na ez lenne a gépem,remélem sikerült belinkkelni.
Szerinted milyen?
Üdv:Tomi Bácsi -
Csigger
őstag
szerintem egy jó kis ház, ízlések és pofonok! neke tetszik és eddig nagyon jól bevált! hűtésileg király!!! ha minden venti megy benne akkor természetesen egy kicsit hangos, de szntem teljesen kibírható!! tán még aludni is lehet mellette! én még nem próbáltam!!!
bocs tom5! nem neked akartam írni, lényegtelen!!!
[Szerkesztve] -
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #523 üzenetére
hát ez igen fura! lehet a neon szar! az is lehet hogy az okoz feszingadozást és akkor a többire is kihat! ledet még nem láttam villogni! neont már igen és az akkor ha már mindenben próbáltad szar!!! hát túl sok egyebet nem tudok de szerintem keresd fel stol kolegát, ő nagyon vágja ezt az egész tápos cuccost! a melyik tápegységet vegyem c totyikban megtalálod! dobj neki egy privit!!
-
Henker2
addikt
Sziasztok! Én most vásároltam meg az Aerocool Aeroengine Jr-BK házat! Istenjó kis ház! A moddinggomról egy pár szót! Adott a tápom: egy Cooler Master 450W-os, az alján 12-cm-es kéken világító ventivel! Vettem a gépbe Fekete színű spirált a tápkábelek szebbé tételéhez! Vettem 2 db ATA133-as UV reaktív kék kábelt! 1 db SATA kábelt, szintén UV reaktív kéket! Dupla UV fénycsövet! És egy 12 cm-es Turbine nevezetű ezüst színű ventit! Remélem baba lesz a ház! Ha kész leszek vele fogok képet linkelni!
Egyébként nektek mi a tapasztalatotok a házzal kapcsiban?
Hali -
jakewyler
senior tag
Na itt is fölteszem a problémám hátha itt tudtok segíteni!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy coolink neon csövem ,és ha a géppel pl:netezek akkor elkezd villogni!Már mindenhogy kivolt próbálva de mindenhogy villog,ma vettem egy chiftec 410w-os tápot és ezzel is villog!
Akkor selejt a neon nem??
Nem hangérzékelős!
Már 3tápon próbáltam!
Amúgy a ventik ledjei is villognak!!!
Ezmiért van?mi szaródott el a gépben? -
jakewyler
senior tag
Van benne hátul 2db venti
Mellete 1db neon
Most fogok kábelharisnyázni,jah meg hangérzékelős neont venni!! -
jakewyler
senior tag
Sziasztok!
Nem sokára elkszül a gépem,addig is mutatok egy pár képet!
Nem sokára kábelharisnyázva is lessz!
Meg ér sztem egy up-t!
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/060202/HPIM2057_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/060202/HPIM2059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #505 üzenetére
Nagyon farnkók a képek
Guuddd.
Én is mindjárt csinálok képeket a gépemről és felnyomom a Toppicba.
Üdv:Tomi Bácsi -
Csigger
őstag
hello skacok! tudom nem igazán ide tartozik, de lenne egy kérdésem!
van/volt már valakinek tapasztalata az aerocool aeropower II+os tápokkal???
mér néztem ilyen tápokat, modding szempontjából jó lenne, de ek nem tom mennyire megbízható, mennyit bír, meg hogy mennyire hangosak a ventik! ha tudtok valakit kérlek szóljatok! privi is jöhet! köszi!! -
Tom5
addikt
válasz
tyutyu1983 #505 üzenetére
Határozottan teccik!!!Gratula hozzá....
-
tyutyu1983
tag
válasz
tyutyu1983 #504 üzenetére
Hopsz az utolso rossz let,itt van javitva:
[link]
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Ezt figyu!
Egyébként ez a legjobb a procinakVinyó fölé tettem egy 8-as kék ventit 5V-on, csőkábellel rögzítve
-
Tomi 16
őstag
válasz
tyutyu1983 #501 üzenetére
Ok....
Várjuk a képeket.
THX..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest