- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Motion_Blur #1778 üzenetére
Hát hallod! Egyforma az izlésűnk! Tesók is lehetnénk
Ugyan az a lap, a proci a ház...
-
Tom5
addikt
Megjönnek az UV csöveim rakok fel én is képet a gépről!
Kivileszek ,hogy az alaplap UV reaktív foglalatai meg kábelei hogynéznek majd ki...
DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
Lassan már egy éve megvan a házikó,és megvok vele elégedve...
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
jakewyler #1779 üzenetére
Ha az egész előlapt lepattintod a házról utána könnyen hozzáférsz. A turbinát tartóstól ki lehet pattintani a helyéről, aztán egy drótdarabbal szépen ki lehet lökni/húzni a rácsot. Magát a turbinát meg egy fehér szinű műanyag gyűrű tartja, amit késsel lehet lefeszíteni óvatosan, hogy ne törjön el.
-
Tomi 16
őstag
válasz
Motion régi kolléga
Régen láttalak.
Én nekem sajnos nem beréem a 3T-émel is.
anno az enyémen is vannak vinyilek de a gépen belűl 5,25 helyein. -
jakewyler
senior tag
válasz
Mutass róla képet
Nem érdekel,csak kiváncsi vagyok rá
-
Motion_Blur
félisten
Nem kell valakinek a házam? Eleje tele van ragasztva c2d, asus, gigabyte, windows-os matricákkal + az elején be van lökve a turbina előtti rács.
igazán jó vétel! -
jakewyler
senior tag
Sziasztok
De rég jártam már erre,gondolom van aki még emlékszik rám(Tomi 16), hogy régen mennyit beszéltünk erről a csodás gépházról
Csináltatok újjab modding dolgokat?
Én végleg befejeztem a moddingot a géppel,esetleg még +2uv-t fogok tenni bele,ha esetleg kell tudok tenni képet
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Mint már említettem, az enyémmel nem csak az volt a gond, hogy nyolcasokat írt le. Azt már épp kezdtem megszokni
Viszont volt olyan, hogy el sem indult, vagy ha igen akkor zörgött. Nade tegnap leadtam a gépemet két hozzáértő embernek akik 3 hét alatt úgy általakítják nekem, hogy szerintem nem fogok ráismerni
-
Kasza08
őstag
Lehet, hogy én is váltok Extreme engine 3T-re...
Kicsit unom már ezt. Ha vkit érdekel mellesleg az enyém, akkor jelezze...
Bocsi, hogy itt árulom, de itt nagyobb a forgalom, többen látják. -
whitezo88
nagyúr
na vki egy kivágott turbinás nappali képet adna már?
-
ttt1
őstag
Én a gyári ventijét számüztem, mert az alacsony fordulaton is hangos volt(az én fülemnek), egy revoltec venti ment rá 20 db-es amit 5 v-on hajtok.Ha vki meghallja a hangját fizetek 1 sört neki.A vizhütéssel szerencsém volt,mert haver nem használta(rossz pumpa miatt, mert nála meghalt a gyárija). Én összeraktam és voilá
.De a lényeg hogy teljesen csendben megy.Egyébként a vgan most accelero x2 van ami szintén hangtalan.Most a hdd-im jönnek,mert hallani a motor és a seek hangot
.De sajna a házba lévö ventiszabályzót nem tom üzemre birni igy sztem ki lesz kötve és a másik revoltecem fogja hüteni(bár akor meg a házam oldala nem világit
:Nu mind1
[Szerkesztve] -
-
ttt1
őstag
-
-
Börni
tag
Azzal a kis patenttal vigyázzon mindenki mert ugrik
Én is leszedtem egy bicskával de turbina nélkül nekem nem tetszett és vissza akartam rakni de a kis izé elugrott és sokáig szórakoztam vele hogy jó legyen
-
whitezo88
nagyúr
vki ad egy nappali képet a kioperált első turbináról (azaz hogy néz ki nélküle)
mert csak éjjeli képek voltak itt, amiken semmit sem lehet látni.
ja és ha lehet álló állapotban. (is) -
ttt1
őstag
válasz
Peet210 #1707 üzenetére
? Hgy tudom elölapot levenni( ill visszaolvastam ,hogy a fordularszám szabályzót hogy is kell bekötni,.mert nekem még az sincs egyszerübben megoldottam , átkötöttem a 12 v-os Y elosztót 5 v-ra, igy állandóan 5 v-on megy ,de a vizhütés miatt hallani kcisit igy is.Lehet lejebb kéne szamályozni még(bár félö hogy 4 v-on már nem indul el) ill a másik megoldás lenne gy halkabb venti beszerelése na ezért akarom szétburitani
-
ttt1
őstag
Az elején azt a ventit ,hogy lehet leaplikálni?Belül láttam egy patentes vmit de azt egyszerre csak ugye egyiket tudom megnyomni és hiába hutom nem engedi el azon a részen.
-
Tomi 16
őstag
válasz
luciferk #1701 üzenetére
Lényegében ez azért kell alá hogy a deszkádat megvédlye a hirteln zárlattól.
Én is ezt használok vagyis a deszkám alatt úgyan olyan kis piros műanyag alátétek vannak.
Azért nemakarnám hogy szétmenjem mert nagyon megszerettem a deszkámat.
Ha nincsen neked fent érdemes alárakni vagy a csavarra rárakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest