Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nekem Nitro V14 van. A DTS X Ultrát hogy lehet életre-kelteni? Mert csak is akkor működik amikor nincs semmi csatlakoztatva a géphez csak a belső hangszórók. Kiírja a szokásost hogy csatlakoztass rá valamit, de még akkor sem hajlandó működni. Type C vel megy monitorra a jel onnan a hangszórókra jack en, de nem érdekli az sem. Nem értem, hogy eztt miért nem tudják már kijavítani...
-
válasz
donbig
üzenetére
Már lefutott az akksi reset. Nyem az a problem. Ha a töltő nincs bedugva akkor 3 at villan a piros led mintha nullára lenne merülve. Mindkét acer márkaszervíz szerint alaplap. De most várom a központtól a visszajelzést, mert mondták nem biztos szenvednek az egésszel, hanem csere.
-
-
Sziasztok. Egy kis help kéne.
Nitro V14Azt csinálja, hogy leállítom a gépet, teljesen feltöltött vagy közepes akksival az mind1. De nem reagál a bekapcsoló gombra. Csak ha bedugom a töltőt. Akkor azonnal lehet kapcsolni. Van tippetek?
előre is köszi

-
Nincs benne dedikált videókártya és az hajtja magát annyira?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Hali! Na mégis az Aspire 5 ös lett...
Amúgy tök jó gép, kellemeset csalódtam benne. a billentyűzet nem vészes. Este persze kell a világítás, de az bőven jó.
A kijelző meglepett, mert az MSI khez képest sokkal jobb a fényerő és a szín is.
Azt észrevettem, hogy a monitorom csak 65Wot tud a type Cn adni neki, játékhoz kevés, visszaveszi a GPU-t nagyon.Egyébként srácok, arra van beállítás hogy a rendszermemóriából táplálkozzon plusz a RTX kártya? Mert a saját 4GB je a Derail Valley alatt fullon van, de kiterjesztettet semmit nem eszik. Nvidia beállítások esetleg?
Jah raktam a gépbe még egy 16 os modult, volt elfekvőbe, így 24GB van benne már. De szuper gép. Könnyű és gyors is nekem
A billentyűzet kifejezetten kényelmes. Kellemeset csalódtam 199 ért... -
-
-
-
Sziasztok!
Van most akcióban az Euronicsban a következő Aspire gép:
i5-1235U és RTX 2050 van benne.
Most enne a Type C portja az displayport és PD töltést is támogat? Mert Thunderbolt 4 nek írták.
Másrészt van itt valakinek tapasztalata ezzel a géppel?
Médiában láttam már, csak azt furcsáltam, hogy a billentyűzet gyakorlatilag leolvashatatlan. -
válasz
samsung ace
üzenetére
Szia!
Neked mennyi a hőmérséklet?
Én egy A314 est tegnapelőtt vittem vissza mert porszívó volt és cirka 90 fokon járt egy videónál a Ryzen 3.
kíváncsi lennék, nálad milyen.... -
Pedig van egy ősrégi i3 3217 U val szerelt cirka 7 éves Acer laposunk és szinte némán üzemel.
Ezért is gondoltam, akkor egy frissebb Acer be fektetek...Pedig az AMD procik az újak, most Ryzen 5-el szerelt gépet lestem csak Lenovót,,, mert az viszont van a családban jó pár

-
Dede, Acer oldaláról a legfrissebb is fel lett rakva.
Visszavittem az Acer shopba.A srác frissített egy biost rajta, bár ugyanaz került fel mint ami volt, így nem is volt frissítés.
Egy friss Windowsal annyit elért, hogy alapjáraton 43-50 fok között járkált a proci, ami még így is sok azért. Más gépeken megnézve, amik egész nap mentek a 40 et megsem közelítették.
Tehát ha jobban meghajtja az ember marad a porszívó effektus langyos levegővel.Én továbbra is fenntartom a trehány pasztázást. Visszaadták az árát, ennyi.
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen, holnap viszem is. Csináltam videót is róla, 93 ig felment és akkor már a porszívó is hallkabb volt tőle. És persze hátul jó esetben langyos levegő jött ki...
Még csodálkoztam is hogy a Celeronos laptopunkont a tankos játékom elmegy 60 FPS el és nem szól semmit ez meg 16 FPS el akadozott. Nyilván megsült a GPU thermaltrotlingolt.
Megnéztem, ha az alap Windows ment és semmit nem indítok el, akkor 38 fokon ment, egy 20 fokos szobában.
De már a Youtube videónál is felkúszott 60 ra pillanatok alatt. És cirka fél perc alatt elérte maximum lehetségest, mert ez a Ryzen 3 3250U ráadásul 95 fokig van. -
Sziasztok!
Csak egy kis érdekességgel jövök.
Ma vettem egy Acer laptopot. A314-22 es Ryzen 3-al.Feltelepítettem, elkezdtem használni, videóztam és hát zúgott már az elejétől, de csak nem akarta abbahagyni.
Hát a feladatkezelőben valamikor a GPU hőfoka 93 ra is felugrik, a ventilátor meg hangosabb mint a porszívónk.Gondolom úgysem lehet mit kezdeni vele. Már ahogy itt gépelek is megy a venti állandóan. Ha mindent bezárok akkor halkul el csak a gép.
-
-
-
-
Sziasztok!
Tervezném a következő gép megvásárlását:
Igazából csak a CPUt Athlon 3050U illetően vannak aggodalmaim.
De annyira rosszat nem írnak, róla de inkább személyes tapasztalat érdekelne.Eddigi gépemben Pentium 5405u volt. Ahhoz képest a teszteken gyorsabb. Véleményetek?
Előre is köszönöm SOS lenne.
-
Sziasztok.
Az alábbi géppel szemezek:
Acer Nitro 5 Intel i5 8300H és gtx 1050 4gbhttp://radium.hu/catalog/product/view/id/28628
Igazából egy kérdésem van. Mennyire hangos átlagos használat mellett? Nem annyira játékra, mintsem inkább videóvágás (hobby) szinten kell.
Meg szokvány multimédiás dolgok.A másik, hogy volt ez AMDs verzióban, de nem találtam emészthető árban. Azok HDMI vel támogatják a freesync et?
Előre is köszi a választ!

-
-
-
-
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Nyilván az eMMC mert az mintha egy SD kártya lenne. Mint a mobilok tárhelye olyan lényegében. A vinyótól jóval gyorsabb és töredék energiát kér. Páromnak van egy ilyen kis Acere, de már nyugdíjazva van. Abban egy 320 as HDD van, de olyan mérhetetlen lassú és kerregő vacak, hogy rémálom. Soha többé HDDs notit nem veszek. Imádom ezt az Aceremet, totál néma.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát akksi idő? Hmm az enyém egy 14 collos Aspire One. eMMC tárhellyel. DVD nekem sincs benne, USB ről nagyon szépen települ és gyorsan
Akksi idő hát nekem ezen a gépen netezéssel ilyesmi bőven 5 óra fölött. Megkockáztatom a 7 órát is aktív használattal. Nekem most megy bő 4 órája és még majdnem 5 öt ír ki. Majd ha meglesz a gép írj rám priviben és adok pár beállítási tanácsot
Hogy még jobb és gyorsabb legyen. -
-
Valaki használja véletlenül a gépét Endless OS el? Arra lennék kíváncsi hogy alakul az akkumulátoros üzemidő!?
-
-
-
-
-
Sziasztok!
A napokban boldog tulajdonosa lettem egy Aspire A114-31-C9GV típusú 14 collos cloudbooknak. Azt hiszem annak hívják hivatalosan.
Ugye dual core Celeron N3350
64GB eMMC
4 GB RAMNekem a legjobb benne az, hogy hangtalan. imádom

Kérdésem annyi lenne, hogy Windows alá van e valami speciális Acer program amit érdemes felrakni?
Vagy akkumulátoros üzemidőben mi lenne a jobb? a gyárilag is telepített Endless OS vagy Win10? most a 10est raktam rá fel, de az Endless is tetszik nagyon.
Esetleges tippek-trükkök a géphez?
Előre is köszönök minden tanácsot

-
-
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy kinek van itt közületek Acer 5552 es notija.
A kérdésem kettő dolog lenne:Hogy a touchpadot ki lehet e kapcsolni és ha kikapcsoljuk gombokkal akkor a gép újraindítását követően is kikapcsolva marad e?
Illetve mennyire halk a gép.? A notimat két héten belül lecserélem és ez mint utód elég szimpatikus.
Előre is köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest