Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
joci86
üzenetére
Ha rosszat küldenek kapod vissza az árát a cucc meg marad. Többe kerül a vissza posta nekik mint az aksi. De ha vissza kell küldeni ök állják. Küldenek egy forma nyomtatványt amin az ő címük szerepel. De mivel elég bonyolult az aksik szállítása elengedik. Szét bontva meg maradnak a cellák amiket fel tudsz másra használni.
-
Beni2360
félisten
válasz
joci86
üzenetére
Az én régi HP-hez is vettem ilyen vastagabb akut de abba 9 cella volt és ebből kifolyólag több A.
Az aljával nincs egy síkban és így jobban járt a levegő a laptop alatt. Nem fogsz olyan jó minőségi akut kapni mint az eredeti csak szakszervízben. Fél évig bírták aztán zárlatos lett. Két db is vettem anno kintről de a végén vezetékes lett. -
Beni2360
félisten
válasz
Metacska
üzenetére
BB topikból, nem tudom, hogy gamer gephez jó e?
#Akció
CRUCIAL P2 500GB M.2 NVME
9600 Ft -
Beni2360
félisten
válasz
kisspista
üzenetére
Talan pont a venti miatt áll le. Vedi magát a rendszert meg a hardvert. Nalam is volt anno, hogy nem indult vagy épp, hogy elindult es kikapcsolt. Szed szét es néz korul a venti szellozesenel. Takarítás pasztázas egyaltalan jo e meg a venti. Es ha mar szet szedted a procit illik pasztazni. Mas 5letem nincs.
-
Beni2360
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Nekem is hasonló gépem van és ezt kell nézi az Aidaban?
Akkor ezek szerint dualba mennek? -
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem ment sehol még extra külön programmal sem. Nem látta a lemez kezelő. A programmal csak törölni tudtam és utána formázni és máris lett neki betűje.
De már elfelejtettem pedig igen régi dolgok voltak rajta. -
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen gondoltuk, de hogyan? Én töröltem egy HDD teljes anyagát mert nem tudtam betujelet adni neki.
-
Beni2360
félisten
A BB topikban szoktak akciós lapikat li kelni és az Emagnál meg sok UjraCSomagolt lapi kapható. Érdemes körül nézni.
(egy egyszerű nyugdíjas vagyok) -
Beni2360
félisten
válasz
szucstom
üzenetére
Hu, én állandóan a kanapén vagyok, elötte az asztal es azon a laptop. Kb jó egy éve szoktam rá a 8" tabra a forumozashoz, meg az egyebek. Most mar csak a torrent meg a komolyabb megosztasok végett kapcsolom be de azert igy is napi 6 h elketyeg. Ja meg pókereznek rajta és a TVgo ha a TV foglalt. Van digi sport, sok sportot nézek.
Köszi a hsz-t aksi terén. -
Beni2360
félisten
válasz
Dalares
üzenetére
Na utána néztem és 2018.09 havi Acer A515-51G laptopomnak az aksija 6%-t csökkent a 3.5 év alatt.
Kb 3 évig napi szinten 10-12h volt bekapcsolva, használva. -
Beni2360
félisten
válasz
DrDobos
üzenetére
Nekem egy HP P6-ban ami majd 8 éves így van meoldva de érdemes típus szerint keresni HDD tokot oldalra mert van belül egy fül a rögzítésre és az nem mindegy hol van a házon, (tokon). És akkor már az ODD borítója is csere szavatos. Van olyan tok ami gombnyomásra levalasztja a HDD-t mint amikor kinyitja DVD tartót.
-
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
És ha kér jelszavat: 1 2 3 4
-
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ilyenre gondoltál vagy más? Linkelnél?

Az én lapim: Acer Aspire 5 - A515-51G-557U -
Beni2360
félisten
válasz
KurtCobain
üzenetére
De bekaphatjak a törpikémet. 
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Létezik az, hogy ez a 3 éves laptop nem alkalmas win11 futtatására? Ezt írja Microsoft. RAM, tárhely rendben.
Nem mintha hiányolnám de azért
Acer Aspire 5 A515-51G
DualCore Intel Core i5-7200U, 3100 MHz CPU-val -
Beni2360
félisten
válasz
jimmy399
üzenetére
Ide fáradj át.
A kérdéseddel. -
Beni2360
félisten
Segítsetek nekem, nem találom sehol leírva, hogy a laptopom Aspire 5 A515-51G-557U milyen USB 3.1 gen ? kimenettel rendelkezik?
Köszönöm előre is. -
Beni2360
félisten
válasz
gerigő
üzenetére
Semmi bajom az ADATA-val működik.
Az 1 TB HDD helyére tettem egy SAMSUNG SSD 860 EVO/ 500 GB. És gondoltam mivelvolt-van egy ugyan ilyen M.2-ben 18 K-rt az aprón talán kicserélem.
Szinte csak netezek, hébe hóban egy MKV videó kibontása és összerakása hálózat kezelése.
uI: Még tercbe van egy külső házbani elhelyezése is. -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Csak egy kérdésem volna a gépembe (alul az aláírásban látható) ez a Samsung SSD bele tehető? Sima mezei felhasználásra.
-
Beni2360
félisten
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Én szerintem meg a win 10 alá nagyon kevés az a 2 GB RAM. Minimum a 4 GB kell de jobb lenne 6 GB. Nálam egy HP pavalion g6-nál is sokat dobott az SSD és + 2GB RAM 4-ről 6-ra. Most cseréltem ki a + 2 GG-t 4 Gb-ra de az már annyit nem hozott. Így már 8 GB van benne és egy szupergyors 1200-s írási olvasási SSD-vel.
Ui: Most látom csak 4 GB-ig bővíthető. Írok pü-t. -
Beni2360
félisten
válasz
Energie X
üzenetére
Pontosan ez a szitu volt nálam is csak a jobb oldali ment galyra. És az enyém 1,5 évesen kezdte és 3 hónap alatt elvérzett. De ha jól emlékszem már írtam. És írtam is miképpen oldottam meg. Kérdezd meg az itthoni szervízt mennyiért cserélnék a 2 zsanért és a fedőlapot. Nekem 20+5 E Ft-ből megvolt. A tizen éves aceremnél is meghaltak a zsanérok de ott a fedőlap megúszta ez kb 10 éve volt. Ha végül kiviszik és nem csináltatod meg még a futár díjat is legombolják rólad. Én is egykézzel oldalról nyitogattam, csere után mondta a szerelő, hogy csak középen felnyitni. Gondold át, elfogadtatni velük, hogy anyaghiba nem fogják szvsz elfogadni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Energie X
üzenetére
Azért tisztáznám, ha elmúlt 2 éves, hogy az a vásárolt garit elfogadják-e? és ha fedlap csere lesz akkor az kb mennyibe fog kerülni. Te nálad volt gond a zsanér vagy?
Igen te írtad. Ott egy fedlap csere szerintem 60 e + a zsanér. Ezek már nem garanciálisak én nálam is 20 hónaposan magam cseréltettem. De itt van a Bp-ti szervizes ebben ő is tud segíteni ár szempontjából.
Bocs, hogy beleszólok. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Én is örülök, hogy segíthettem remélem neki csak a sietségben elfelejtettem megemlíteni, hogy tőled kaptam az infót. Remélem ez nem okozott neked gondot.

Én esetleg egy HP Pavilion g6-hoz keresnék magyar billentyűzetet mert 5 év alatt megkopott egy két betű, de inkább elég volna gomb is. Ha netán tudsz valamit kérlek írj priviben.
De már ez a kérdés volt tavaly. -
Beni2360
félisten
Valóban, de már annyi víz lefolyt a Dunán, hogy én már csak a végeredményre koncentráltam és remélem tudtam a tapasztalatommal is segíteni. És a fentebb írt jobb minőséget a szervizes is megerősítette amikor elhoztam tőle a gépet. Utólag is megköszönöm ha akkor nem tettem meg.

Ui: Igen ajánlott a jövőben középen megemelni a fed lapot és nem a szélénél mint én csináltam.
-
Beni2360
félisten
válasz
Energie X
üzenetére
Én nekem mindkét zsanér meghalt eltőrt és vitte a hátlapot is . Kínából tavaly kb 45 $ megrendeltem őket és itt egy szervízben 5000 Ft-t cserélték és még egy új pasztázást is kapott a gép. Sokkal erősebb és jobb zsanérokat kaptam mint az eredetiek voltak. A fedlap is nagyon szép. A keret megúszta a törést.
Keress erre a márkára rá. meg is találtam őket
Itthon egy vagyon volna. Ebből az áruházból rendeltem de már az én linkem nem él. -
Beni2360
félisten
válasz
szucstom
üzenetére
Majd hívom őket itt vannak a városban.
Sk csere volt már a gari letelt kintről rendeltem a két zsanérral együtt, mert az eredetiek meghaltak és vitték magukkal a fedlapot is. Sokkal masszívabb zsanérok jöttek mint az eredetiek voltak.
Azért köszi a tanácsokat. Biztos hardver hiba. -
Beni2360
félisten
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen letöltöttem egyet hozzá lassan meg is jött a kép de amint hozzá nyúltam a fedélhez fekete lett és annyi.
Nem találok kamera drivert a honlapon csak VGA-t
-
Beni2360
félisten
válasz
DrDobos
üzenetére
Hát az első képen látszik, hogy letőrt a kapaszkodó pöcök. Pillanat ragasztót semmiképen nem ajánlom. Van ez az egykomponensű szilikon ragasztó amivel a mobilok kijelzőit is ragasztják az rugalmas marad.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Eltűnt a 2.3 éves laptopomból a kamera. Semmi nem látja és nem találom az eszközkezelőben sem.
Hol keressem meg?
Acer Aspire 5 A515-51G -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
Szotyi222
üzenetére
Ha nem haragszol egy videót ajánlanék figyelmedbe: Linkelés a topikban.
Neked is könnyeb ezt követni meg nekünk is megnyitni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Az Aidan ne azt nézd, hogy meddig fogad hanem, hogy hány slott van benne?
Első kép össz mem 8 GB Alaplapon 4 GB beforrasztva
Második kép egy slot amiben a + 4 GB RAM van. és ha ott nincs semmi neked akkor ott a hely a bővítésére.
Harmadik kép ami benne van Azért a benne levő RAM tulajdonságát írd fel, hogy ugyan olyat vegyél.
Hát nálad le kell az egész hátlapot szedni. De nem egy ördöngösség. -
Beni2360
félisten
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Nekem is egy slott van de a géppel kapott 4 GB fixen van beépítve.
És mellette van egy üres slot amibe lehet bővíteni.
Nincs az alján két ablakszerű kivágás amit egy -egy csavar tart ott lehet HDD-t és RAM-t bővíteni minden engedély nélkül.
De a linkelt oldalon ez olvasható: Vagyis nincs pótlásra lehetőség.
Expansions: 0 Socket(s) Memory
1 Socket(s) SDXC
Le kell boxolni a Tkommal.
De felteszel egy AIDA 64-t és az megmutatja mi van benne szétszedés nélkül. -
Beni2360
félisten
Egy laptopban villámvédett tápegység? Ugye nem komolyan kérdezted. Még egy komoly tápegységnél is kérdéses.
A nyáron az udvaron egy 100 éves eperfába csapott és nyírt ketté, majd a mellékágon 12 méterre levő AVR és projektor ami éppen dolgozott halt meg. Mindenképpen biztosítás kell és a villámcsapás ebben filléres tétel Egy évre fizettem kb 20 E Ft és most a biztosító majd fél millát kifizetett és egyben küldte az évfordulóra a felbontási értesítést. -
Beni2360
félisten
A tavasszal írtam, hogy a 1.5 éves Aspire 5 A515-51G lapimban mindkét zsanér eltört és ezáltal vitte magával a fedlapot is.
Na megrendeltem Kínából és megérkezve elvittem egy sz.g. szerelőhöz én már nem nagyon akartam vele foglalkozni, 4000 Ft volt a csere és pasztázás . Amikor elmentem érte 4 óra múlva mondta a szerelő, hogy sokkal erősebb és jobb minőség amit hoztam mint az eredeti. Ezt már a zsanér kézbevételnél is tapasztaltam, hogy jóval vastagabb, erősebb és szélesebb a tartó pálca.
-
Beni2360
félisten
válasz
espeke
üzenetére
Nekem az illető akitől vettem vitte el a gépet és amikor visszaadta mondta, hogy kilazult egy szalag. Nem firtattam, hogy hol volt a hiba de azóta nem jelentkezett a hiba. Semmi csere hiba nem volt. Gondolom a megfelelő szalag ki is pucolás és vissza. Remélem nem vernek át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest