- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Nahát újraéledt a topic
-
sirzollee
tag
Nekem egy Senior van és szerintem a legjobb házak egyike.Csak egy bajom vele,hogy az elülső turbina tisztítása kicsit nehézkes.
-
Pecc
őstag
Hát majdcsak nem
-
pappen
tag
válasz
TazLeacher #2283 üzenetére
Szia!
1 db 12 cm-es, vagy 2 db 8cm-es ventit.
Üdv.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok tulajok. Az lenne a kérdésem, hogy a ház hátába hány db és mekkora ventit lehet berakni?
-
bandi210
aktív tag
a subaruasat már néztem...de nem átalakítani akarom...hanem hogy mit tudok vele kezdeni...a radiaklmodot már nézegetem...de hogy van e-ott valami lényeges dolog...vagy hogy valaki rakott-e már oda vmit vagy csinálta-e már ugyanezt?(a kiszedést onnan és vmit rakni a lyuk helyére
)
-
bandi210
aktív tag
Neem hanem minnyá mutatom[az eleje]
na szóval ez lenne az...és azt kérdezném hogy erről vkinek van egy eredeti képe?mert sehol se találtam joo képet ami alapján meg tudnám csinálni.... -
pappen
tag
válasz
bandi210 #2276 üzenetére
Szia!
Szerintem elfogadható ház, bár nem csavarmentesen szerelhető, de nekem ez nem is hátrány. Elég tágas is, nekem volt benne vízhűtés is és az AC S1 is elfér benne. Egyedül a VGA be-és kiszerelése igényel megszokást, mert pont ott van egy szegecs.
Így néz ki eredetileg.
Mit szeretnél az elején megcsinálni? Le van törve az ajtaja?
A lábakról nem tudok, gyárilag a szokásos kicsi, kerek talpak vannak alatta.
Szerintem jó lesz bele az a lap.Üdv.
-
bandi210
aktív tag
Hali!
Nem tudnátok vhogy összegezni a házat?
Illetve hogy az elejét hogy lehet megcsinálni eilletve hogy nézett ki eredetiben valamint hogy hogyan volt összerakva és honnan lehet alá azokat a lábakat beszerezni?
(most fogom használatn venni a házat..)
valamint olvastam itt hogy vannak kompatibilitási problémák bizonyos alaplapokkal...megkérdezném hogy az alulírott alaplap jo ehhez a házhoz vagy ezzel is meg kell kicsit buherálni?
Köszi a választ:András -
pappen
tag
válasz
luciferk #2274 üzenetére
Így van. Miután kivágtam a turbinát, kiderűlt, hogy a venti is zajos már (zörög). Nem mai darabok, én használtan vettem a házat, talán kb. 2,5 éve. Sajnos, ha jól hallottam már a gyári 8-as is hangos. Volt benne egy 8-as 13dB-es cooler master, az is zajos lett (csörgött). Már csak a két 8-as Zalman bírja.
-
Füge007
senior tag
Én benne hagytam a turbina kereket, Glacialtech silent blade ventit kapott, sőt a nagy melegre való tekintettel, kapott egy ugyanilyen 12 cm hátra is. Egy négymagos rendszer van a házba, és most beraktam egy 8800 GT 1024 Mb VGA-t is, nagyon melegedettt a rendszer.
Ezt a ventit tudom ajánlani, nem vészes az ára, és semmi hangja nincs.
-
Füge007
senior tag
Az előttem leírt módszerrel kicseréltem az első ventit, gyorsan ment. Ismételtem köszönöm a segítséget unokaöcsém nevében is, az ő házát műtöttem
-
Tomi 16
őstag
Látom Pörög a Totyik.. EMBEREK!!!....
Lassan fél éve h nem írtam ide,de most Megtettem.. -
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2268 üzenetére
Értem, hát ez nem olyan egyszerű, és nem 1-200 forint.
A gyári potira 4 ventit is lehet kötni, a csatlakozóján rajta van a max W és A is. Próbáld esetleg több ventivel 5V-on.
Nekem most 3 van rajta 5V-on, a gyári 12-es elől befele, két 8-as zalman hátul kifele fúj. A plexiben levő gyári 8-as nem fér el a TX2-től, igyhát átfordítottam, és majd faragnom kell.
Szerintem nem lesz nagy hőfokkülönbség, a nagyobb légszállítástól. A lényeg, hogy mozogjon a levegő, szvsz. -
-
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2266 üzenetére
Sokkal kisebb a fordulatszáma.
-
-
pappen
tag
válasz
s7evcsenko #2264 üzenetére
Szia!
Igen, ki lehet cserélni. Leveszed a ház oldallapjait, ezután az előlap oldalankénti 3 db műanyag csapját összenyomod, és kitolod a furatból. Az előlapban levő turbinát és rácsot tartó szürke keret 4 lábát kiakasztod, és kiveszed, alatta lesz a venti 4 csavarja.
Én nem cseréltem ki a ventit, inkább átkötöttem a poti bemenő tápkábelét 5V-ra, és kivágtam a dísz turbinát a keretből. Így nagyon halk lett, és olcsó is.Üdv.
-
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy a ház első ventijét ki lehet-e zökkenőmentesen cserélni egy másik, sokkal halkabb ventire, úgy hogy a szabályozhatósága megmaradjon??
Ha igen, milyen ventit javasoltok a mostani helyére?? -
Füge007
senior tag
Sziasztok!
A haver ilyen házában az első nagy turbina venti elhalálozott, cserélhető benne? Ha igen mire kell ügyelni?
-
lottol
csendes tag
Ha tudtok, segítetek!
Keresek Aerocool Aeroengine JR BK házhoz ajtót (fekete vagy ezüst) -
Ramius
őstag
rejtett upúgy látom csak én vagyok megelégedve ezzel a házzal
-
Kasza08
őstag
szerintem nem volt hiba a mondatommal, régen tényleg minden topik (még ez is) pörgött. Fél óránként egy hsz. volt a normális. Más topikban sincs ez másképp. Apróhírdetésre is csak 1-2 nap után reagálnak.
Tesztek meg kb. hetente jelennek meg, régen egy héten 2-3.
Itt egy példa:
Amikor én regeltem, felraktam egy DVD írót. Másnap elvitték.
A telefonomat 2 hónapja hírdetem és nincs rá komoly érdeklődő...
Ennyi.Nagyon ki van halva a ph!
-
Pecc
őstag
Ugy néz ki nyugdijazom a AE-t jövőhéten.
Egy TT Tai Chi-ra. -
Kasza08
őstag
na itt a vége
-
pappen
tag
Szia!
Még nem próbáltam ki, de az alaplapod könyvében biztos le van írva, hogy hova kell csatlakoztatnod. Az én ASUS A8N-E lapomon le kel venni két jumpert és utánna lehet rákötni.
Mivel nekem az íróasztalom szekrényében van a gép, nem tudom használni az oldallapi kivezetéseket. Esetleg 90-fokos csatlakozókkal.Üdv.
-
Tomi 16
őstag
Halálán van a Totyik
-
den80
tag
hi, én is szert tettem egy ilyen házra
a kérdésem, nektek sikerült rádugni az alaplapra az előlapi audio kimenet és mikrofon bemenetet? -
Pecc
őstag
Egy kis "ON" tartalmú kép
-
Pecc
őstag
Tehát várjuk
-
GanXstaZ
tag
Nekem van, egész jó kis ház főlleg a venti szabályzás jön be rajta, alaból adnak hozzá 1 12es ventit én még beledobtam +2-öt az egyik jönne a proci fölé, van neki keret de nállam az nem fért be igy felsufniztam a rácsra dróttal
Ahhoz képest hogy nem nagy ház a konfigom szépen elfér benne. Ennyi pénzért teljesen jó és még kulturált a kinézete is. LCD egész jól konfigolható kiirja ventik fordulatát, a 3 hőmérő aktuális értékét, lehet alarm tempeket is beállítani.
-
Pecc
őstag
válasz
eszement24 #2213 üzenetére
Csak annyi a baj ezekkel a szürökkel, hogy ha berakod felfogja a port az igaz, de a hütés romlik sajnos.
Vagy ez vagy az -
Ramius
őstag
válasz
eszement24 #2213 üzenetére
pl: [link]
de nyilván nem csak itt kapsz -
eszement24
aktív tag
Ez mindenesetre valóban jó ötlet.Hol lehet beszerezni porszűrőt?előre és hátra se ártana..bár a házon annyi a szellőzőnyílás mint egy ementáli sajton
Szóval 2 lehetőség..az egyik a modding (porszűrő, szabályzó..stb)
a második az eladás.Körbekérdezéses alapon érdeklődőm..kinek mit ér?Van rajta 3-4 karc az oldalán ajtaja hiábátlan egyedül a becsukó pöcök az nekem is letört(elméletileg megvan még csak vissza kéne ragasztanom, de így is tökéletesen záródik az ajtó).Képeket kérésre küldök. -
zUlU53
tag
Sziasztok!
Tudom, nem kapcsolódik szorosan a témához, de én már régóta kerengek az AEROCOOL t40-es háza felett, szinte gyanusan olcsó, ahhoz képest, hogy lcd kijelzővel van felvértezve. Szeretném, ha bárki, aki tud info-t ezzel a házzal kapcsolatban, az nem tartaná magában.
Köszi, sziasztok.
-
Ramius
őstag
válasz
eszement24 #2209 üzenetére
Lehet kapni porszűrőt venti elé. Vagy készíts házilag.
-
Pecc
őstag
-
Ramius
őstag
válasz
eszement24 #2207 üzenetére
már hogyne lenne megoldás. takarítani kell
-
eszement24
aktív tag
Nektek is olyan kegyetlenül szedi a port mint nekem?HA semmilyen megoldás sincs rá akkor megválnék tőle..
-
Pecc
őstag
Sosem jutok el odáig, hogy vegyek egy másik házat.
Igyhát feltesáztam az ajtaját, elég gány de már mind1, az egész ház az
Holnap képek
Tag lettem. -
Tom5
addikt
Nekem is ilyen házam van,de szerintem ajtó nélkül vmi nagyon ocsmány
Eddig annyi gondom volt az ajtóval,hogy egyszer letört a felső kis pöcök (ami tartja az ajtót),de pillanatragasztó megoldotta!Azóta semmi gond vele!Nagy szép dizájnos kis házikó és jó a szellőzése is! Nekem még olyan verzió van amiben nincs a turbinánál az a nyolcas (haveréba már van,aki később vette)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest