Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Megválaszolva magamnak, röviden: nem.
Hosszabban: legalábbis az én Acer Aspire ES1-572 modellem alaplapjáról, de sajnos hiányzik a megfelelő csatlakozó a háttérvilágításhoz.
Ahogy a korábban linkelt billentyűzetnél (meg sok más netes példánál is látszik), a háttérvilágításhoz külön kábel van, ami az alaplapon egy "KBL1" (nyilván keyboard backlight rövidítése lenne) jelölésű csatlakozóhoz passzolna. Ilyen az én esetemben biztosan nincs az alaplapon, feltehetően a többi ES1-572 alaplap esetében sem.
-
-
Sanya
nagyúr
Ismereteid hiányosak:
How to turn on or off the keyboard light (backlight) on your laptop - ThinkPad - Lenovo Support USA kérdés az, hogy ad-e a laptop elég tápot a billentyűzetnek, hogy bekapcsolja a lámpát.
-
Sanya
nagyúr
nézd már meg az eredeti hozzászólásodat:
Ezt az egy kérdést teszed fel magyarázattal:
"Acer Aspire ES1-572-36UU modellhez létezik opcionálisan háttérvilágításos (backlit) billentyűzet?"
Válaszolok neked:
Igen létezik. Lásd ebay
Innentől kezdve leszel facebookharcos:
"Sikerült elolvasni a kérdést amúgy? Tudod, értelmezve."Hát takarodj paraszt! Gondolná ezt egy normális ember, de kaptál ehelyett egy normális írást, hogy hívd fel őket, hogy mi a pélót arulnak, de neeem, neeem, te megmutatod, hogy 40 éves korodra megértél a társas életre. Aki meg azt hiszi, hogy az acer szervízbe az ACER GYÁRBÓL érkezik az alkatrész, hát igen, de jó is lenne, de nem onnan jön.
(jelenthetsz fel)
-
Sanya
nagyúr
Kapcsolat (intercell.hu)
+36 (1) 7800-480Sziasztok!
-Tim82 vagyok, nagyonokos, mindenkinek beszólok. Amiatt telefonálok, hogy van egy Acer Aspire ES1-572 (a többi szám csak a konfigurációt jelöli, hogy milyen proci, háttértár, memória, milyen wifi kártya, stb) laptopom és keresek bele billentyűzetet, háttérvilágítósat. Láttam a weboldalatokon, hogy van nektek ilyen, szeretném kérdezni, hogy tényleg háttérvilágítós? Mert a neten található (ebay) képeken ott az fn+f9 gombra van szitázva a háttérvilágítás bekapcsolásnak a funkciója, a ti billenytűzetfotótokon pedig ilyen sajnos nincs.
-xxxxxxxxxxxxxxx
- Ja, hogy ez csak egy példakép, és mindenképp háttérvilágításos?
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-visszaveszik, ha nem háttérvilágításos?
-xxxxxxxxxxxxxxxxx
-igen, köszönöm, akkor kitöltöm a megrendelőt. Viszont hallásra!
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
Beni2360
félisten
Én is örülök, hogy segíthettem remélem neki csak a sietségben elfelejtettem megemlíteni, hogy tőled kaptam az infót. Remélem ez nem okozott neked gondot.
Én esetleg egy HP Pavilion g6-hoz keresnék magyar billentyűzetet mert 5 év alatt megkopott egy két betű, de inkább elég volna gomb is. Ha netán tudsz valamit kérlek írj priviben.
De már ez a kérdés volt tavaly.
-
Beni2360
félisten
Valóban, de már annyi víz lefolyt a Dunán, hogy én már csak a végeredményre koncentráltam és remélem tudtam a tapasztalatommal is segíteni. És a fentebb írt jobb minőséget a szervizes is megerősítette amikor elhoztam tőle a gépet. Utólag is megköszönöm ha akkor nem tettem meg.
Ui: Igen ajánlott a jövőben középen megemelni a fed lapot és nem a szélénél mint én csináltam. -
espeke
tag
Hasonló az én kérdésem is
Amibe eredetileg 30 pines kijelző van, ahhoz a 40 pines nem jó ? Tim82: Nézd meg az eszközkezelő->monitorok->általános képernyő (v. vmi)->részletek->tulajdonságok:hardverazonosítók fülbe, hogy mi a panel típusa. Pl. nekem auo61ed - Aztán ehhez kell kompatibiliset keresni, ami IPS. Szerintem.
-
szaboi6512
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő