- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
900.hsz
-
jakewyler
senior tag
mesélek valamit:
ülök a sötétbe röpköd itt valami bogár a monitornak egyszercsak eltunik rá 2mp-re bele repült a 8cm-es ventibe
szó szerint
kerestem a gépbe de nem találom -
jakewyler
senior tag
kb 2 hónapja vettem 3,6k-ért egy coolink neon csövet ,igen csak erős világításű és sokat is eszik
dobok egy képet hogy bevilágította a szobát -
Freeman42
tag
Ehez szóljatok hozzá:
-
jakewyler
senior tag
Megnyitottam az újj üdvöskének a topicot: [link]
-
Freeman42
tag
Leírjam, hogy milyen konfigot akarok??
-
jakewyler
senior tag
nem tesztek föl újj képeket?
-
Tomi 16
őstag
Ez már nem is Aerocool AeroEngine JR TOPPIC?????????
-
jakewyler
senior tag
hát igen ahogy számolgattam egy nekem való amd config 50k lenne a proci+a lap,
egész jóra jön ki pont ennyit szeretnék a gépre költeni a közeljövőbe
megnéztem a lapot amit írtál az meg nem agp-s szal ez is baj mert nekem meg agp-s a karim és olyat is szeretnék venni szal még gondolkodok ebbe -
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #820 üzenetére
hát én körülnéztem, utánnakérdeztem a dolgoknak és az jött ki ha járékra dvd nézésre és netezésre, kisseb tömörítgetésekre akarok gépet akkor egyértelműen: AMD!!!
ne törődj azzal hogy egy AMD ''csak'' alacsonyabb Mhzn megy mert egyáltalán nem ettől függ az egész! vagyis nem csak ettől! nézz pl teszteket az amd egy csomó helyen odaveri az Inteleket! dobok is be mindjár egy pár linket!
itt egy mostani friss gépajánló játékra: [link]
egy kis cpu izzasztás: [link]
[link]
Én ek egy ilyen gépere gyűjtögetek mostan:
ASUS A8N-E alaplap (jó tuningolhatósági lehetőségek,sok jó dolog rajt, befogadja a kétmagos procit is, sokan ajánlják, 3 év gari)
AMD Athlon64 3000+ s939
Arctic cooling freezer 64 pro (nagyon ajánlják, halk, izmosan brutál hűtő, dual core-os amdre is rámegy) -
-
jakewyler
senior tag
húh ezt nézzétek meg,találtam egy kira képet:
[link]
[Szerkesztve] -
-
Csigger
őstag
válasz
jakewyler #792 üzenetére
kipróbáltam, vagyis úgy tugtam össze haogy mondtad! télleg jó! most már látom is hogypörög a venti meg hogy hogy állítja! hangba nem tom lehet h lehalkult, de még mindíg elég hangos! de ezek már szntem csak az Inteles procihűtő, meg a tápom hűtője! de nem baj, mer ha minden jól megy március végén, április elején cserélek lapot, meg procit, meg hűtőt! és veszek egy jó halk kis AC Freezer 64Prot!!
-
jakewyler
senior tag
erre leszek nagyon kiváncsi,hogy milyen lessz ,elég ütősen néz ki, remélem hamarosan kapható lessz:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest