- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
UP
csak úgy... -
Börni
tag
Köszi
Azt nem tudod mennyibe kerül? -
Börni
tag
Nah csak h éljen a topic mit tegyek akkor ha eltört az egyik usb-m honnan lehet beszerezni előre usb portot?
-
Kasza08
őstag
Ennyire lecsökkent a népszerűsége a kis házikónak?
-
Ramius
őstag
Kipusztult ez a topic.
-
pappen
tag
válasz
Kasza08 #1975 üzenetére
Van munkahelyem, ahova be kell járnom, hogy fizetést is kapjak
. Van egy kisfiam, aki hamarosan 4 éves lesz, és természetesen Feleségem. Ráadásul fősulira is járok, de ha minden jól megy, akkor a nyáron már végzek. Ja és közben nyelvet is tanulok.
Ezért nem sok idő jut arra, hogy a géppel és a hozzá kapcsolódó dolgokkal sokat foglalkozzak. De talán majd ősztől. -
pappen
tag
válasz
Kasza08 #1973 üzenetére
Köszönöm!
Még lehet, hogy fúrok majd egy lyukat a plexire, hogy egy csővel friss levegőhöz juttassam a proci ventijét. Attól függ, hogy hogy tudom megoldani a videókártya hűtését, mert lehet, hogy visszafordítom a plexit. Majd ha egyszer lesz rá időm és alkatrészem a megvalósításhoz. -
pappen
tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is ilyen házam van, fekete színben. Több mint egy éve vettem a haveromtól használtan 5k-ért. Semmi gondom nincs vele, a már említett útban lévő szegecs és az oldallap illeszkedésén kívül. A hátoldalra raktam 2 db Zalman ZM-F1-es ventit. A tetejét kivágtam és oda pedig egy Cooler Master 8025-ös 8cm-es 13dB-A -as ventit szereltem.
[link]
[link]
A plexit megfordítottam, hogy a videókártyára fújja a levegőt a venti, mivel passzív hűtésű. -
SKYROB
tag
Kasza!Én is akarok olyat venni.Többet is tud szállítani Titanboy?
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Úgy néz ki 23-a fele átköltöztetem a gépem 1 Extreme Engine 3T-be
. Most az asztalon van
-
Kasza08
őstag
Egy aláírásban láttam, hogy:
''Tőlem akár mennyire világíthat, nézhet ki jól egy 286-os gép, attól az még 286-os gép!
Van benne igazság. Én is beneveztem a gépem, hátha nekem is ilyen isten király lesz mint a tied, és akkor nekem is meg lesz a ''szép és jó gép''
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
whitezo88 #1950 üzenetére
Ez is egy szempont, de én elmondhatom, hogy másnak nincs ilyen háza mint nekem
Van akinek nem szempont, hogy miben van a gépe, az se érdekli ha egy pókhálós ütött-kopott házban van a cucca. Hát ez nem én vagyok.
A gépem meg majd lesz jobb is, és akkor lesz ám az igazi, mikor jó is meg szép is lesz egyszerre -
Dokibá
aktív tag
válasz
Kasza08 #1948 üzenetére
Nem árulhatok el üzleti titkokat és az előbbi összeg csak egy óvatos becslés volt részemről. Valószínűleg reklámértékben bőven megéri, ráadásul nem tucattermékről beszélgetünk, hanem olyasvalamiről, amiből nincs és nem is lesz több a világon. Mi éri meg az árát, ha nem ez? Egyébként én nem akarok meggyőzni senkit, nyilvánvaló, hogy van, aki simán kifizetne ennyit egy olyan cuccért, amiből csak egy van és van, aki nem.
-
-
whitezo88
nagyúr
mennyi volt?
-
Kasza08
őstag
Ami nagyon tetszik még, az a volt turbina helye
-
Ramius
őstag
Hát ittvolnék, türelmetlen banda
Tegnap későn értem haza, már nem volt kedvem fényképezgetni, meg a net is elment, szal nemis tudtam volna felrakni. De most itt vannak a képek, íme: [link]
Egy kis körítés: A gép távirányítóval indul (a hagyományos power gomb mellett), van benne riasztó, ami úgy működik, hogy ha be van kapcsolva akkor a rezgéseket érzékeli. Tehát ha rácsapok a házra akkor először egy rövidet csipog, a másoik csapásnál már folyamatosan vinnyogNem tudom mennyire lehet majd a képeken látni, de az első -ajtón lévő- képen a lámpák helyén 1-1 led van elhelyezve, ami sárgát villog a riasztó ki-be kapcsolásakor. A sok ventit mind kiberhelték, és raktak bele 3 extra halk 12 centiset, és így szinte zajtalanul működik
-
Kasza08
őstag
Megváltam a házikómtól!
A következő aldozat, 1 Extreme Engine 3T lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest