- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MaxxDamage #33998 üzenetére
Symantecre számítottam.
mod.: annyiszor láttam, hogy már szerintem rémálmaim vannak tőle...
-
Beni2360
félisten
Micsurin leírta a megoldást, de még adott egy rendszer klónozás is az új SSD-re. USB rácsatlakoztatva a mostani rendszerre az SSD-t és van hozzá valami progi ami átmásolja az egészet és csak a csere marad hátra és megvan a belakott rendszered. Keressél rá itt a klónozásra.
-
Micsurin
nagyúr
-
egil2
csendes tag
Sziasztok!
A zasszonynak van egy kis Aspire E3-as laptopja 500GB-os merevlemezzel, amit SSD-re cserélnék. A technikai része megvan a youtubon, de hogy kerül rá a gyári Windows az új meghajtóra? Mármint az OK, hogy csinálok USB telepítőt, felrakom, de hogyan aktiválom?Keressek valami doksit, adtak hozzá telepítő kódot, vagy hogy? -
gerigő
tag
Sziasztok!
Tudna valaki biztosat mondani arról hogy az Acer Aspire 5 A517-51G-568W típusú notebook
működik-e NVMe SSD-vel?
Aki esetleg már próbálta, használja, vagy szerelt be M2-es foglalatba
ebbe a notiba NVMe SSD-t, és kezelte, működött vele a gép.
Köszönöm. -
sowi
őstag
válasz
hubertus33 #33989 üzenetére
Alt+F10 induláskor
-
válasz
hubertus33 #33989 üzenetére
Keresőbe beírod : helyreállítás-a többit megoldja a gép.
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy Aspire 3 A315-55G-344A notebook nak és az lenne a kérdésem hogy a gyárilag telepített Windows 10 Home ot hogyan lehet újratelepíteni ha esetleg a későbbiekben problémám lenne vele?
-
Beni2360
félisten
-
zyndar
tag
Sziasztok,
Érdekelne a véleményetek, hogy mennyiért lehetne eladni a laptopomat. Ez egy Acer Aspire 5 A517-51G-568W, amibe pluszba került még egy 120 GB SSD. Sérülésmentes és hibátlanul működik.
Köszi előre is.
-
cheeka
tag
Sikerült megoldanom, nem szedtem szét a gépet, nincs rajta ablak, az egész hátlapot le kellett volna szedni. Töröltem mindent, csak az ssd-n hoztam létre particiót, a hdd-n később a windowsba. Gyors és jó lett.
Köszi a segítséget. -
coco2
őstag
válasz
cheeka #33973 üzenetére
Szia!
Tudom, ez most nem az lesz, amit várnál, de nekem segítség lenne
Kérhetnék tőled egy fényképet arról, milyen a magyar acer aspire a515-ös billentyűzete? Jó lenne valami kivehetően részletes a billentyűzet egészéről. (Bal alsó sarokban "í" és Fn, enter mérete, a kurzormozgatók környezete, jobb felső részben del, ins, home, end, pgup, pgdn billentyűk összevontak vagy önálló funkció billentyűk).
(Neten ami fotókat találok akár csere billentyűzetekről, egyikben sem tudok megbízni, hogy a fotó nem csak illusztráció - ahogy írni szokták legtöbb esetben.)
Boot sorrendet illetően: a mai biosokról megfigyelésem, hogy akkor nem kínálnak fel lehetőséget, ha nincsen olyan lehetőség. Mióta az ssd-t beleraktad, bootolás körben mennyi kerregést hallasz? Jelenleg ssd-ről vagy hdd-ről bootol?
-
cheeka
tag
válasz
szaboi6512 #33974 üzenetére
-
cheeka
tag
Sziasztok!
Van egy új Acer Aspire A515 notebook-om, gyárilag 1tb hdd-vel volt szerelve, erre feltettem egy win10-t, mielőtt megérkezett az m.2 ssd hozzá. Beletettem azt is pluszba. Feltelepítettem az ssd-re egy win 10-t. Működött a rendszer, de bejött egy windows előválasztó és nem igazán volt gyors a boot-olás. A hdd-n lévő particiókat töröltem, formáztam a windows telepítővel. Most nem akar a windows bootolni. A biosban nem tudom kiválasztani a boot sorrendet. Régebbi biosokban mindig lehetett állítani, de ebben nem tudom. Keresgéltem a neten, a biztonságos bootolást ki tudtam már kapcsolni, ha megadok egy jelszót, de akkor sem jön be a lista amiben ki lehetne választani a sorrendet.
Tudnátok segíteni, hogyan lehet ezt jól beállítani? -
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Helios 300 rtx2060 al kulso monitoron tud G-Syncet? Vagy felejtos? -
Beni2360
félisten
válasz
Rinocerosz #33970 üzenetére
Pedig az ott van és az eszközkezelőben is látszik a Bt adatok.
Igaz most egy HP vagyok mert nincs jó állapotban az acer gépem.
Tippelni meg nem tudok.
Ment pü -
Rinocerosz
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz
Rinocerosz #33968 üzenetére
AIDA az megmutatja pontosan mi van a gépedben és azokat szedd le az acer oldaláról.
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Körülbelül 4 hónapja vettem egy Aspire A515-54G laptopot. A kezdetekkor már voltak nehézségek a géppel. Első Windows 10 telepítésnél előjött egy olyan probléma, hogy mikor lecsuktam és kinyitottam kék halált kapott minden esetben. Utána hosszú keresgélés után megtaláltam, hogy a Ctrl+s kombinációval elő lehet hozni egy menüt a BIOS-ban és át kell állítani Ahci-re, ez meg oldotta a gondot. Utána jött a másik, hogy a touchpad nem működött ami nem túl előnyös, de szerencsére az egeret fel ismerte. Feltettem a Serial IO Driver és ez megoldotta a problémát.
Itt már vagy 10db win telepítésnél jártam. Viszont a driverekkel nem boldogulok mai napig. Ömlesztve vannak az acer oldalán bármi útmutatás nélkül... van 3 BT, 3 Lan...stb.... nem tudom, hogy honnan kellene tudnom melyiket tegyem fel. Eléggé elszomorodtam már ez miatt mert egyszerűen hiába túrom a fórumokat sehol semmi. Abban reménykedek hátha itt valaki tudna nekem segíteni. -
M3aN
senior tag
Ma visszakaptam a szervizből a gépem, minden működik, de van egy változás. Eddig kellett az FN gomb a funkciógombok használatához, most anélkül megy. Mi történhetett? Hogyan tudom beállítani, hogy csak az FN gomb lenyomása mellett működjenek a funkciógombok?
Acer Aspire 5 A515-52G-54YE -
válasz
MaxxDamage #33961 üzenetére
Ja,most meg sajnálom,mert biciklizni a melóba az jobb lenne,kisebb,könnyebb.Ilyen ez....
-
-
Micsurin
nagyúr
Ha az Acer communitys infó helytálló ráadásul csak 6 hónap garanciát adnak az akkura, ez zseniális.
Érdekelne az idevonatkozó jogszabály miszerint az akkumulátor nem eltávolítható (telefonoknál fixen van rendelkezés) abban az esetben fődarabnak minősül a teljes garancia időtartama alatt így érvényes rá a 24 hónap jótállás. -
Beni2360
félisten
Miért ez jobb egy 20 hónapos laptoptól?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mikulásbá #33950 üzenetére
Lehet, ellenben nekem itt kiesnek a következő választáskor. Nem véletlenül lőttem erre, a Vega8 kiegészítve megfelelő rammal + ssd alá és tökéletes mobil játék platform arra amire nekem kell, plusz nem batár vagy nehéz könnyen befér a hátiba. (Mivel motorral ingázom elsősorban szempont a méret és a súly is, hogy a 2-3 füzet + noti beférjenek a motoros hátiba)
De ez a mértékű amortizáció egyszerűen brutális....
Egy MX250-es Vivobookon amúgy is erősen gondolkodom... Főleg a kisebb méretűeken numerikus rész nélkül csak a hűtéstől tartok. Ha összejön a szemeszterre kitűzött kredit szám lehet rántok egy Vivot ősszel az Acer meg megy apumhoz, 24 órában este filmezni netezni stb tökéletes lesz neki hosszútávon is.
-
válasz
MaxxDamage #33951 üzenetére
A kis Zephyrus-t másfél évesen 1% elhasználódással adtam el a napokban!
-
-
válasz
Micsurin #33949 üzenetére
Úgy látszik ez az Acerek gyerek betegsége,az akku kezelés.Érdekes,a többi gyártó elég jól tudja vezérelni,pl. az Asus lassan meríti 94%-ig-hálózattal használva is-aztán feltölti.Az egyik legjobb az ő programjuk.Én soha nem használom akkuról,lévén egy nagy gaming dög,meg nincs is rá szükség.Ahhoz képest érthetetlen ez az amortizáció.Bár állítólag játék alatt az akku kapacitást is segítségül hívja,de akkor is na.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mikulásbá #33948 üzenetére
No komment, ez valami ultra siralmas. Este megnézem a rommá használt 1,5 éves Lati amit anyám 0-24 töltőn tárol és használ mit fog mutatni, gyanítom szebb képet. De még a régi Inspim is jobb állapotban van...
Még a hőfokokra sem foghatom mert még játék alatt is igazán ritkán lépem át az 50 fokos határt mivel első perctől fogva alatta vagy a 4 ventis pad vagy az autóhűtőventikből barkácsolt változat...
-
Micsurin
nagyúr
Azért ezek az adatok egy ~1 éves gépnél ami se nem volt 0-24 töltőn használva se nem volt 0-24 feltöltve - lemerítve / és nem volt stabilan 5% környékén tartva (ahol szintén nem szabadna megközelítenünk a mélykisülést, a gyártónak illene rászámolni...) nagyon, nagyon szomorúak. Hogy lényegében %.osan akkora kapacitást vesztett a gép 1 év alatt mint a hasonlóan használt ~3,5 éves Dell (nem nem lati...) és már már megközelíti a majd 6 éves Sonym...
Ha ez a hülyeség lejárt (értem ezalatt digitális félév meg vizsgák) és elküldöm a csatival, és ezt hozzáírom kíváncsi leszek mi lesz a szerviz hozzállása...
powercfg /batteryreport /output "C:\batteryreport.html"Mert vagy ennyire nem tud a Pana akkut gyártani vagy ennyire szándékos a tervezett avultatás. A gari lejártára az eredeti kapacitásnak mennyi jó ha a fele meg fog maradni?
A Ryzen és AMD alaptól féltem a gépnél de úgy néz ki a gyártótól jobban kellett volna...Gyanúsan keveset bírt újabban... haverom Aspire 5-jére kíváncsi leszek nincs 2 hónap a gépek közt...
-
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #33944 üzenetére
-
-
Beni2360
félisten
válasz
banderasz77 #33939 üzenetére
Én is volt, hogy nem tudtam belépni és felhívtam a "rendszergazdát"
hát : 1 2 3 4 volt a megoldás. Hátha? -
szucstom
őstag
válasz
banderasz77 #33939 üzenetére
kapjátok le az alját a gépnek, vegyétek ki az alaplapi elemet és hagyjátok úgy kb. 15-20 percet. ez lereseteli a BIOS-t.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Tesóm laptopján valami behalt, mert nem látja a boot eszközt. Biosba próbálnék belépni, de passwordot ker amit persze nem tudunk.
Unlock passwordot vagy cmos cleart hogy lehet csinálni?Acer Nitro5 AN515-51-55WL
Köszi!
-
szucstom
őstag
válasz
Lanale #33937 üzenetére
Hali.
Egy driver update elsősorban minden eszközödön.
A routeren szintén. Mivel nem egyedi a probléma, vagyis minden eszközödön egyszerre jelentkezik, akkor vagy a routernél van a gond, vagy a szolgáltató részéről történt valami. Kérd a vizsgálatát, hátha csak végponti gond. -
Lanale
friss újonc
Heló.
Nem tudom jó helyre írok-e de megpróbálom.
Pár napja vettem egy Acer Nitro 5 nevezetű laptopot, és olyan gondom lenne vele, hogy ha wifit szeretnék használni, random elmegy a net, de úgy hogy az összes eszközön a házba. Mikor vissza akarnék lépni, azt írja wifinél "hozzáférés megtagadva". Egy wifi router re-start megoldja az egészet, de utána újra kezdi. Ha Lankabelén használom akkor tökéletesen megy a net, azon nem észleltem ilyen problémát. Esetleg valami ötlet rá?
Előre is köszi!! -
Micsurin
nagyúr
válasz
csabors #33931 üzenetére
Nekem 2500U Ryzen van elég heavy user dózist kap de köszöni bírja. 4K-ról nem tudok nyilatkozni de Office, MicroCap, Blender, Unity, VisualStudio, UnrealEngine kombókról igen.
Amióta nem a gyártó kezeli a drivereket hanem az AMD adja ki az aktuálisat azóta nincs különösebb probléma szerintem.
A Crimson driver pakkal is jól el volt a gép de mióta kint az Adrenaline azóta még játékok alatt is érezhetően nőt az átlag teljesítmény. (ARK, Div2)Az MX230 egyébként valamivel erősebb mint az RX540. (10-12% körül lehet ha számszerűsítünk)
De a Vega 8 az igazi jóság a Ryzenben.
De ezt megint csak babrával érdemes megpróbálni: TDP emelés, Ram csere.
-
csabors
tag
válasz
Micsurin #33927 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Van benne foglalat amibe lehet ssd-rakni, viszont a gép még nincs meg..
El is bizonytalanodtam mivel találtam inteles típust is. Ezt [link]
Amd, vagy Intel
Így most már nem tudom melyik...Általános multimédiás, irodai felhasználás.
Apropó, 4K@ 60fps-t gond nélkül lejátszanak az intel is, és az amd is? -
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #33927 üzenetére
[link] De baloldalt nekem ott elég egyértelműen világit az M.2-es foglalat.
De újra nézz be az SSD topikba velem is futottak pár kört teljesen jogosan és nem adtak rossz tanácsot se opcióba se típusban. Az EVO-ról kapásból lebeszéltek sőt összefoglalóban jelzik is csak indokolt esetben ellenben vannak olcsóbb alternatívák.
-
szucstom
őstag
válasz
csabors #33925 üzenetére
Szia!
Ha van a dobozában beépítő kit, akkor bármilyen nvme SSD-t bele tudod tenni. Ebben a típusban valószínű nincs alaplapi m.2-es slot, így az általad linkelt ssd-t nem tudod belerakni.
[Samsung Evo 860 250GB] <- ezt tedd bele, megbízható, jó minőség.
-
Beni2360
félisten
válasz
Micsurin #33921 üzenetére
Még jó, hogy nem adtam el a 6 éves HP pavilio g6 lapimat azon még a zsanéron levő fólia is rajta van és nyugodt szívvel nyitogatom mostan is.
De a hálózat és az usb 3.0 hiánya miatt váltottam. DE már nagyon úgy néz ki, hogy megbántam.Majd jövő héten írok e-mailt a szervizbe, hogy mi a hozzá állásuk.
-
Péter2020
friss újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, abban kérném a segítségeteket, hogy acer aspire 7 es laptopom (72G) egy hete a ventilátora furcsa hangot hallat amit eddíg nem észrevételeztem a hang egy enyhe "darálásra" hasonlít, mintha a ventilátor hozzáérne valamihez amit enyhén súrol, szerintetek mi lehet ez? Más probléma nincs a géppel, nem lett leejtve, és felnyitva sem.
Tudok valamit tenni az ügy érdekében? Vagy szervíz lesz a vége?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm!
M.2 témát elengedtem a melegedés miatt kap a noti egy MX500-at mert megérdemli... a HDMI-t leszámítva tökéletesen hozza az elvártat többet is soha nem hittem volna, hogy APU-val fogok ARK Survival Evovledezni 720P Low - Medium preset közt.
Amennyire féltem az AMD-től annyira bejött nem mondom néha nem qr fel agyilag de bőven hozza amit elvárok tőle.
-
M3aN
senior tag
válasz
Micsurin #33914 üzenetére
Előző hét kedden jeleztük a problémát, szerdán elvitte a futár, és csütörtökön kapták meg a gépet Csehországban. Tegnap jött az email hogy megvan a hiba, berendelték hozzá az alkatrészt, ami néhány napon belül megjön, és utána küldik vissza.
Saccra így is meglesz két hét alatt. -
Micsurin
nagyúr
Írd meg majd kérlek időben mennyit emésztett fel.
1-1,5 hétnél tovább nem igazán tudom nélkülözni.
Viszont ez megnyugtató köszönöm, be is rendelem az SSD-t. Mert tippre mire ráveszem magam a leadásra addigra nyár lesz. Nem akarok beszívni heteket most laptop nélkül.Nekem a HDMi akar lassan elmenni vadászni, még nem is láttam ilyet.
Mintha a láb kijött volna a helyéről.
-
M3aN
senior tag
válasz
Micsurin #33911 üzenetére
Nekem pont most van garizni, és pont ugyanez a helyzetem. Rákérdeztem, és azt mondták, hogy ha nem gyári, de szakszerűen van beszerelve, akkor nem baj. Annyi a különbség, hogy a nem gyári modullal nem foglalkoznak.
Részemről az SSD-t kivettem, és csak 1 RAM modult hagytam benne.
Szerviz nem szólt érte semmit, javítják a hibáját (kijelző ment tönkre fél év után) és küldik vissza. -
szucstom
őstag
válasz
Micsurin #33911 üzenetére
A Geforce Experience optimalizálását felejtsd el. Az beállít egy "elvileg" ajánlott konfigurációt az érzékelt hardverre, ami sokszor csak rosszabbá teszi mind FPS mind más téren. Én a Core i5 10th + 12 gb RAM + GF MX250 2gb konfigomnál jártam így a Doom 2016 terén. Beállította a kénye kedve szerint az adott felbontáshoz, ami max 15 fps-t eredményezett. Manuálisan beállítottam mindent, V-sync kikapcsolva, anti- aliasing vagy mi a szösz átállítva, medium felbontással 50 FPS-t hoztam ki belőle.
Hiába, az ember néha még mindig okosabb, mint az általa megírt programok.A wifi nem a Geforce Experience-től szórakozik. Nézd meg az eszközkezelőben a wifi adapter hardverinfóját, keress rá és töltsd le a megfelelő drivert. Előfordulhat, ha kétféle driver is van a gyártói honlapon, hogy nem a megfelelő van fent. Ezen felül nézd át a routered beállításait, indítsd újra. Modelltől függően előjöhet az is, mint anyáméknál, hogy 5-6 eszköz esetén már nem bírja a terhelést és agyonvágja a hálózatot.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szucstom #33910 üzenetére
Mindig kézzel teszek fel minden drivert, soha nem volt problémám. Ellenben azt már észrevettem ezek a csoda Care Centerek a legjobb pillanatokban tudnak rájönni hopp ő most bizony frissíteni akar.
Ellenben nagyon zavar amikor az Experience és társai miatt feltett "legfrissebb" "legfacabb" driverek miatt a frametime (ms) eszméletlenül megnő játékokban vagy a win általt automatice feltett csoda driver miatt szórakozik a wifi.@sowi:
A hivatalos állás pont még mindig az, hogy M.2 SSD-vel otthon is bővíthető garanciától független a gép? Ha garizni küldöm a csatlakozóval szerinted vegyem ki az SSD-t és a Hyper ramokat? Vagy valahogy írassam fel velük biztos ami biztos? -
szucstom
őstag
válasz
Micsurin #33909 üzenetére
AMD terén nem tudok nyilatkozni, rühellem. Mindig intel + nvidia párti voltam. Számomra nem volt tiszta, hogy azt a Sony-val kapcsolatban írtad
Egy átlag user nem biztos, hogy észrevesz változásokat. (Embere válogatja, az én környezetemben sok ilyen ember van, te valószínűbb nem átlag vagy ezek szerint, ami jó)
Gondolok itt a betöltési sebesség, amit én másodperc alapon nézek, de sok embernek fel sem tűnik, ha megnőtt valamiért a betöltési ideje a rendszernek. Böngészés közben nem teljesen folyamatos a görgetés, apróbb beakadások tapasztalhatók néhány esetben, ami szintén nem feltűnő, de észrevehető, ha figyeli az ember. Sorolhatnám még, de akkor befoglalná a fél oldalt -
szucstom
őstag
Mivel én az ACC-t nem használom, hanem csak manuálisan frissítek, ezért előfordulhat
#33906 Micsurin
Mondom elműködik, de nem 100%-os. Ezt egy átlag user nem biztos, hogy észreveszi, mert az általános felhasználás során nem nagyon látszik. Nem kötekedni akarok, nem a magam igazát bizonyítom, pusztán csak saját tapasztalat. Ettől függetlenül nektek is igazatok lehet -
Ahogy itt beszélgettetek a frissítésről,ránéztem a gépemre.Automatikusan semmi nem jelezte,de jött BIOS frissítés.Kézzel kellett végigvinni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szucstom #33898 üzenetére
Ellenkeznék 6 évig húzta a Fit15 nagyon durván strapálva és nagyon jól bírta, ha lenne mai hw-vel most nem itt lennék.
De szeretemném már elküldeni garira a lapost de esélyem sincs ala otthoni tanulás...
Amíg nincs megcsinálva a HDMi nincs kedvem költeni rá pedig ordít egy M.2 500has Crucial SSD után meg egy 7200rpm-es vinyó után ha már 2x8 HyperX-szel meg lett támogatva a Rizen -
szucstom
őstag
Valószínűleg azért, mert nem adnak ki 2 hetente update-et a driverekre. Lehet eltelnek hónapok is. Mindenki másképp csinálja, én havi szinten ránézek a gyártói honlapra, oda fel szoktak kerülni az update-ek. Ha az ACC nem találja az update-et, de a honlapon fent van, jelezni kell a supporton az Acer felé, hogy rakják helyre, mert nem működik. Sajnos sokan tesznek rá, így ha az Acer magától nem figyeli (márpedig nem figyelik folyamatosan), akkor a hibás program miatt nem frissülnek a programok.
Ezért jobb a manuális frissítgetés, mint az ACC vagy winfos update.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest