Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2883) alimoe


alimoe
csendes tag

Sziasztok!

Számomra hatalmas és bonyolult problémával fordulok hozzátok!

Ami történt:

Lecseréltettem a gépemben az alaplapot, procit, videókártyát...2db 160Gb Samsung vinyóm Raidbe volt használva. Amikor beindítottam a nagyüzemet, akkor már IDE vezérlésnél az egyik vinyómat nem particionált területnek látta. Ezek után bele akartunk nézni mi van vele és véletlenül a jó vinyóra rádugtunk egy SATA-USB átalakítót, amin meg a vezérlés elfüstölt (eddig sose fordult ilyen elő).... :W :Y

Szóval mind a két vinyón rettentően fontos adatok voltak (számomra). Get data back-kel, próbálkoztam a nem particionáltnak látt vinyón, de nem tudtam futtatni a skennelést, mert a gép nem látta a vinyót...Arra is gondoltam, hogy az elektronikát átteszem a jó vinyóról az elfüstöltre, mert a széria csont ugyan az...de azt nem nagyon merem!

Azt is mondták, hogy a raid miatt lehet, hogy az összes adatom az elfüstöltön van, mert tükröz meg mittomén (nem nagyon értem ezt a Raid dolgot).

Ha tud vki valamilyen pénzkímélő és biztos megoldást, az vmi hihetetlenül jól jönne, hamár nyakig beástam magam a sz*ba!

Előre is köszi! Remélem érthetően írtam!
Gab

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.