- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Sziasztok! Tomi16 azt mondták, te választ tudsz adni kérdésemre.
Meg tudnád mondani hogy az Aerocool ExtremEngine 3T háznál a 25cm-es ventinek ki a gyártója, és hol lehet kapni? Előre is köszönöm!
-
Ramius
őstag
Fizetésnap után hozzálátok a ledek beszerkesztéséhez
Változott a terv annyiban, hogy nem piros, hanem 3 színű (piros-kék-zöld) ledek lesznek. -
Kasza08
őstag
Ha nem lenne szar a képfeltöltés (nálam) tennék fel képeket
-
Ramius
őstag
Íme az első ötletem, hogy hova pakolok piros ledeket. Az ajtón a logóval egyvonalban mindkét oldalán van 3-3 pötty. Azokat szándékozom átfúrni és a helyükre mennek a ledek.
-
Ramius
őstag
Találtam egy fiókom mélyén 100 db piros LED-et. Most televagyok ötletekkel
Csak az a baj, hogy a bekötéséhez nem értek, segítség kell majd...
-
Ramius
őstag
Rájöttem mit teszek az egyik kapcsolóra. Beszerzek egy fehér neont vagy ledet, és billentyűzet világítást szerkesztek
Csak ehhez valahol ki kell vezetni a kábelt...
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Most 3 kapcsolót raktam egy 3.5-ös takaró panelre, fényeket és/vagy egyéb kapcsolgatható cuccokat tervezek rá
-
Csákk
senior tag
helló mindenkinek,
ha veszel ilyen házat akkor érdemes kioperálni azt a sz***r turbinát az elülső ventilátor elől
mert akkora szélzajt kelt.....
helyére befér egy korrekt porszűrő a ventit meg köst 5 vagy 7 voltra mert magában is hangos(azt már nem is mondom hogy egy új minőségi venti többet ér)
remélem nem sértettem meg senkit,nem állt szánékomban ,mert nekem is ilyen van
a fentieken kívül csak jót lehet mondani róla -
-
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1360 üzenetére
Köszi a képeket! Jól néz ki! Az én lapom mérete 30.5 X 24.5 cm! Ugyhogy tényleg kisebb a tiéd! Az enyém 7cm rel nagyobb szal ezek szerint akkor ott tényleg kis hely lenne nálam! Megtudnád nézi nekem a gépeden hogy hozzáadsz a lapodhoz 7cm-et és akkor mennyi hely marad ott a vinyó és a lap között??
-
-
Peet210
őstag
Igen az ATX-es.Egyébként a gyártó honlapján megtalálsz minden adatot.A mélysége kb. 20cm.Még egy kép [link] több olyan sajna nincs ami jobban szemléltetné a belső méreteket.
Személyes véleményem:Kézhezvétel után és az alkatrészek beszerelés közben elégedetten nyugtáztam hogy igen van benn hely.Működés közben az elöl hátul 12cm ventik és az oldalsó 8cm-es venti jó szellőzést biztosít a háznak(az első 12-es vent a ''turbina'' mögött külön szabályozható).
Összegezve okosan költöttem el a pénzem -
Hoffer
őstag
válasz
Peet210 #1356 üzenetére
Ez rendes ATX-es lap ami neked van benne?? Mert akkor egész tágas! Azért érdekel ez a távolság mert így tudom viszonyítani a mostanimhoz képest, hogy ennek mekkora a mélysége! De ahogy látom ezen a képen egész tágasnak mondható a mostanimhoz képest!
De ha lenne még kép akkor megköszönném!
Nekem rendes ATX-es lapom vagy egyébként!!
[Szerkesztve] -
Hoffer
őstag
-
Kasza08
őstag
Hy, Én vagyok a szomszéd RGO=nekem is van 1 ilyen gépházam. Vélemény:háátt... a hely... nem sok van benne, de azért el lehet férni. a szellőzést nagyon eltalálták.nekem kb. 22-25 fokos a ház( tehet erről a 3 db. 8 cmes venti meg a turbina) Mint azt GG888 is írta, ennyi pénzt megér.
-
GG888
senior tag
Üdv,
Ha visszaolvasol, akkor Te is megtudod, hogy ebben az árkategóriában teljesen megéri.
Eddig pár embernek volt olyan próblémája, hogy nem fért be a tápja elsőre, de aztán mindig összehozták valahogy.
Kasza08 (mellékesen a szomszédom)házát gyakran látom, és elmondhatom, hogy bár nem sokat látni a kábelektől, de ha beharisnyázza az ember, akkor egész kultráltan néz ki.
Hűtésről nem tudok mit mondani....turbinába nyolcas van, de az szériatartozék -
Hoffer
őstag
Hello!
Szeretnék infokat kapni erről a házról mert gondolkozom rajtra hogy ilyet veszek csak néztem a képeket és nem valami tágas!Ti mit gondoltok erről?? Megéri az árát? Elfér benne minden, jó a szellőzés? Ilyesmikkel kapcsolatban szeretnék infokat kapni! Esetleg akinek van pár képe róla amit otthon csinált vagy valamilyen azt is megköszönném!
-
Dtomi
őstag
Beszart az előtő tápom és vettem bele egy ASUS Atlas A-45GA 450W APFC-t és elég nehezen ment bele... van benne két lemez az egyiket be kellett ''fűznöm'' a ventirács alá, a másikat meg kicsit megfeszítenem. Így most pontosan hozzáér a rács a zalman 7700AlCu-hoz
de belefért!!!
-
Kasza08
őstag
Ja, szószerint:Lefagy
amúgy csak képletesen értettem
-
GG888
senior tag
sztem ha elég hosszú a kábel nem lesz annak semmi baja.
én vagyok a szomszéd
venti pedig csak pénz kérdése...silentblade...noiseblocker
mod: KAsza-teljes mértékben egyetértek, engem se érdekel, hogy mien hangja van a gépnek, a lényeg, hogy király legyen ateljesítménye
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08 #1334 üzenetére
Amúgy engem nem zavar a 3 000 000 000 db szint
a mostani gépházban 3 db 8 centis rendszerhűtő van, a tápnak 12 cm-es, a cpu-nak 6 cm-es + a turbina, de én megvok vele... Fúú ha elképzelem 5 db 8 cm-es,,, meg majd még lesz benne más venti benne biztos...Huhhú
Elidítom...és mint a repülőgép...( a rendszer -10 fokos
)
-
Kasza08
őstag
Találtam 1 topic-ot a Hardware Oc-n, aminek az volt neve, h: Aerocool Aeroengine Jr. avagy érdemes-es ilyet venni. A nyitó hsz.-t író emberke elkezdte sorolni, h ez 1 milyen szar ház+ tiszta műanyag+ ráfúj és összedöl+ szar a szellőzése...stb.(no nem szószerint ezeket mondta de vmi hasonló). Szal fikázta mint állat. A többi hsz. pedig a csókát fikázta aki a nyitó hsz.-t csinálta, h ennyi pénzér megérte + tök jól néz ki+ (neki nem is ilyene volt) nincs tapasztalatod benne, milyen jogon írod le...Szal 1értelműen ellene voltak, de mindenki. Velem ugyan ez heyzet: 2 embert ismerek: aki ocsárolja/és aki imádja ezt a házat
-
mr_knight
senior tag
Én, mint topicnyitó. Kijelentem, hogy nekem is tökéletesen megy már lassan 2 éve.
Aerocool legyen veletek.
-
Kasza08
őstag
háááááttt..... 14 cm-el magasabb, van háztalpa, az oldalalap zárható, az oldalsó-n kívül még 5 db 8 cm-es venti van benne, az usb, mikorofon + hangport izéé elöl van a turbina és az ajtó közt, mint az látszik sokkal nagyobb a plexije, a HDD oldalról rakható be, 5 db 5x25 cm-es hely, 2 db 3x nem tom mennyi( a floppy méretű dolgok), 5 hely a winyónak...stb.
Computermode-on kb. ennyit írnak róla
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Eddig nálam is minden rendben van, bár lehet, h karácskor jön a váltás
[link]
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Jaj de elsüllyedtünk
-
Kasza08
őstag
figy, vidd el vmi boltba ott sztem ingyen megcsinálják
-
Kasza08
őstag
ha fehér vezetéket kiveszed és átrakod a zöld mellé(ez az ami nekem nem sikerült, de ne vegye el kedveteket tőle mert, az h nekem nem sikerült nem jelent semmit
[a kis pöcköt benyomtam, de így se ment] ), majd az üres helyet kihagyod és úgy dugod rá az is 1 megoldás
-
Ramius
őstag
Én a hangot nem kötöttem be, mert az alaplapom könyve azt írja, hogy vagy hangkari, vagy átállítok egy jumpert ésakkor vezethetem előre. Hát akkor inkább egy sb audigy
A többivel nekem nemvolt gondom (ledek, gombok, usb).
-
Daweee
őstag
Probléma megoldva!
Volt nekem egy ezer éves at házikóm amiben volt 2-es csatlakozó- ezt levágtam, bő 5 centit ráhagyva a zsinórból. a zsinórt megblankoltam,(levágtam a végéről a műanyagot) és a csupasz fémet beledugtam a 3as csati két végébe, majd bedugtam a helyére és ég.
Továbbra is várom a hangkábelek bekötési sorrendjét. -
Daweee
őstag
Hy!
Pár napja boldog tulaja lettem egy aeroengine jr házikónak, és összerakás során néhány problémába ütköztem:
- A front panel-i audió csatikat nem tudom bedugni az alaplapba, mert a kézikönyvben(alaplap) és a kábelen teljesen más feliratok álltak: alaplap: gnd, presence, mic_ret, -szünet-, out_ret, -új sor-->mic2_l, mic2_r, out2_r, j_sense, out2_l
Kábel: 2X ground, l-out, r-out, l-ret, r-ret, mic in, mic power
Valaki lécci párosítsa őket
- a power led csatija 3 lábú, és a középső hely ki van hagyva, viszont az alaplap 2 szomszédos csatiba kéri őket... mit tegyek? -
Krystal_s
addikt
szerintetek a ház elején lévő potméterre(ventiszabályozó) mennyi ventit lehet rákötni?alapból 2-ről tudok ...az első és az oldalsó...viszont én még rákötöttem egy hdd ventit is így mind3at lehet szabályozni...csak tudni szeretném h a 3 nem sok neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dell asztali gépek
- EAFC 25
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest