- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman42
tag
1000. hsz
-
Freeman42
tag
Mingyárt ittvan az 1000 ik hsz.
-
Freeman42
tag
nah szerintemis térjünk vissza a témára!!
-
Csigger
őstag
jah rendesen ki lettünk osztva! az emberek már odáig fajulnak hogy egy fórumon kéne figyelni a helyesírási hibákra! hát ez röhej!!! már nem azér!
ez olyan mint ha azt mondaná nekem vki hogy ne írjak rövidítéseket az smsembe! holott minnél kevesebbet írok annál kevesebbet fizetek, mer ha úgy le tudom írni egy smsbe akkor mondjuk xFt üti a szolgáltató markát, de he 2smsbe férne bele csak a teljes szöveg akkor az már 2xFt!! FIGYELJETEK AZÉR ERRE IS!!! -
Tom5
addikt
Mindenki nagyon ISTEN
kilettünk javítva helyesírásügyileg...mindenki megnyugodhat...Szerintem folytatódjon tovább a topic,amíről valójában is szól...
-
Csigger
őstag
hát igen igen először is ha már nem ide illő szöveget írsz legalább nyomj rá arra a nyamvatt OFF topic gombra!
ek meg a kérdésedre h válaszoljak sok dologtól lehet:
1. azt hallottam h nagyon elbakták az NFSMW-t és a fél tervezőgárdát ki is rúgták, szal elég sok hiba van benne! ez lehet ettől is
2. driver inkompatibilitási hibák lehetnek, vmi nem megfelelőren működik vagy nem jó a driver esetleg az alaplapi chipkészlet nem támogatja rendesen a karit
más most nem jut eszembe -
Freeman42
tag
Igazavan hogy ideír mert itt sokkal több lehetősége van ,hogy kap választ az ilyen gondjaira, mert mi már naggyából ismerjük egymást és segítünk megoldani eggymás problémankat!Meg mondjuk részben nekedis igazad van!! (lehet hoígy eggy kicsit rosszul fogalmaztam de nagyon fáradtvagyok
)
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Ez hihetetlen...este beszéljük meg a dolgokat hogy NE OFF-oljuk szét a topicot!!!!
De mintha a falnak beszélnénk...
Nem linkelem a 6600GT topicot mert látom oda is írtál...
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:EZ AZ AEROCOOL AEROENGINE JR. TOPIC!!!
NEM A 6600GT ÉS NEM IS A CHIEFTECH TOPIC...
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Egy kérdés lenne!
Szerintetek mitől lehet az hogy a 6600GT-émen beszaggat az NFSMW-ha hülye részekhez érek?
Rosz a Driver vagy mi?
Ja és most fel van húzva de most azt tapasztaltam hogy játék közben mintha lefagyna de mégsem mert egy ideig megál a játék és utána rendesen fut tovább meg olyat is tapasztaltam hogy néha ilyen képhibák jelentkeznek be mint példáúl ilyen kockák meg ilyesmik.
Ez mitől lehet?
Üdv:Tomi Bácsi.... -
Tom5
addikt
Gyerekek azért néha figyeljünkmár oda az off témára!!!Jakewyler vágod?!?!?
Gépfejlesztés ügyben van másik topic!!!Ez az AEROCOOL AEROENGINE JR topic...
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
válasz
Freeman42 #934 üzenetére
olyan lazán elférne sztem
Ajánlom ezt vedd meg ami nekem van: Zalman 7000B Cu Led kirán hűtőt legkisebb fordulaton olyan csöndes hogy nem lehet hallani hogy megy,ez a legjobb Led-es verzió a zalmantól
de ha annyira nem kell ledes és 2cm-el nagyobbat szeretnél ami jobban hűt 5C-al akkor a 7700Cu-t veszed meg de ez óriási nagy,elég lessz olyan ami nekem van -
Freeman42
tag
Márcsak eggyet nemtudok a gépemről:
A procihoz adnak hűtőt??? Mert ha nem akkor megyek nézegetni, hogy milegyen !
Különben teccik a jakewyler féle zalman hűtő is csak nemtudom, hogy ehez az alaplapba beférne e mert nagyon közelvan az a ... inkább megmutatom: -
jakewyler
senior tag
háát igen veszélyes dolog a húzás de jó hűtővel,jó márka névvel nincs gond,én amikor túlhúztam a karimat akkor call of duty 2.be a fal megzöldült
és lejjeb vettem már mhz-el és jó lett de már én is leszoktam a húzásról mert rájöttem semmi értelme mert húzás nékül is mennek a gamek 800*640-be full grafon(le kopogom) -
Freeman42
tag
Kössz ,vehetnék crossfire-t is de nemakarok mert az csak az ati válasza (utánzása) az sli re !!
-
Freeman42
tag
válasz
jakewyler #903 üzenetére
Énis először ati -t jobban szerettem de utána az SLI megoldás miatt sokat olvastam teszteket és ezért sokkal többet megtudtam a nvidia ról ,énis az év végén akarok venni gépet:
INtel p4 3200 2mb cache,alaplap asus p5n32-sli deluxe,450 W aerocool táp, 2*512 mb DDR2 kingston, asus 7800 GT .Lehet hogy kicsit drágább gépet néztem ki magamnak mint a mit megbírnák venni de , ha nemjön össze év végéíg akkoris addíg gyűjtök amég összejönrá a zsé !!
[Szerkesztve] -
-
Csigger
őstag
hú srácok nagyon OFFoljuk ezt a topicot! ennyire nem kéne!!
-
-
jakewyler
senior tag
tudom hogy ütősebb a 6600gt de az a baj hogy megkérdeztem a 6600gt topicba ,hogy milyen a inno3d és azt írták ,hogy sok HSI hibás és nekem csak ilyen inno 3d-re lenne pénzem,jah és még nem is volt sohasem gforce karim csak ati
az ati témába meg már egy kicsit jártas vagyok és ezért húz a szivem a 9800pro-hoz,pedig köztudott hogy a 6600gt erősebb
de ettől függetlenül lehet hogy a gforce lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest