Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
Backrau
üzenetére
Letöltöd a fájlt-> kitömörited-> bemész a wines mappába és rendszergazdaként flashelsz.
Meglepődnék ha nem kezelné a 8gigaramot.Ennek járj utánna.a Bios mellett ott kell lennie mitben új a bios.
De a játékokhoz bőven elég a 4gigaram.Persze ha 15 böngésző oldal torrent msn minden fut a háttérbe akkor elfogyhat.De gyanítom nem így használod
-
bzs73
őstag
válasz
h1n1_900
üzenetére
nVidia gpu-k pedig szeretnek behalni.

Figyelik a garit, és utána halnak be.
Nekem az első acer, semmi problémám vele eddig, pedig kapja rendesen.
Hibás db-ok mindenhol vannak. Volt már pár noti, nagyobb nevek ált, de túl sok különbség nem volt köztük.
Az órajel csökkentés azért van, mert elég halkra van belőve a venti, és ezzel a csökkentéssel is 2-3 fok javulás van.
Az acer topik meg hát ilyen. Ált csak ha valami hiba van, akkor írnak ide, ezért az jön le, hogy sok a hiba. Ha valaki meg nem panaszkodik.....
Az oka ált: Nagyobb neveknél kellemetlen az embernek elismerni, hogy hiába adott ki a név miatt több pénzt, ugyanolyan mint a többi. Acer meg nem olyan nagy név, könnyen rá fogja az ember, hogy ez miatt van. Valami nagyobb nevűt kellett volna venni. Aztán megveszi a legolcsóbb dell-t, sony-t, stb, és még szarabbak. Azért is írtam hogy a legolcsóbbat, mert persze a csúcskategória más már, de nevesebb gyártók alsó-középkategóriás gépeinél nem rosszabb az acer, és hasonló kisebb nevű noti. Sőt ezek igyekeznek minél jobbat nyújtani.
Nekem volt mostanában nem egy dell, sony,asus, bírnák mit írni róluk, de nem írok, mert minek.
Na mindegy, így is túl tárgyaltuk a dolgot, hozzászólásod alapján meg semmi értelme, hisz nagy szakértő vagy.
-
Backrau
aktív tag
válasz
mokus1
üzenetére
Hát az újjabb játékokkal szeretnék játszani, mint a Rage, Fifa12, Pes12, Heroes 6 stb. Alapból 4GB-ig enged bővíteni. Szóval bios frissítés után menne a 8? A másik, nem tudom frissíteni a bios-t, leírnád, hogyan kell, mert nekem nem engedi sem windows alatt, sem pedig dos-ból :S Üdv
-
bzs73
őstag
Na kicsit módosítottam az 5750g-ben a gt540m biost.
Találtam egy újabb biost, amiben már eleve a mem 900mhz-n volt, így azt nem írtam át.
Ez a képen is látszik, hogy más a bios verzió.
gt550 órajelek mennek most már alapból, elég is mindenre.
Win vga értékelés 5.9 - 6.7 . 1h F1 2011 után 2-3 fok hőmérséklet emelkedés az eddigiekhez, de lazán jók az értékek így is, igaz már moddoltam a notit. MX4 átpasztázás, hűtőbordák kerültek fel, és majd nem soká a noti alján is változtatom a szellőző nyílásokat.
Majd csinálok képeket, ha megint szétszedem az egészet.
Ja én vissza tettem a 280.26 drivert, mert a 285.62-vel nekem mindenhol gyengébben teljesített a vga.

-
Studi22
aktív tag
Úgy néz ki megy 5750G-m szervizbe...
Fülhallgató 3,5-es jack része meg adta magát.
Van egy vezeték nélküli fülesem ami nem szólalt (eddig működött) meg másik gépen lepróbáltam ott tökéletes.
A gépen újra raktam realtek drivert nem segített.
Ha bedugom akkor elveszi hangot noti hangszórójáról viszont jelet már nem továbbít, ha lehúzom vissza áll.
Ha valaki tud még valami okosat hogy mit ronthattam el vagy hagytam ki akkor szívesen meghallgatom,de úgy érzem marad a backup és a szerviz hívása...
-
_seth_
veterán
Acer Aspire 5552G: win 7 x64 home premium van a gépen és ha lehajtom a kijelzőt olyan mintha a touchpad önálló életet élne, 1-2 program bezáródik vagy épp elindul, az asztalon az ikonok mérete megnő... Ötlet? Ezen kívül hibátlan a gép és elégedett vagyok vele. És csak ha le van hajtva akkor csinálja ezt.
-
mokus1
addikt
válasz
Backrau
üzenetére
Szia!
Procit tudsz cserélni csak óvatosan az alaplappal mert sokkal kevesebb rétegből áll mint egy asztali és sokkal sérülékenyebb is így.mielőtt procit cserélsz azelőtt told fel az új biost.
Hát véleményem szerint felesleges a 8gigaram.Vagy attól függ miket használsz csordult-e már túl.Bár sajnos a DDR2 már nem olyan olcsó én nem költenék erre szerintem nem érné meg Neked.
VGA-t csak nagyon szélsőséges esetekben lehet cserélni.És borzasztó drágán kb 40-50 rugó egy középkategóriás vga. Szóval a procit cseréld. Ha jól tudom akkor a Te géped 2 HDD-t fogad egy SSD nagy gyorsulást hozna rendszervinyóként. -
Bloodaxe
aktív tag
Sziasztok. nem tud valaki segíteni abban, hogyan lehet bekapcsolni azt, hogy a billentyű és a touchpad egyszerre használható legyen? Játszani szeretnék, de amint egy bill-t lenyomok, nem érzékel a touchpad. a synapticsba minden lehetséges beállítást megnéztem, de nem találtam megoldást a problémámra:S előre is köszi
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 8730G notim! Szeretnék procit cserélni benne, de ahhoz valószínű, hogy már a friss Bios is kellene! Próbáltam már frissíteni Win7 64bit alatt, de nem is indul el a telepítő. Próbáltam boot lemezként dosban, de ott sem indul el! Valaki leírná ennek a pontos menetét?
A másik kérdésem! Jelenleg ez a konfigom: Intel Core2 T6600 proci, 2x2GB Samsung DDR2 667Mhz RAM és Ati HD4650 1GB VGA. Az újítás után ez lenne: Intel Quad Q9100 2x2GB 800Mhz RAM és marad a VGA. A kérdésem az lenne, hogy megéri 8Giga ramot beletenni és persze hogy lehetséges-e? A másik pedig, hogy a VGA-t a későbbiekben tudom-e nagyobbra cserélni? Köszönöm előre is az infókat! Sziasztok! -
bagyusz
őstag
A bios méret fix, tehát a file méretéből nem látod, hogy történt-e módosítás. 5750 esetében már a venti szabályzás, maxon járatása nem megoldható. A beállítások 70% nem működik, laptop függő, nálam 5742g venti szabályzás megy ha auto kikapcsolást 100-ról 110-re rakom, de általában maxon szoktam pörgetni, de vannak más gépek is ahol meg minden működik.
xxxx.fd kiterjesztésű fájt felül kell írni a c:temp kicsomagoltal. Utána InsydeFlash.exe indít.
-
-
bzs73
őstag
Üdv.
Van egy acer 5750G noti, és arra szeretném feltenni a moddolt 1.12 biost.
Na most lazán visszatette az 1.14-ről az 1.12-t, de semmi változás.
Windows mappából P5WE0112_winflash.exe indítása, majd c/temp mappába a P5WE0x64.fd fájl felülírva flash előtt. Csak ennyit találtam róla. Egyébként méretileg minden egyezik az eredetivel, ill 1 fájl-t találtam ami különbözik méretileg, miután kibontottam a phoenixtool185-el a P5WE0x64.fd-fájl-t. Az a DOS mappában lévő BIOS0.BIOS fájl. Most ezt is felül kell írni a DOS mappában?
Elvileg elég sok mindent lehetne állítani. PL: venti sebességet - hány foknál mennyin menjen, ram sebességet. -
mokus1
addikt
válasz
plaschil
üzenetére
Szia!
Hogy más nevén van fosd le nem az a lényeg.
Telszámot hívd fel a garijegyen rajta kell lennie (vmi 061555....) Hívhatod a boltot is de szerintem így gyorsabb ha egyből küldik emailbe a futárcég elérhetőségét amit felhívsz és kiküldik a futárt.Nem kell fizetned érte ha bővítve van.
a + memória nem gond de én kivenném a helyedben.
HDD-ről ami rajta van és kell adat mentsd le valahova.Aztán formázd le.Többel ne szarakodj.
A garijegyet kell csomagba tenni az összes tartozékát illetve a számlát fénymásold le és azt.
Azt hiszem mindent leírtam
A s/n számot fogja kérdezni az ügyintéző.Az alapján a garit is megmondja.
Mert csak akkor tudnád megnézni ha beregisztálsz az acer oldalán. -
plaschil
aktív tag
[link]
[link]
Ezekre tudnátok válaszolni?
Plusz, hol kell jeleznem, hogy gariztatni szeretném a notit? Telszám, mail?
Más, mivel még nem volt notim, honnan tudom milyen gari van rá? Háztól házig stb... egyáltalán érvényes-e a gari ilyen meghibásodásra, ami az első linken van.
Fizetnem kellene a postázásért Brno-ba?
-
Muerte
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
Elég pontosan mérnek valóban a 3Dmark-ok,de már eleve ott kezdődnek vele a gondok h az összeset NV-ra írták mint szinte mindent a játékokat is beleértve,kivétel a 3DMark11 na ott már nem élvez előnyt az NV.Jákokban meg persze hogy eltérően viselkednek a VGA-k.Egy gyengébb vga nagyobb membusszal.simán több FPS-t hozhat egy game-ben mint egy névlegesen erősebb vga.
-
bagyusz
őstag
Persze, hogy nem reális, mivel szintetikus tesztről beszélünk. Meg más részt nem szeretem magam ismételni.
(Vga gyártók nem szintetikus tesztekre gyúrják a drivert)Másodrészt "Rengeteg olyat láttam már, és tapasztaltam hogy egy vga több pont-al gyengébben ment nem egy játék alatt, mint egy másik vga , ami kevesebb pontszámot kapott"
Milyen két vga közt? Egy ATI vs Nvidia? ->akkor persze, hogy oltári különbségek jönnek létre mert két különböző architektúráról beszélünk. vagy egy 128bit ATI vs 256bit ATI? -> mert ott is hatalmas különbségek születhetnek csak a vram bus miatt. ezt még sorolhatnám....A 3dmarokt meg azért írtam mert egy fajta távpontot ad az aktuális architektúráról.
Nem tudom, hogy mi a bajod 3dmarkal, nekem mindig pontos értékeket szolgáltatott (többszöri lefutás után is max 10pont különbség született) valamint két driver frissítés között egy átlag 7000pont (3dmark06)- hoz képest képest a legújabb driver 500pont többletet hozott.(ezzel most magamat hazudtolom meg, de furdalt a kíváncsiság és meg néztem ..
)
Tehát ezzel azt akarom mondani, hogy átlagban mindenhol van fejlődés, de legfőképp a játékoknál mutatkozik meg igazán. A fentiek ettől függetlenül még mindig érvényesek. -
bzs73
őstag
válasz
bagyusz
üzenetére
3dmark benchmark program meg mire jó.

Semmire. Nagyjából megadja egy vga helyzetét, de közel se reális az se.
Rengeteg olyat láttam már, és tapasztaltam hogy egy vga több pont-al gyengébben ment nem egy játék alatt, mint egy másik vga , ami kevesebb pontszámot kapott, és nem 1-2 száz pont volt a különbség. A reális az hogy megnézzük nagyjából milyen játékokkal szeretnénk játszani, milyen felbontásban, részletességgel, és ahhoz választunk konfigot.
3DMark-ban kb 2-3000 pont különbség kezd mérvadó lenni, amit talán észre lehet venni vga és vga közt. -
oszy
veterán
Srácok!
Miért van az, h kiírta a gép, h nVidia driver frissítés érhető el, letöltöttem, telepítettem, és az élményindex jelezte, h frissítés ajánlott. Le is futtattam az élményindexet. Az eddigi 5,6-os értékelésből, 4,6 lett. Az 5,6-ot ugyancsak frissítés után sikerült elérnie a gépnek. Most meg a frissítés rontotta le. Hogy is van ez?

-
merkerik
csendes tag
sziasztok!
nekem egy acer aspire 5560g-4332 laptopom van.
tudtok 1-2 jo programot mivel a ventilatort, cpu, gpukat lehet szabalyozni ? johet pm is. -
delip
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem: lcd szalagkábelt szeretnék rendelni a gépemhez(Acer aspire 5024 wlmi). És csak Acer 5020-hoz valót találtam(azt sem éppen a szomszédban:S) Hozzáteszem hogy az én gépem kijelző keretére is 5020 van írva. Szóval a lényeg az lenne hogy olyat találtam aminek a kódja Model number: 50.4C509.001. Az ami a gépemben volt azon pedig az áll hogy 50.4C501.002. Az lenne a lényeg hogy ettől még kompatibilis e bele??? Vagy sem? Egyébként mind kettő 15,4"-os xga. Ja még annyi hogy REV:A2 van rajta az enyémen meg Rev:A03.
Válaszokat előre is köszi. Nagyon fontos lenne, mert szükségem lenne a gépre mihamarabb!Üdv:István
-
cila1
aktív tag
A Vista Driver jó lett a Win7-hez.Köszönöm a segítséget.

-
bullboy
tag
válasz
vincenthanna
üzenetére
Szia! Pár másodpercenként mintha ránézne a winyóra? Mert én kaptam egy jó tippet, ez segített.
-
Peak
addikt
válasz
dbalazs80
üzenetére
a törvény által megszabott minimumnál kevesebb vagy rosszabb garanciális feltéteket nem szabhat a gyártó a normál garanciális idő alatt ( 1 vagy 2 év )
az acer advantage szerződést szinte mindenki összekeveri a garanciális idő alatt kapott, törvény által biztositott jogokkal sajnos nagyon rosszul téve.
az acer advantage egy kétoldalú szerződés a felhasználó és az acer között egy adott időszakra, amely idő alatt a gyártó szervize vállalja, hogy alkatrészt és javítást/munkát biztosít térités mentesen olyan meghibásodásra, amely természeténél fogva nem lehet a felhasználó hibája, és egyben rendeltetés szerű használat közben keletkezett.ennyi. sem több, sem kevesebb.
erre már semmilyen formában nem vonatkoznak a törvények.
mert ez egy teljesen normális kereskedelmi szerződés, illetve jogilag annak minősül.érdemes körülnézni pl. Office Depot, MediaMarkt, Saturn háza tájékán... ott lehet vásárolni "garanciakiterjesztést", "kiterjesztett garanciát", "meghosszabbított garanciát" FIX összegekért, vagy a vásárolt eszköz árának X százalékáért.
Na most ez még nagyobb homály. -
dbalazs80
tag
Na és akkor mi a helyzet 4 alaplap, egy HDD, egy VGA, egy memória cseréjénél?
Ez azért már nem olyan csekély anyagi ráfordítás a szerviznek.Mellesleg hol van az a jogi alapelv, hogy a felhasználót nem érheti kár, tehát az alap garanciális feltételeknél rosszabb feltételeket elvben nem kaphat?
-
dbalazs80
tag
Azért tudod van egy olyan passzus is, hogy a gyártónak van tájékoztatási kötelezettsége.
A magyar jogból meg kiindulhatunk, csak nem érdemes, mert az irreálisan a gyártó/annak márkaszervizeinek az oldalára billentette a mérleget.Bizonyára te elintézed egy szerencsétlen véletlen és helyzet közhelyekkel, de az, hogy 6 hónapon belül 6-szor kell javítani a készüléket, az nem normális.
Érdekes, hogy más gyártók, lásd Dell, Fujitsu, szó nélkül adnak csereigazolást, vagy cserekészüléket akkor is, ha a 2 és feledik évben történik 3 fődarabcsere.
-
cila1
aktív tag
Köszi szépen du-tán megpróbálom.

-
mokus1
addikt
1 hét volt az egész
Műkődik minden tökéletesen
Nem is rossz ez a garancia -
Peak
addikt
szia.
ez egy 5 éves modell. természetes, hogy nem találsz W7 drivert.
integrált AMD Radeon Xpress 1100 chipset/VGA van benne.
tegyél fel minden frissítést W7 alá, majd a saját automatikus driver keresőjével hagyd, hogy a MSnál regisztrált utolsó WHQL driver letöltse magának.
ha ezzel nem működik, akkor AMD.com support.szerk: esetleg a Vista drivert megpróbálhatod W7 alá.
-
cila1
aktív tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Vettem egy Acer Aspire 5050-es laptopot.Feltettem rá a Win7-et.Az eszközkezelőbe a VGA-nal azt írja ki,hogy szabványos VGA adapter.Nem a kártya tipusa van ott.Tehát kéne hozzá egy VGA driver.Sajnos nem találok Win7 alá.Csak Vista és XP van.Mit csináljak?
-
Peak
addikt
válasz
pepejoe
üzenetére
az acer advantage regisztráció sikerességéről nem kapsz visszajelzést, csak akkor, ha valami probléma van vele.
a garanciajegyen található szerviz telefonszámát tárcsázva azonnali közvetlen információt kaphatunk a sorozatszám bediktálása után a készülékhez kapcsolt garancia hosszáról és tipusáról. -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
boldog tulajdonosa vagyok egy Acer 5830TG-nek. Néha szoktam vele játszani is, kell vennem hozzá laptop hűtőt? Szinte forró levegő jön belőle ilyenkor (asztalon van)
-
mokus1
addikt
válasz
vincenthanna
üzenetére
Megvalaszoltad sajat magad.ez nem
baj a merevlemez sosem hangtalan:-) -
vincenthanna
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5750ZG-m, amit kb 1 hete vásároltam és már a kezdetek óta mindig ad egy ilyen sercegő-szerű hangot, amikor jelzi, hogy dolgozik a merevlemez (tehát világít a "cd"-s panel a notin) . Kérdésem, hogy ez természertes "alaphang" , vagy ne adj isten valami baja van,
-
padra
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Dapro kollégának igaza van,az előbb nem is jót linkeltem de elantech drivert itt megtalálod,ha jól emlékszem a multitouch is ezzel a driverrel megy.
-
Dapro
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
elantech driver kell neked
-
pepejoe
tag
Hellosztok! Acer laptopomhoz vásároltam +2 év garit. Ahogy le volt irva kitöltöttem az internetes nyomtatványt és elküldtem nekik levélben a szükséges papirokat. Ez 2 hete volt. Azóta semmi visszaigazolást nem kaptam. Meg lehet valahol nézni serial alapján hogy mennyi gari van a gépre vagy valamilyen úton kideriteni hogy megadták-e a +2 év garit?
Köszönöm elöre is. -
mokus1
addikt
Valaki tett már Backlites keyboard-ot 5742be? Találtam jó áron neten. Persze kell neki +5v ezt találok az alaplapon szabadot ugye? Például Bluetooth nincs gyárilag a gépbe esetleg e helyére.
-
padra
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Próbáld meg ezzel,hátha jó lesz.
-
Peak
addikt
válasz
mokus1
üzenetére
ahh nem, az már nincs a jogban... javitás alatti kölcsöngép régen még létezett.
viszont a hozzá tartozó logisztikai problémák, törvényi szabályok miatt igazából értelmetlen volt, a felhasználók 99%-a nem élt vele.
mire megkapod a cseregépet, addigra már küldheted/viheted is vissza, hogy megkapd a sajátod, tekintve hogy manapság 5 nap alatt megfordulnak a gépek a javításból.sőt mikor még régebben mikor szervizeltem volt olyan, hogy a kiadott kölcsöngépet soha nem kapta vissza a szerviz, és az adóhatóság felé el kellett vele számolni... majd magyarázkodni, hogy miért van nála egy "idegen" gép, és miért nincs raktáron a sajátjuk, amire ugyan volt aláírt kiadási bizonylat, nem érdekelte őket.
a jog ilyen esetben arra is lehetőséget ad egy szerviznek, hogy egy ideig a tárolásért tárolási díjjat számitson fel, majd a követlező lépésként a készüléket értékesítse, abból pedig a tárolási díjjat behúzza magának, a többit pedig letétbe helyezze, ha van egyáltalán többlet.
-
Peak
addikt
válasz
mokus1
üzenetére
de pl. hiába kérsz mondjuk cserét egy készülékre, ha annak mondjuk a memóriára döglik be, mert a jog a szerviz/gyártó/eladó oldalán is ott van. ebben az esetben a memóriacsere olyan csekély mértékű anyagi dolog, amely a szerviznek/gyártónak/eladónak csere esetén jelentős anyagi kárt okozna, amit a törvény nem enged.
tehát ebben az esetben jogosan utasitja el a szerviz a cserekérelmet.ha kérdésed van, specifikus esetben, bátran kérdezz, ha tudok, szivesen segítek.
-
Peak
addikt
válasz
mokus1
üzenetére
Technikailag a jog biztosit neked cserelehetőséget, csak jópár dolognak teljesülnie kell.
Pl. ha az első évben ugyan azon alkatrész 3x elromlik, az Acer arra a készülékre csereigazolást ad, egyszerűen azért, mert ad1 a felhasználónak ez már kényelmetlenség, ad2 gazdaságtalan a javítás.
Vagy pl. ha a szervizben tartózkodás meghaladná a 30 napot, vagy a szerviz előre tudja, hogy nem kap alkatrész időben, és ez túlhaladná a 30 napot, akkor akár 2 hét után is kiadja a csereigazolást automatikusan, amivel az ügyfél élhet, ha akar, vagy várakozik, a saját igénye szerint.továbbá pl. ha van érvényes regisztrált Acer Advantage szerződésed egy cserére jogosult gépre, akkor ha egy másik acer gépet választasz, akkor átregisztrálják neked probléma nélkül a garkitet.
-
mokus1
addikt
Nekem most amíg szervizbe volt a gépem kerhettem volna csere lapost?
-
Peak
addikt
válasz
dbalazs80
üzenetére
nincs itt személyeskedés, a tények azok tények maradnak.
btw ezzel igazoltad, hogy anélkül osztod az észt, hogy normálisan tájékozódtál volna szakszerviztől, szaküzlettől, vagy az internetről a jogszabályokról.hozzá tenném, hogy valóban rendkívül szerencsétlen szituáció, ELF-es alkatrészt kaptál egy rossz szállitmányból 2x is.
de ahogy látom minden alkalommal szó nélkül igyekezett a szerviz orvosolni a problémát.aztán verted a tamtamot, hogy neked csereigazolás kell, amire ellent mondott a szerviz, mire elkapott a döhroham és most megy az antikampányolás.
a te esetedben valóban szívás, mert 1/1 szar eset... a szerviz szemponjtából meg a havi 5-7000 esetből talán ha 2-3 ilyen eset van, előfordul, szerencsétlen valóban.
te pedig bujtogatod a népet a sok ostobasággal.
én nem süllyednék (téged idézve) a "te alpári paraszt" rinyagép szintedre engedelmeddel.szerk: nem az acer oldalról kell tájékozódni az aktuális jogszabályokról, jogaidról és kötelezettségeidről, hanem az interneten nyiltan elérhető jogszabálytárakból.
-
dbalazs80
tag
A személyeskedő részre nem válaszolnék, az téged minősít, és nem süllyednék a te alpári paraszt szintedre.
Tessék, csak neked (ebből nem derül ki semmi, szép marketingszöveg) :
"AcerAdvantage a garancia kiterjesztés programja, amelyet Ön megvásárolhat a Acer termékekhez: laptop,asztali számítógép,LCD monitor,projektor,szerver, adattároló eszközök, PDA/GPS készülékekhez.
A garancia kiterjesztés Önnek többféle lehetőséget biztosít ( termék és a garancia kiterjesztés típusától függően ):
szervizszolgáltatásokat a Acer szervizközpontjában, vagy helyszíni garanciát,
változatos válaszidőket (2 órától 4 napig ),
heti 5 -7 napos tájékoztatást,
ideiglenes cserekészüléket,
véletlenszerű sérülésekre is kiterjedő garanciát.Ezen felül,a garancia kiterjesztés időtartama alatt telefonon, vagy faxon,vagy emailen keresztüli támogatás biztosítása, valamint engedményes akkumulátor vásárlás lehetősége.
A AcerAdvantage célja, hogy biztosítsa az ügyfeleknek az állandó,testreszabott,pontos szolgáltatásokat bármelyik EEC ország területén, azért hogy minél jobban ki tudják használni a vásárolt terméküket.
A garancia kiterjesztés megvásárlása Önnek elsőbbségi szervizelési lehetőséget biztosít."
Ez mind fent van az Acer Advantage oldalon
Ebben hol is vannak felsorolva pontosan a dolgok???
Mellesleg vásárlás előtt hol tájékozódjon az ember?
uptodate a mostani garanciapapíron az van, hogy tájékozódjon az ember a www.acer.hu weboldalon a szerviz és szolgáltatások menüpont alatt.
Szólj, ha megtaláltad. -
-
Peak
addikt
válasz
dbalazs80
üzenetére
Látod ez a baj a fajtáddal, hogy anélkül fröcsög és hisztizik nyilvános fórumokon, hogy legalább a saját jogaival lenne tisztában.

Az Acer Advantage nem ad neked automatikusan jogot bármilyen csereigényre.
Erre csupán az első évben van jogot a törvény szerint.
Mehetsz Te akár a parlamentbe is, a fogyasztóvédelem lefossa a dolgot, mert nem érinti a törvényeket, illetve az Acer Advantage szerződés feltételei szerint kell eljárni, mivel a törvény adta jogok már nem érintenek egy két évnél idősebb készüléknél.Szóval mielőtt elkezdenél vagdalkozni, támadólepke-formációt felvenni, jó ha tudod, hogy ha sokat szarakodsz, a fagyi visszanyalhat, méghozzá a törvények alapján.

-
hekkerman
tag
Csáó
Valaki megtudná mondani, hogy a launch manager cuccait hogyan lehetne testreszabni? Mert a lejátszás,stop,előre,hátra gombok közül csak a stop működik normálisan
lejátszás gombra behoz egy kis téglalapot amiben az optikai meghajtót tudom megnyitni,vagy semmit nem csinál, előre,hátra esetén pedig 20 számot léptet előre, és hátra is. 
-
mokus1
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nekem egyelőre jók a tapasztalataim.
Múlthéten vitték el kedden szerdán már meg érkezett csütöröktön neki láttak.Az ügyintézők is rendesek voltak még nem jött visza remélem pozítiv lesz. Alaplapot cserélnek (gyantiom én hibámbol) -
bullboy
tag
válasz
bagyusz
üzenetére
"drágán" találtál. Kukk.
Én ma szétszedtem, de sajna annak csak a helye van meg (kiindulási alapnak ez is jó, logouton kukk a 3G modding részt a friss cikknél), 5750-nél térben a bal oldalon lévő kártyaolvasó alatt (lenne), az alaplap másik (alsó) oldalán a 2. mini-PCI helye. Gondolom oda kell forrasztani az aljzatot. Kártyából kombó kell, de nem wifi+3G, hanem 3G+SIM, plusz az antenna, ahogy a logoutos srác is vett hozzá. SIM aljzatnak sajnos nem láttam forrasztási pontokat. Végülis nem gáz, nem kell azt cserélgetni, jó az a 3G hátára forrasztott aljzatban. -
mokus1
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Itt válaszd ki melyik kell Neked.[link]
-
lostprophet
aktív tag
Valaki tudna linkelni egy Acer Aspire 5750G-hez touchpad drivert? Mert ami a CD-n van és amit Driver Geniusszal találtam, egyikkel sem működik a le-felfelé görgetés.
-
Dapro
senior tag
Ne aggódj nekem is 2x járt a szervízbe a gép mire megoldották egyáltalán a hibát.
Nem tesztelik rendesen kint az a baj. -
mokus1
addikt
Kapkodnak gondolom es nem dugjak ossze rendesen szerintem...
-
dbalazs80
tag
Sziasztok!
Csak meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat.
Kicsivel több mint két éve vagyok tulajdonosa egy Acer Extensa 5630G készüléknek.
Bár nagyon szerettem a gépet, az utóbbi 4-5 hónapban csak a bosszúságot okozza, és itt nem feltétlenül a készülék a hibás.Nos a készülék némi problémával küzdött, bekapcsolás gondok, USB gondok, majd egyszer fogta magát és nem indult el többé.
A készülékre 1 év alapgari volt, és vettem hozzá 2 év Platinum garanciabővítést is.Ennek köszönhetően elküldtem a Brno-i szervízbe.
Ott alaplapot memóriát cseréltek, és ha már ott volt az ODD-t is kicseréltettem.Visszaérkezett a gép és jöttek a bosszúságok.
Az ELMÉLETILEG ÚJ alaplap alapból memoria slot hibás volt, ezt jeleztem az ügyfélszolgálatnak, ahol a következőt kérdezték : "Honnan tudom, hogy hibás a memóriafoglalat?"
Mondtam, hogy bele akartam tenni plusz memóriát, úgy derült ki.
Oké, akkor küldjem el megint a szervizbe.
Ezt én megtettem, majd az előző 5 naphoz képest 10 munkanap múlva visszaérkezett a készülék.
A memóriát, HDD-t és egyebeket takaró műanyag burkolat csavarjai szétbarmolva, de még csavarozhatóak voltak.A megintcsak ELMÉLETILEG ÚJ alaplap ismét memóriafoglalat hibás volt, csak most a másik slot volt a hibás.
További különbség volt, hogy az előző esetnél ha a hibás slotba memóriát tettem, akkor el sem indult a gép.
Most ez úgy változott, hogy a hibás slotban nem érzekelte a memóriát, de ha a másik slotban volt memória, akkor elindult.
Ügyfélszolgálat ismét felhív, mostmár kicsit pipásan, mondom, hogy mi a probléma, és hozzáteszem, hogy köszönöm, de ezt ne játsszuk tovább, kérném a cserét, vagy csereigazolást, mert ez nekem munkaeszköz, és már így is elég sok a kiesés.
Ügyfélszolgálat kéri, küldjem ki, és megvizsgálják a kérelmemet.
Oké, immár harmadszor megy ki a gép EGY azaz 1 hónapon belül!!!
Megérkezett a készülék Brno-ba, majd nem sokkal később vár az e-mail a postaládámban, hogy nem vagyok jogosult a cserére/csereigazolásra a hiba jellegéből adódóan. (WTF?)
Oké.
Készülék visszaérkezik, memóriafoglalatok NEM hibásak, kezdtem örülni.
Mosolyom sajnos nem tartott sokáig, 2 hét múlva a gép megint használhatatlan volt, be sem kapcsolt.
Hibajelenség a kezdetektől fogva a WIFI-n keresztül csak nyögvenyelősen csatlakozott hálózathoz, minden második bekapcsolásnál nem indult a rendszer, USB portok csak néha működtek.
Majd egyszercsak megint nem kapcsolt be a készülék.Ügyfélszolgálat felhív, mondom, hogy mi a probléma, mondom, hogy ez már nonszensz, már nagyon pipa vagyok, mondom, ha a gép jön vissza, nem csereigazolás, akkor megy a bírósági idézés is a géppel ki.
Ennek előzménye, hogy jeleztem, már túl vagyunk a 3 fődarabcserén, sőt, amire a válasz az volt, hogy a drágán megvásárolt plusz garanciám semmit sem ér, mert nem azok a feltételek vonatkoznak a plusz 2 évre, mint az alap 1 évre.
Tudtommal a plusz garanciaidőtartamra vonatkozóan az alapgaranciális időtartamra vonatkozó jogoknál kevesebbet nem kaphatok, csak többet.Nos gép ki, alaplap, VGA, HDD csere, és most megint nálam van.
A lényeg, hogy az Acer Slovakia SRO Magyarországi képviselete, a Fogyasztóvédelem és a békéltetőtestület felé is indul a levél, és ha kell, akkor az Acer Ázsiai központjának is írok egy szép levelet.Szóval vigyázzatok, ha plusz garit vesztek a gépre, mert a drága pénzetekért nem azt kapjátok, ami megilletne!
-
->Raizen<-
veterán
Van már aki vett acer 5755g laptopot i7 2670m-es procival gt540 vga karival? Mennyire melegszik? Ilyet szeretnék majd venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bzs73 pm-ekre szoktál válaszolni? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Ugyan azzal a hibával többször vissza kellett küldeni?