Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainfast
csendes tag
Sziasztok még mindig eladó ez a házikóm ha vkit érdekel privátban írjon!
-
gainfast
csendes tag
Eladó 1 házikó!!! Aeroengine jr sr apróhírdetések között megtalálni!
-
gainfast
csendes tag
Köszönöm az elismerő szavakat.
a ház állapota gyári mindene megvan kivéve 1 5.25 zárópanelt és 2 3.25 zárót pontosabban azok is megvannak csak lyukasok a neonkapcsolók miatt
a ház elejében jégkék ventillátor van amit 1 jetmaster-ből örökölt mert a sajátja kilehellte lelkét. tehát nem sötét hanem világoskék színű gyári aerocool venti.
-
gainfast
csendes tag
Éppen az tetszik benne hogy 1 gusztustalanul nagy dög
ja és én azért nem szeretem hogy a jobb oldalamon van mert itt járkál mindenki és beleakadnának és akkor nesze neked ajtó ja és az extremen 25 cm-es a venti
-
gainfast
csendes tag
Régi vágyam volt 1 extreme engine 3t így most hosszas gondolkodás után lecserélem rá. szerettem nagyon de volt néhány hátránya
pl hogy az ajtó csak balra nyílott így nemtudtam oda helyezni a házat ahova akartam. az usb-k oldalt voltak kivezetve így ha jobb oldalra került volna a ház pl fal mellé akkor nemtok bedugni semmit ilyen apróságok.. De legfőbbképpen az új házra való vágy a kiváltóok -
gainfast
csendes tag
Sziasztok! Nemsoká Eladóvá fog válni nagyon szeretett házikóm. típusa Aerocool aeroengine jr silver hibátlan állapotú 3-4 éves néhány apró karc van rajta de ez elkerülhetetlen a használatból adódóan az ajtaja megvan nincs letörve ha vkit érdekel akkor majd írhat.
-
gainfast
csendes tag
Kár azt hittem hogy egy alapra készült a két ház. Akkor vhonnan csak 1 25-ös ventit kell szerezni és 1 aeroengine jr jobb oldali oldallapját és abba bele lehetne rakni
-
gainfast
csendes tag
Nekem Sosem rezonált! de megtörténhet
-
gainfast
csendes tag
hát amint visszakapom a régit akkor leírom neked pontosan meg lefényképezem. Dobhatnál fel a gépedről pár képet! kiv lennék. lendítsük fel a topicot
3-4 éve van ilyen házam most bukkantam rá a fórumra Sorry visszaolvasva láttam a kuckót
majd ha lesz digitgépes kép! Nem nagyon leharcolt a ház?
-
gainfast
csendes tag
Alkatrészek engem is érdekelnének EE3t oldallap ventivel meg szinte bármilyen házalkatrész. természetesen Aerocool
-
gainfast
csendes tag
Elég egyszerű szabályzó nekem van 1 jó meg 1 rossz
pár száz forintból simán összeállítható. Most készülök a rosszat is megcsináltatni. -
gainfast
csendes tag
Hali mindenkinek megoldódott a ventillátorszabályzó probléma!!! Igaz kicsit másként mint gondoltam az 1-ik kedves barátom nekemajándékozta a sajátját mert ő kiszedte. Az lenne még a kérdésem hogy nektek a fordulatszám növelésénél lefelé kell tekerni a potmétert vagy felfelé mert már nem emlékszem és most betéve felfelé tekerve csökken a fordulatszám lefelé tekerve nő
-
gainfast
csendes tag
Ígyis tökéletes
a lényeg hogy mostmár tudom a számot és tudok venni ilyen tranyót. Nagyon köszönöm a segítséged
-
gainfast
csendes tag
Ó nagyon szépen köszönöm a ház gyári állapotának visszaállítása a cél
mert eléggé szét volt moddolva szegénkém
és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot
tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön
-
gainfast
csendes tag
válasz
bandi210 #2314 üzenetére
Hello! nagyon kezdő vagyok itt a fórumon. De már nagyon nagyon rég ebben a kuckóban lakik a gépem, Néhány nappal ezelőttig úgy tűnt hogy veszek egy ee3t-t de sajna felment az ára. Így maradok továbbra is ebben a házban. Segítségeteket kérném aki tudja hogy kell levenni a gép előlapját tegye meg nekem és fényképezze le a gyári szabályzón található tranzisztort kellene a pontos száma mert az enyém elromlott és most próbálom megjavíttatni az új konfighoz. Ha valakinek van alkatrésze feleslegben ilyen házhoz azis írhat
Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest