- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
Mennyire porosodik a ház belülről, gondolom bizonyos időközönként pucolni kell a nagy venti miatt?
-
Freem@n
csendes tag
Csá all.
Szerintetek milyen lenne ebbe a házba eggy ilyen vízhűtés??:
+ ittvan eggy PH!-s teszt róla: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ProXim
csendes tag
válasz
Peet210 #1194 üzenetére
Köszi, magát a márkát én is tudtam, csak összehasonlításként lenne jó tudni, hogy ha belerakok egy drágább ventit érek-e egyáltalán vele valamit. Tudom, hogy a fordulatszámot lehet szabályozni, na de hány RPM vajon? Ha lehet alapjáraton megy nekem is csak, de most épp 29 fok van a szobámban, és le a kalappal, mert a rendszerhőmérsékletem mindössze 30 fok
.
Amúgy gondolom, hogy egy 11ezres házban nincs eleve egy több ezres hűtő. -
ProXim
csendes tag
Azt nem tudja megmondani valaki, hogy gyárilag pontosan milyen tipusú venti van elöl a turbina mögött? Nem akarom azért szétszedni, hogy megtudjam, viszont elég hangos, ha felcsavarom, és érdekes lenne tudni, mennyin pörög és ez hány dB-nek számít.
-
ProXim
csendes tag
válasz
djtoomi #1190 üzenetére
A Mistralnál találsz 2 leértékelt darabot 7.500 körüli áron, én személyesen is megnéztem a múlt héten. Az egyik elég rossz állapotban van, hiányzik az ajtaja és törött a plexi is. A másik egész jó, csak porosak a ventik és az ajtózáró pöcök le van törve, de az ajtaja csukva maradt. Ez utóbbin van egy kis vonalkódos matrica ''kiállított darab'' felirattal, szóval lehet, hogy járatták már jópár órát.
Én azért a végén mégis hozzátettem a különbséget, hogy akkor már új legyen. Ha kiválasztod valamelyiket szerintem mindenképp kapcsoltasd be vásárlás előtt, nekem még az újon is kotyogott a turbina kúpja.
[Szerkesztve] -
ProXim
csendes tag
Ja, és az előlapleszedésről... az M szervízben a pasi fogta és egy mozdulattal letépte az előlapot.
Hát, lejött. Én meg ott meredtem kerek szemekkel.
-
ProXim
csendes tag
Nem csak, hogy huzatos, de halkabb is lett a gépem, ezért volt szempont az ajtós kivitel. A rackben lévő vinyó régebbi és visít mint a... na mi szokott visítani?
Szóval olyan volt. Az ajtó viszont eltakarja.
Na meg majd teszek fel valamikor képeket, mert belül sem alap már a gép. Az oldalsó T3 rácsot meg lecseréltem a Revoltecre, asszem Atomic a fantázianeve. Ez takart a legkevesebbet (mert azért nyüzüge alaprácsot mégsem tesz az ember egy ilyen házra) -
ProXim
csendes tag
Sziasztok!
2 napja vettem a házat, de nem volt sima a dolog. Hazahoztam, átköltöztem bele, minden rendben ment, amíg este csend nem lett a házban, és meg nem csapta a fülemet egy kotyogás. Láttam más is írta, hogy a ''turbina'' kúpja kotyog neki, hát nincs egyedül vele. Úgy voltam vele, hogy 3 napon belül inkább kicseréltetem, minthogy rosszabb legyen, visszavittem hát abba a bizonyos M betüs üzletlánc szervízébe, de mivel ott nagyobb volt az alapzaj, nem lehetett hallani. Persze így nem is fogadták el a hibát, hiába bizonygattam, hogy nem, 32 fokban nem a kedven szórakozásom a pénteki csúcsban beautózni a Váci útra. Hiába.Aztán hazabattyogtam, újra összeraktam és hallgatam. Persze hogy itthon hallani. Ma viszont a rácson át megnyomtam egy pálcával a kúpot és azóta csend van. Mindenkinek ajánlom aki ezzel szenved.
Amúgy a ház szép, ''szerelem első látásra''főleg, hogy érdekel a repülés
Jó huzatos, meg minden amit már leírtatok. Bocs, hogy hosszú lett.
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Tomi 16 #1180 üzenetére
Most vagy kimaradt egy nem a mondatból.. vagy én vagyok hülye
MErt miért hangos az a 25cm ös venti? Hallomásból tudod vagy élőben is hallottad? Amúgy meg lehet 3T-t veszek azt modolás ugyén mert hát vizem elsz eladoma 25cm ös ventit. Bár még nem tudom hogy milyen házat vegyek végülis. Éljen a tudatosság. -
XSiGma
aktív tag
csáocsáo
most készülök ilyen házat venni,csak nemtudom hogy hol
mistralon gondolkozok(szervíz),ott elvileg 7,5k,de szerintem vagy használt vagy sérült vagy mittomén,amúgy máshol kb 1,5-2x ennyi.. -
DTM
tag
UP! a király cuccnak!
-
Peet210
őstag
válasz
Sándor -P20- #1173 üzenetére
Igen én is így gondoltam
-
Lucif-R
senior tag
válasz
Sándor -P20- #1173 üzenetére
Gondolom hogy igy van ez az AeroEngine II és a ExtremeEngine 3T esetében is.
-
Lucif-R
senior tag
Hali,
Lenne egy kérdésem, nem volt időm még élőben megtekinteni az AC házakat, és emiatt az lenne a kérdésem hogy elöl a turbina az forog, dolgozik? Vagy csak dísz? Esetleg mögötte a 8cm-s venti légáramlata forgatja? Hülyén hangzik de nem nagyon láttam erre konkrét választ sehol.
köcce, -
Solad
addikt
válasz
Yushchenko #1168 üzenetére
igazan nicsmit. ha van kerdesed, es itt nem valaszolok, privizz nyugodtan (ritkan nezek be ide)
-
Solad
addikt
van a molex apa es a molex anya ami kijon a haz elejebol (egyikre ra van irva hogy input, masikra hogy output) na most az input feliratuba (apa) beledugsz egy tapkabelt, az output (anya) meg a venti mazzagjat amit szabalyozni szeretnel vele es mar kesz is.
-
Yushchenko
őstag
megtaláltam..
Valaki almodja hogy lehet a potit bekötni?
-
Yushchenko
őstag
Most látom hogy még a potit sem tom hogyan kéne bekötni:S semmit sem tudok az első ventiről
-
Yushchenko
őstag
Helló!
Valószínüleg én vagyok a béna, de az első venti nekem nem megy és nem is világít. Na, ugyemár alapból volt egy molex apa, amit rádugtam a tápra, de volt mellette egy anya is. Azzal nemotm mit kezdjek. PLz help me. fontos lenne. sorry a lámaságomért. -
Tom5
addikt
válasz
oettinger01 #1162 üzenetére
Ezt a kérdést most nemértem...
Ez a Aerocool Aeroengine Jr topic... -
oettinger01
őstag
használja valaki ezt a hűtőt 478-as foglalatba, 3.2-es prescotton? mik a tapasztalatok?
-
jakewyler
senior tag
válasz
Sándor -P20- #1157 üzenetére
én 2400ft-ért vettem cm-en 3méter kábel volt hozzá de kicsit kevés a chieftec 400w tápra
-
Freeman4253
csendes tag
válasz
Én még karácsony elött vettem egy szettet asszem 3000- 3500 volt már nemnagyon emlékszem, de azóta lehet hogy lement az ára!
-
Tom5
addikt
válasz
[link]
Itt nézz körül... -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Freeman4253 #1155 üzenetére
Hol és mennyiért lehet ilyen spirált veni?
Azonkívül ki küvette el? Azaz melyik cég gyártja? STB.... -
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman4253 #1155 üzenetére
ja király,de azé 1órámba beletelt mire rátettem
-
Sándor -P20-
senior tag
Üdv minden háztársnak....
Akkor jöjjön egy [link] az én kis gépecskémről... -
Tomi 16
őstag
Nyugodtan rakd fel..
Várjuk a Picturet. -
jakewyler
senior tag
csináltam pár újj képet
ha akarjátok este feldobom -
jakewyler
senior tag
amúgy csak nekem égett ki egy led a 12cm-ből ventiből?
-
jakewyler
senior tag
válasz
mr_knight #1141 üzenetére
hello
nekem éppen ma mondták el hogy lehet ventit 5v-ra szabályozni.
A molexet megnézed van rajta egy piros+sárga kábel,azokat kivszed a molexból csavarhúzóval a két pöcköt megnyomod,na ha kivetted akkor megcseréled őket jól bedugod vissza a molexba és már 5v-on is jár a venti -
mr_knight
senior tag
Lenne is egy kérdésem ! Ugye ez a venti 12V-os... Mivel lehetne leszabályozni a tekerőn kívűl
Gondolom ellenállással... Hány ohm-os kéne bele
5V-ra lelehetne szabályozni
-
mr_knight
senior tag
válasz
Tomi 16 #1139 üzenetére
Régen írtam ide, mint topicnyitó, de azért még tudok pár egyszerű trükköt ! Fogod a molex-et ami a ventihez megy és lötyög... Fogsz egy szikkkszalagot és körbe tekered a kábelt a vezetékkel együtt egy olyan 3-4cm szélesre. Annak már elegendőnek kell, hogy megfogja rendesen a kábelt. Amúgy nálam is voltak ilyenek, hogy leált meg stb. Én így oldottam meg !
-
c.andrew
tag
válasz
TESCO-Zsömle #1134 üzenetére
Én itt láttam ilyen házat:
[link] -
Tomi 16
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1134 üzenetére
Én inkább ajánlom az Aeo Engine II őt ha uj házat akarsz
Igaz abban nincsen 5. 5,25-ös de nagyon jó kis kuckó -
TESCO-Zsömle
titán
Üdv mindenkinek!!!
Tudom ez egy Aero Engine Jr. topic, de ez áll a legközelebb a kérdésem tárgyához, ami egy Aero Engine Sr.!
A kérdés az, hogy hol lehet ilyet Pesten kapni??
Én sehol sem találtam, mindenütt csak Jr.-t árulnak! (Lehet hogy ezt hozatni kel???)
Nekem amúgy semmi bajom a Juniorral, de faternek (mert neki lessz a ház) feltétlen szöksége van az ötödik 5.25''-os helyre (nem mindha volna oda mit raknia, de szerinte jó, ha van egy üresen...)!
Szóval, aki tud, kérem segítsen! -
KoVee84
senior tag
Most koppant, hogy nekem Jetmasterem van, ááá...
De lagalább nincs problémám a zörgéssel -
c.andrew
tag
Üdv!
Nekem is van egy ilyen házam már néhány hónapja.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, egy kicsi problémát kivéve.
Az első pillanattól kezdve a turbinán lévő kupak zörög, nincs a helyén rendesen. Kicsit zavaró a dolog.
Nem mertem még leszedni az elejét mert nem vagyok egy ezermester, és elég masszívnak tűnik a felfogatása.
Valaki próbálkozott már vele? -
Tomi 16
őstag
Valakinek volt már olyan problémálya hogy az első 12cm-es hajtómű(Turbina),az nem működik rendesen.
Ez alatt azt értem hogy néha bekapcsol néha meg leáll magától.
Most éppen ezt a probemet csinálja nekem és annyira idegesítő.
Mit tegyek -
jakewyler
senior tag
nem moddingolt mostanába senki sem?
kihalt a topic,pedig milyen kira kis topic volt
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Lotusomega #1120 üzenetére
pedig hidd el nekem a szürke turbina pont jól mutat az elején,majd meglátod
-
jakewyler
senior tag
válasz
Lotusomega #1118 üzenetére
milyen színbe akarsz?nekem fekete van
-
Lotusomega
senior tag
válasz
jakewyler #1117 üzenetére
Kösz az infókat,nekem is teccik ez a ház sztem ilyet fogok venni,még egy ideig gondolkodtam az aerocool másik házán aminek vmilyen nonfiguratív embléma van az elején és az világít,nevét sajna nemtom de az is teccett,de végülis emellet döntök úgynézki, remélem időtálló lesz
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Lotusomega #1116 üzenetére
hello
szerintem egy kiváló gépház jó hűtéssel,az első ventihez van jobb oldalt egy szabályzó nekem már féléve amióta megvan a gépház azóta maxon megy nekem nem hangos,de ha neked hangos akkor leszabályzod,nekem kényelmesen sok hely van benne a sok kábelnak és uv cső is elfér.
ajánlom ezt a gépházat egydarabig én se fogom lecserélni az tuti -
Lotusomega
senior tag
Üdv most akarok ilyen házat venni ,akinek már van annak milyen a véleménye róla?Mennyire zajos az első nagy venti? a világítása mennyire zavaró?Mennyire van egyben úgyértem a belseje időtállónak tűnik?előre is kösz..
-
!!đAniEl
csendes tag
Hi all!
az lenne a kérdésem h az előlapi hangkivezetésekhez tartozó kábelt be lehet kötni egy Creative Audigy SE hangkártyába [link] ??
mert mindenképpen le akarom váltani a sz*r AC97-est!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Mert nekem úgy kényelmesebb lenne, de majd meglátom.
Hátulra 2 db 8cm-es vagy egy 12cm-es venti jobb? -
Csapi007
veterán
Hello
Ilyen házat szeretnék venni és az érdekelne hogy az ajtaját lel lehet-e venni? -
Tomi 16
őstag
Most így néz ki a gépem de még alakítgatok rajat.
Üdv:Tomi Bácsi..... -
jakewyler
senior tag
Na visszatérek a topikba már régdumáltunk remélem még járnak ebbe a topicba
Az utóóbi időbe csináltam egy olyat hogy egyet kékledes ventit rátettem a vga-ra úgy hogy szívja róla lefelé a levegőt...Hát eléggé meleget szív szal sztem jól hűti,és feldobta modding szemponntjából a gépet,majd este lehet dobok fel képet róla -
Csigger
őstag
szasztok skacok!
ide is írok, hátha válaszoltok illetve hátha tudtok vmit!
szal mobil rack hátuljában van az a kis hűtő! az most megy, de igazából nem sokat ér! meg hangos!
tudtok esetleg vmi más megoldást a rack hűtésére??? (új racket nem akarok venni, még mieltt vki azt mondja!!) köszi!! -
Tomi 16
őstag
válasz
Motion_Blur #1083 üzenetére
Nem vagy 1-edül Motion, én a ház tetejére csaptam rá egy nagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest