- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyó
tag
Nekem nem kell magyaráznod.
Egyébként alaplaptól függ, mert valamelyiknél be kell külön állítani, hogy 1066-on fusson de valamelyik alapból arra állítja. Meg ugye késleltetéseket is célszerű beállítgatni ha kicsit meghúzod stb...de 2magos procival nem fog menni 1066on az 100 max ha visszaszorozza.
-
pronyó
tag
Plexi csere nem érdekel mert venti mindenképp kell oda -5 fokot jelent a procinak. Festés lesz méghozzá UV reagáns festékkel lesz lefújva az egész belseje, kábelkötegelő spirál (UV reagáns), 2 UV cső, 2 sima piros/kék neon+hátra mégegy 12cm kék ledes venti. Jelenleg ez szerepel a tervekben.
Ajtóra pedig vigyázok, ha pl szerelek vagy vmit csinálok a házon mindig leszedem előtte így nem töröm le véletlenül se. -
luciferk
senior tag
-
gainfast
csendes tag
Ó nagyon szépen köszönöm a ház gyári állapotának visszaállítása a cél
mert eléggé szét volt moddolva szegénkém
és kinyiffant a szabályzója is nemrég egyik baráttól szereztem 1 gyári ventit visszaüzleteltem a gyári rácsot az oldalára másik havertól és a 3. adott 1 előlapi zárólapot
tehát eléggé sokhelyről de nagyjából összejön
-
bandi210
aktív tag
Már vannak képek a megérkezési állapotról de csak 640*480-asak és gagyi vtelóval készültek és lámpafénynél:S szóval nem valami tiszták de azért felteszem:
Ahogy megérkezett
Kicsomagolva
Kicsomagolva..előlről
A "szegecsek"
A turbina
Oldalról -
Kasza08
őstag
szerintem nem volt hiba a mondatommal, régen tényleg minden topik (még ez is) pörgött. Fél óránként egy hsz. volt a normális. Más topikban sincs ez másképp. Apróhírdetésre is csak 1-2 nap után reagálnak.
Tesztek meg kb. hetente jelennek meg, régen egy héten 2-3.
Itt egy példa:
Amikor én regeltem, felraktam egy DVD írót. Másnap elvitték.
A telefonomat 2 hónapja hírdetem és nincs rá komoly érdeklődő...
Ennyi.Nagyon ki van halva a ph!
-
Tom5
addikt
Nekem is ilyen házam van,de szerintem ajtó nélkül vmi nagyon ocsmány
Eddig annyi gondom volt az ajtóval,hogy egyszer letört a felső kis pöcök (ami tartja az ajtót),de pillanatragasztó megoldotta!Azóta semmi gond vele!Nagy szép dizájnos kis házikó és jó a szellőzése is! Nekem még olyan verzió van amiben nincs a turbinánál az a nyolcas (haveréba már van,aki később vette)
-
erksone
csendes tag
Pecc ha festeni akarod a házad:
1. ne ilyen 300ftos festékekkel kezdj hozzá
2.ha már jo festéket veszel jó 'cap'-et azaz szórófejet hozzá
3..max 2szer menj át rajta, jó vékonyan és ügyelj a megfolyásokra
Mindenképpen amivel fess, az Montana black vagy Montana gold festékszoro legyen, azok a legjobb minöségüek. Amikor pesten jártam ezt a váci útról bekanyarodva a lehel utcai graffitis boltban vettem meg, amihez fontos, kérj 2 db 'skinny' capet. Persze neten is megrendelheted pl. a [link] -on. A többit szerintem tudod, jó festegetést!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest