- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Energie X #34798 üzenetére
Azért tisztáznám, ha elmúlt 2 éves, hogy az a vásárolt garit elfogadják-e? és ha fedlap csere lesz akkor az kb mennyibe fog kerülni. Te nálad volt gond a zsanér vagy?
Igen te írtad. Ott egy fedlap csere szerintem 60 e + a zsanér. Ezek már nem garanciálisak én nálam is 20 hónaposan magam cseréltettem. De itt van a Bp-ti szervizes ebben ő is tud segíteni ár szempontjából.
Bocs, hogy beleszólok. -
Azt az online felületen meg kehet tenni, vagy adjak mellé egy papírt? Azon is gondolkodtam, h itt pesten is van hivatalos szervíz ha minden igaz, akár oda is elvihetem. Egyenlőre a faripapírt kell előkeresnem, mert ha jól tévedek vettem hozzá + 2 év garit a notebook.hu-nál (asszem). Bár sztem mindenképp fizetős lesz a back cover csere. Nem tudom ha garis is még az anyagfáradást mennyire lehet a kiterjesztett gariba bevonni
-
szaboi6512
őstag
válasz
Energie X #34791 üzenetére
Magasan a legkorrektebb Szerviz, akivel dolgom volt.
Nagyon korrekt javítás, nagyon gyors munkavégzés.
Ha nem kellett hozzá alkatrészt rendelniük, kb 1 hét alatt vissza is kaptam.
Bővitettem én is, de mindig sértetlenül visszakaptam, soha nem hiányzott semmi.
Felhívják a figyelmedet az adatvesztés kockázatára, ennek fényében hagyj benne dolgokat. -
ZooLmt
csendes tag
Sziasztok! Kizárólag otthonra, netezésre (semmi játék meg filmnézés) szemeltem ki a Acer Swift 1 SF114-et. Mi a véleményetek/tapasztalatotok róla?
-
Szervíre bejelenteném az Aspire 5 laptopom. Ez még szerelőablakos, anno cseréltem a gyári vonyót ssd-re és a ramot is bővítettem. Kérdés, h visszategyem bele a hdd-t és vegyem ki a ramot vagy maradhatnak benne a cuccok nem köt bele a szervíz?
-
KABALL
csendes tag
Hallo mindenki!
Olyan jellegű és kifejezetten frusztráló problémám van, hogy...frissen cserélt laptopom alias ACER Aspire e5-511-c8b8 win10 közreműködésével nem hajlandó a toucpadot advanced módban kezelni!
Biosban megtörtént az átállítás. Acernek ehhez a modelhez(is) külön van egy BIOS frissítése erre a problémára ezért ez is fel lett telepítve.I2C szintén.DE sajnos nem működik. Próbáltam 8.1-es kompatibilitás módban is telepíteni a drivereket,de persze így sem jók. HA BIOSban a basic módot hagyom akkor minden rendben, már mint van egér,de ennyi. Se görgő funkció, se semmi. Ami vajuk be egy laptop esetében elég zavaró a funkcióját tekintve. Részemről nincs több idegselytem ehez a problémához sajnos. Ezért kérek mindenkit akinek akár egy épkézláb ötlete is van kérem, hogy ne tartsa magában!!!
A segítségeteket előre is nagyon köszönöm!! -
Beni2360
félisten
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire A315-32-P5PA típusú gépem.Régebben már kaptam információt, hogy valószínűleg bővíthető lenne egy M.2-es SSD-vel.
Most szétszedtem, csak egy megerősítést szeretnék, hogy megfelelő portot találtam, az tényleg egy M.2-es foglalat? Mielőtt fölöslegesen megvennék egy SSD-t, azért kérném a ti tanácsotokat.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy másfél éves Aspire 5, ami már egyszer volt szervizbe kijelzőhiba miatt, amikor a kijelzőt kerettel együtt cserélték. Most tönkrement benne a HDMI csatlakozó is, se monitorral, se TV-el nem működik, többféle kábellel kipróbálva sem.
Ahogy néztem, a HDMI az alaplapra van forrasztva. A készülék még garanciális, a hibát ma bejelentettem. Véleményetek, tapasztalatotok szerint mire számíthatok? -
Tim82
félisten
válasz
Beni2360 #34781 üzenetére
Remélem ez nem okozott neked gondot.
Dehogy, nem is azért írtam.
Ha netán tudsz valamit kérlek írj priviben.
Sajnos nem, de esetleg a HP noti topikban valaki?
-
Beni2360
félisten
Én is örülök, hogy segíthettem remélem neki csak a sietségben elfelejtettem megemlíteni, hogy tőled kaptam az infót. Remélem ez nem okozott neked gondot.
Én esetleg egy HP Pavilion g6-hoz keresnék magyar billentyűzetet mert 5 év alatt megkopott egy két betű, de inkább elég volna gomb is. Ha netán tudsz valamit kérlek írj priviben.
De már ez a kérdés volt tavaly.
-
Tim82
félisten
-
Beni2360
félisten
Valóban, de már annyi víz lefolyt a Dunán, hogy én már csak a végeredményre koncentráltam és remélem tudtam a tapasztalatommal is segíteni. És a fentebb írt jobb minőséget a szervizes is megerősítette amikor elhoztam tőle a gépet. Utólag is megköszönöm ha akkor nem tettem meg.
Ui: Igen ajánlott a jövőben középen megemelni a fed lapot és nem a szélénél mint én csináltam. -
Beni2360
félisten
válasz
Energie X #34775 üzenetére
Én nekem mindkét zsanér meghalt eltőrt és vitte a hátlapot is . Kínából tavaly kb 45 $ megrendeltem őket és itt egy szervízben 5000 Ft-t cserélték és még egy új pasztázást is kapott a gép. Sokkal erősebb és jobb zsanérokat kaptam mint az eredetiek voltak. A fedlap is nagyon szép. A keret megúszta a törést.
Keress erre a márkára rá. meg is találtam őket
Itthon egy vagyon volna. Ebből az áruházból rendeltem de már az én linkem nem él. -
Sziasztok!
Acer A515-51G-51JP laptopom jobb oldali zsanérjának csavarjai valószínűleg kiszakadtak a monitor hátlapból. Gondolom cserélni kell a kijelzőkeretet és a hátlapot. Ez mennyibe kerülhet? Érdemes szervízbe vinni? Vagy vegyek inkább mondjuk egy Aspire 7-es fémhátlapot és csináljam meg magamnak? Kinek mi ezzel a tapasztalata?
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Egy Acer Nitro 5 AN515-55-56F5 NH.Q7MEU.002 Notebookkal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Biosban nem mutatja az SSD-t.A BIOS Boot menüpontjában:
Boot Mode: [UEFI]
Security Boot: [Disabled]
Boot Priority Order:
1. Windows Boot Manager.
2. UEFI_SHELL
Ezeket látom.
Ha csatlakoztatok egy USB eszközt az is megjelenik.
Macrium Reflecttel szerettem volna a lementett partíciót felrakni.
A Macrium Boot USB eszközről be is Boot-olt de nem tudtam a C: meghajtóra felrakni a mentett partíciót, mert a Macirum nem lát semmi meghajtót a gépen.
Tud valaki erre megoldást? -
válasz
samsung ace #34771 üzenetére
Szia!
Neked mennyi a hőmérséklet?
Én egy A314 est tegnapelőtt vittem vissza mert porszívó volt és cirka 90 fokon járt egy videónál a Ryzen 3.
kíváncsi lennék, nálad milyen.... -
samsung ace
tag
[kép] Sziasztok. Ilyen laptopom van. A kérdésem az hogy mi az ideális vagy normális cpu hőmérséklet? Sajnos a ventiláror fordulatszámát egy program se mutatja amiket próbáltam. Úgy látszik ebbe nincs értékelő.
-
Pedig van egy ősrégi i3 3217 U val szerelt cirka 7 éves Acer laposunk és szinte némán üzemel.
Ezért is gondoltam, akkor egy frissebb Acer be fektetek...Pedig az AMD procik az újak, most Ryzen 5-el szerelt gépet lestem csak Lenovót,,, mert az viszont van a családban jó pár
-
sowi
őstag
válasz
Lalikiraly #34768 üzenetére
Nem kell ezen csodálkozni, amd-s szar plusz az Acer hírhedten fos pasztaja és csoda hűtőrendszere
-
Dede, Acer oldaláról a legfrissebb is fel lett rakva.
Visszavittem az Acer shopba.A srác frissített egy biost rajta, bár ugyanaz került fel mint ami volt, így nem is volt frissítés.
Egy friss Windowsal annyit elért, hogy alapjáraton 43-50 fok között járkált a proci, ami még így is sok azért. Más gépeken megnézve, amik egész nap mentek a 40 et megsem közelítették.
Tehát ha jobban meghajtja az ember marad a porszívó effektus langyos levegővel.Én továbbra is fenntartom a trehány pasztázást. Visszaadták az árát, ennyi.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Lalikiraly #34766 üzenetére
driverek nincsennek feltelepítve.
-
válasz
szaboi6512 #34765 üzenetére
Igen, holnap viszem is. Csináltam videót is róla, 93 ig felment és akkor már a porszívó is hallkabb volt tőle. És persze hátul jó esetben langyos levegő jött ki...
Még csodálkoztam is hogy a Celeronos laptopunkont a tankos játékom elmegy 60 FPS el és nem szól semmit ez meg 16 FPS el akadozott. Nyilván megsült a GPU thermaltrotlingolt.
Megnéztem, ha az alap Windows ment és semmit nem indítok el, akkor 38 fokon ment, egy 20 fokos szobában.
De már a Youtube videónál is felkúszott 60 ra pillanatok alatt. És cirka fél perc alatt elérte maximum lehetségest, mert ez a Ryzen 3 3250U ráadásul 95 fokig van. -
szaboi6512
őstag
válasz
Lalikiraly #34764 üzenetére
Hát ez nagyon nem oké, én biztos visszaadnám.
15 napod van rá. -
Sziasztok!
Csak egy kis érdekességgel jövök.
Ma vettem egy Acer laptopot. A314-22 es Ryzen 3-al.Feltelepítettem, elkezdtem használni, videóztam és hát zúgott már az elejétől, de csak nem akarta abbahagyni.
Hát a feladatkezelőben valamikor a GPU hőfoka 93 ra is felugrik, a ventilátor meg hangosabb mint a porszívónk.Gondolom úgysem lehet mit kezdeni vele. Már ahogy itt gépelek is megy a venti állandóan. Ha mindent bezárok akkor halkul el csak a gép.
-
MrDCB
újonc
Sziasztok!
Egy Acer laptopot szeretnék bővíteni memóriával (8gb mellé még szeretnék bele +8GB-ot) és szeretnék bele tenni egy 1 TB-os HDD-t is. Viszont ennél a modellnél már nincs szerelő/szervíz ablak és félek, hogy elveszíthetem a garanciát. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy garanciavesztés nélkül, bővíthető-e a RAM és a 2,5"-es tárhely? Előre is köszönöm a segítséget!
Modell: Acer Nitro 5 AN515-55-527U
RAM: https://aqua.hu/memoria/8gb-2933mhz-ddr4-notebook-ram-kingston-valueram-cl21-kvr29s21s68-t995162
HDD: https://aqua.hu/merevlemez/1tb-wd-25-blue-sataiii-notebook-winchester-wd10spzx-t543062
-
Beni2360
félisten
válasz
szucstom #34760 üzenetére
Majd hívom őket itt vannak a városban.
Sk csere volt már a gari letelt kintről rendeltem a két zsanérral együtt, mert az eredetiek meghaltak és vitték magukkal a fedlapot is. Sokkal masszívabb zsanérok jöttek mint az eredetiek voltak.
Azért köszi a tanácsokat. Biztos hardver hiba. -
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512 #34755 üzenetére
Igen letöltöttem egyet hozzá lassan meg is jött a kép de amint hozzá nyúltam a fedélhez fekete lett és annyi.
Nem találok kamera drivert a honlapon csak VGA-t -
CsMarc
tag
Sziasztok!
Az Acer Predator Helios 300-nál webkamera problémám van. A kamera fenn elkezd világítani, azonban képet már nem ad. Ezt hogyan lehetne orvosolni?
Köszi szépen a válaszokat előre is.
Márk
-
válasz
szucstom #34748 üzenetére
Azért kell mert sok és nagy excel fájlokkal dolgozok (iszonyú sok adat van benne). A márkákkal úgy vagyok, hogy memóriachipet gyárt a micron, hynix és a samsung. Mindenki tőlük veszi. Azt nem tudom, hogy akik gyártják a PCB-t és rárakják a saját vezérlő chipjüket ott mi a különbség.
-
szucstom
őstag
-
-
Van egy ilyen Acer Aspire 5 laposom: i5 8250u, 4GB alaplapra forrasztott ram (2133Mhz) + 8GB Adata 2400Mhz DDR4, Geforce Mx150 VGA, 15,6 IPS kijelző, világító billentyű. Ebbe szeretnék 16GB (lehetőleg minél olcsóbb) ramot venni. Melyik gyártók ramjait eszi meg a gép? Ahogy láttam a 2666Mhz-es J&A gyártámány a legolcsóbb. Kinek milyen tapasztalata van? A 2666Mhz-et is le tudja szabályozni a gép? Ezt az ismeretlen gyártó ramját is megeszi? Mit ajánlotok?
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Acer Aspire 5 A515-55G-55JF laptopon , dual boot(Windows mindkettő) van telepítve de nem tudok választani melyiket bootolja be, nem jelenik meg.
Biosban nem találtam rá megoldást.
Sata mód Optane without raid van beállítva.
Valaki találkozott már hasonlóval, és talált rá megoldást?
köszi -
Beni2360
félisten
válasz
DrDobos #34740 üzenetére
Hát az első képen látszik, hogy letőrt a kapaszkodó pöcök. Pillanat ragasztót semmiképen nem ajánlom. Van ez az egykomponensű szilikon ragasztó amivel a mobilok kijelzőit is ragasztják az rugalmas marad.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Párom Acer nootbokjan egy gombot veletlen lekapott a billentyuzetrol. Az egyszeruen merolegesen vissza nyomas a helyere nem mukodikVan valami plusz technika esetleg? Neztuk, olyan nagy dolog nem ugy nez ki hogy letort volna. Talan bal oldalt fent egy kis pocok mintha kisebb lenne. [kép] [kép]
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
ddmb
aktív tag
válasz
Beni2360 #34735 üzenetére
Nem tudom mit jelent hogy "dual", nem vagyok akkora szaki... szoval memoriabovites utan "lassult" a gep? De most az az elmeleti 2667MHz-es sebesseg egyben valos sebesseg is volt? Tehat ez nem csak ilyen limit, mikozben bovites elott valamilyen mas korlat (alaplap) miatt hiusult meg ez a max. sebesseg es bovites elott is csak 2400on vagy meg alacsonyabb orajelen porgott?
-
ddmb
aktív tag
válasz
Beni2360 #34725 üzenetére
Sikerült 8GB RAM-ot vennem a laptopba, és megy szépen. A hwinfo-ban most már 2db memory device szerepel:
- SK Hynix, 4GB, 2667MHz (beleintegrált)
- Kingston, 8GB, 2400MHz (új)
Kérdésem, hogy ezek a megahertzek itt mit jelentenek? Az újonnan vásárolt memória leviszi a gyorsabb memória sebességét a sajátjára? Vagy a Hynixnek megmarad a nagyobb sebessége, függetlenül a másiktól? Netán ezek csak elméleti sebességek és nincs jelentőségük a gyakorlatban? -
ddmb
aktív tag
válasz
Peter.70 #34730 üzenetére
Hát az inteles az valamivel jobb, de ne ez legyen a döntő szempont a kiválasztáskor.
Egy 14es laptopnak már élvezhetetlenül kicsi a kijelzője, napi munka során jobban húzza a szemet, filmnézésre szerintem alkalmatlan, nincs numpad, a szellőzése is problémásabb lehet, mint egy 15.6-osnak. Szóval vásárlás előtt döntsd el, hogy mekkora legyen a kijelző, és aztán jöjjön a többi paraméter.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
[Ezt érdemesebb meg venni?]
[Vagy ezt?] -
ddmb
aktív tag
amúgy baromira tetszik ez a gép, ami a drivertámogatást illeti.. amint netet kapott minden ismeretlen eszköz eltűnt és felrakta a driverokat a windows updaten keresztül (audio, gpu-integrált, gpu-dedikált, chipset...) Az eszközekezelőben csak a LAN és a WLAN driver volt a microsofttól, nem pedig a valódi vendortól, ezt kézi frissítéssel megoldottam, illetve a touchpad drivert raktam még fel. A dellek meg hp-k tele vannak hányva minden szarral, sok fölösleges BIOS beállítás, aztán konkrétan a 6 éves business dell gépem meg nem volt hajlandó bootolni külső vinyóról, csak külső pendriveról. Ez az Acer meg simán felbootolt róla
mondjuk NTFS támogatás nem volt UEFI/GPT esetén
másik dolog meg a külsőségek... fedele alu, a többi műanyag, de érintésre nem a leggagyibb, minőségi cuccnak tűnik, jó hozzányúlni. Pluszpont, hogy a CMOS elem könnyen hozzáférhető, nem kell szétbarmolni az egész gépet, ha cserére kerülne a sor
-
-
ddmb
aktív tag
válasz
szucstom #34720 üzenetére
kösz, CTRL-S-sel előjött az AHCI/Optane, baromi idegesítő, hogy egy ilyen fontos menüpontot csak azok látnak, akiknek már volt dolguk Acerrel. Van még további ilyen rejtett menüs cheatkód?
Van valamilyen hivatalos lista, hogy RAM esetén milyen gyártó melyik modelljeit támogatja ez a gép?
-
ddmb
aktív tag
válasz
szucstom #34716 üzenetére
köszi
még lenne 1-2 kérdésem, évek óta nem volt dolgom Acerral, most SSD-t cseréltem ebben a Aspire A515-54G modellben. Szétszedtem, és 1db RAM foglalatot láttam... miközben van benne 4GB RAM. Ez meg mi?? Alaplapra van integrálva az a 4giga? Vagy csak nem vettem észre a másik foglalatot?
Amíg HDD volt benne, a BIOSban lehetett AHCI és valami "RST with Optane" között váltani. Miután kicseréltem a vinyót SSD-re, már nem találom hol tudnám ezt a menüpontot megváltoztatni. SSD miatt nincs már AHCI?
BIOS/Main menüjében vannak ezek:
- USB Wake from S4 Support (Support USB wake S4)
- Lid Open Resume (System will resume from S3 state by Lid open)
Mik ezek? Van értelmük? -
halalfalo
tag
Sziasztok!
Külföldön vásárolt laptop magyarításában lenne szükségem segítségre.
Adott egy A515-56G, amit megvenne egy rokonom Ázsiában. Következő hazalátogatásakor (ami jelen körülmények között franc tudja, mikor lesz) szeretné a billentyűzetet magyarra cserélni. Lehet szerviz vagy akár beépíteném én is, de a legújabb billentyűzet, amit találtam, az 51G szériához tartozik, ami régebbi és nem kompatibilis. El lehet ezt hivatalos szervizben intézni, vagy tudtok valami helyet, ahol megbízhatóan megcsinálják vagy ahonnan beszerezhető ehhez az újabb szériához is billentyűzet?
Matricás gányolást, ha lehet, kerülnénk. Mi a legjobb megoldás ilyenkor? -
ddmb
aktív tag
VGA drivernél mik ezek, hogy "MX230", "N17S-G5", "N17S-G0", "N17S-G2" ?
Melyiket kell felraknom? -
samsung ace
tag
Sziasztok. Megint kérdeznék.Laptopomba ugye 256Gb SSd van. Ezen van a win10 pro is.Tegnap még 207GB szabad terület volt rajt ma meg 201Gb.Semmit nem telepítettem.Akkor éjjel kikapcsolva mitől lett 6Gb-al kevesebb?Olvastam olyat hogy a rendszer--->gépház--->tárterület---->ideiglenes fájlok törlésénél töröljem a windows update friisítéseket.Kb 4Gb helyet nyerhetek vele.Baj ha ezt töröltem?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség hogy a Swift 3 (SF314-52) laptopomat powerbankkal töltsem?
Leírásában ez van:2x USB 3.0 (1x töltés funkció)
-
esy.gab
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy NV56R E1-571 v3-571 HM77 lap egy i7 3940XM processzor, 2x8Gb DDR3L PC3L-12800 1.35V sodimm 204pin RAM-al az ACER TravelMate P253-E házban (annak kijelzőjével és kiegészítőivel)működik e együtt. Mert valami videókártyás infót találtam ami miatt nem biztos. ezért (is) érdeklődöm.
Illetve ez a lap, proci tud kezelni 16Gb Ramot? -
válasz
samsung ace #34705 üzenetére
-
samsung ace
tag
Sziasztok.Már párszor ugye írtam hogy nekem semmilyen programmal nem sikerült megnéznem a ventilátor fordulatszámát.(Acer Aspire 3 A315-23-R9LT)Most párnapig nem volt bekapcsolva a laptop.Ma bekapcsoltam és minden oké volt majd elkezdett pörögni a ventilátor olyan hangosan hogy az valami iszonyat...percekig csinálta.Azt hol vagy mivel lehet megnézni hogy ilyenkor mi a fene tekeri ennyire?
-
szucstom
őstag
válasz
Gabengocia #34703 üzenetére
Manjaro KDE-t próbáld ki. Minmális hardverigény, Gyors működés.
-
Gabengocia
tag
Sziasztok! Lenne egy Acer one 10 s1002 csoda erre szeretnék nem windowst. 32 bites minden féle ISOval próbáltam(rufus, lilo). Egyszer véletlenül a steamos ment fel rá, de az offline használhatatlan. Vissza tettem a win10-et biost frissítettem, de nem jutottam előrébb. Linux Zorin lenne a cél. Valami ötlet?
-
szaboi6512
őstag
válasz
D@niel #34701 üzenetére
Én itt vettem.
7-800 mbit/s volt rajta stabilan.
Magamnak cseréltem ki, nem egy agysebészet. -
D@niel
addikt
válasz
szaboi6512 #34700 üzenetére
Tehát neked gigabittel tudtál mérni vele 600-at? Gondolom másfél m távolságból.
Nekem egy xiaomi mi router 3g van, minden automatán behangolva (természetesen a laptop az 5ghz-es sávra kapcsolódik), a mhz-es témát nem tudom hogy kellene megnéznem.
Ilyen laptop üzletekben vajon vállalják a beszerelését a kártyának, és hol tudom megvenni?
[itt] azt írja, hogy 1.73gb-et is tud, tehát elvileg akkor nekem ezzel wifin be kell jönnie 8-900mb-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged