Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Tájékozodtam már erről a prociról több tesztet is néztem.Több fórumot is olvastam.Többször láttam ezt a fajta cpu-t ajánlani is jöttek az olyan trollok mint én és leszólták a CPU-t
Nem véletlen.Egyrészt architektúrálisan is elég gyenge a cpu sajnos és ráadásul borzasztóan nevetséges órajellel így 2011 vége fele
Tény hogy a VGA alkamas játékra de a cpu az kevéske. -
pontosan. nekem 900-al is megy amúgy. Érdekes, a miértre lennék kíváncsi.
Arról hallottál, hogy gond van egyes sandys gépekkel? Az acer honlapján van egy oldal oda be kell írni pl a szériaszámot és megmondja cserélni kell e az alaplapot a sata idő előtti elhasználódása és elromlása miatt. Nekem azt írta no problem.
-
4k-val volt drágább a +1Gb. Még nincs itt addig titkolom,föleg párom miatt, haja kihullana az árától, de a 3év gar + ez a hw nagyon jó áron volt, ha magába lett volna gar nélkül akkor meg sem fontolom. Bt adapter is van benne, most egyedül az akku zavar óriási negatívum....
-
-
Chaser
legenda
Ezt próbálom elmonddani már egy ideje, de csak nem akar átmenni
Ahhoz hogy nv-t használj mindenképp kell az intel vga drivere, mert anélkül az nv nem tud kommunikálni a külvilággal...fordítva nem igaz, az intel működhet szólóban is, ezért is van ott a biosban hogy only intel, vagy pedig váltás nv és intel közt. Ez a megoldás azért van, mert különben nem tudná magát lekapcsolni az nv terheletlen állapotban..pontosabban megoldható lenne, de rendellenességgel járhat és egyik gyártó se erőltette ezt. Ha jobban megfigyelitek ati vga-k eléggé eltűntek a notebookokból, ott nincs ilyen irányú támogatotság, csak szívás volt a vga váltogatással. Persze nem ilyen hd5470 meg hasonlóra gondolok, mert azoknál meg se próbálták az eljárást, lévén alapból is keveset eszik. -
Year
tag
Még annyilenne a kérdésem,hogy itt a 1.12es bios de abban van valami nvidias frisités is de nekem radeon van benne az nem probléma?
1. Updates Nvidia N12P-GV3 VGA. 2. Updates Microcode v0000001A for 206A7. 3. Updates intel vbios version to 2119. 4. Updates seamless USB to fix sometime can't boot into USB 3.0 HDD.
-
StickNick
csendes tag
Majd lehet, hogy holnap tényleg felhívom őket, csak nem nagyon akarom küldözgetni a gépet. (egyrészt mert sokat használom,másrészt meg nem vagyok benne biztos, hogy elég óvatosan kezelik a gépeket)
Egyébként ma lefuttattam rajta a process explorert és egy olyan folyamat terheli le a gépet, hogy Hardware Interrupts and DPCs, jó esetben csak olyan 10% körül, rosszabban 30%-ot.
Ha letiltom a wifit, akkor nem megy ez a folyamat (és a hőmérséklet is csökken 65-ről 55-re). Próbáltam másik drivert is rárakni, azt meg nem engedte feltenni, de így is a legfrissebbet használom már. -
JKiNG
tag
Hali. A képek engem is érdekelnének. Megköszönném, ha nekem is tudnál küldeni!
Bloodaxe: Az Usb3 pedig nem modell függő, a jobb boltok pontosan írják a portoknál, hogy van-e. Az 5750 és 5755 ből is látni olyat, amelyikben csak usb2-es van és olyat is, amelyikben 1 port usb3as.
-
poczabence
tag
Gondolkodom azon, hogy csak a sima gold garit veszem, de szerintem inkább ez lesz majd.
Ha tudnál pár képet mutatni, akkor az jó lenne.Szerk.: Ilyesmit adnak még mindig?

-
mibog
tag
ha nem normális hogy forrósodik főleg a bal oldalán (acer travelmate 7720g) akkor lehet hogy alaplap probléma?
a proci 60 fok körüli de a winyó IS sajnos, ami már nem annyira megnyugtató. egyes szervizek oldalán azt olvastam hogy az ilyen melegedés alaplaphiba miatt jön létre. Nektek vannak tapasztalataitok?
a gép most lett szervízzel újrapasztáztatva és kiportalanítva. -
Bloodaxe
aktív tag
Heaven gond nélkül lefutott dx11ben és dx10 ben is max tess-el és shaderrel, 2x AAval és 2x AF-el. nyílván nem a folytonosság volt a cél hanem hogy tesztelje a karit. 2x lement gond nélkül dx11be, majd dx10 be váltva, ahol nem elérhető a tesszeláció, a többi ugyanaz az is lefutott gond nélkül. 672 és 740 között a különbség érezhető volt, sokkal stabilabb minfps, avg is jóval nagyobb lett
. tuningoljad nyugodtan, az 550 órajeleit bírni fogja!
EVGA precisionnal húztam, egykutya az afterburnerrel... -
terencehill
tag
ennek kapcsán felvetődött bennem hogy ha win7-el veszem meg a gépet akkor mellékelnek dvd-n egy telepítőt vagy előre fel van telepítve ,de nem adnak dvd (ergo nem tudom újra rakni) vagy is-is ??? mert ha nem adnak dvd nem veszem meg azt amúgy meg lehet megérni a plusz pár ezrest nem?
-
FuRiONight
addikt
Hát igen, i5 jobb volna, de ezek már nekem lehet h drágák (amiket utoljára linkeltél), de majd még kiderül mennyiért megy el a gépem

Mondjuk ez már tetszik: Acer Aspire 4755G - 2418G75MN

-
terencehill
tag
köszi a választ, az aksis dolog nem lényeges számomra.
Viszont ezt eltudnád magyarázni hogy a 17" hogyan befolyásolja hogy mit nyújt játék alatt a kártya????,mert ezt már olvastam itt fórumba de nem vágom,
tehát lehet hogy kb úgy teljesít játék alatt 17"-on mint a Gt540 15"-on? -
padra
aktív tag
-
->Raizen<-
veterán
Hálózati és megosztási központ-->adapter beállítások módosítása és ott tiltod a wifit.
Mindenkinek közérdekű infó: Szerintem elég sok 5750g-ben kattog a wd winyó mert a windows energia takarékos állapotba rakná rögtön mihelyst nincs használatban. Az enyém is kattog ez nem gyári hiba!
A quiet hdd progit le kell tölteni és jobb click alul az ikonjára és disable system suspend. Megszűnik a kattogás és elvileg a felpörgés leállás is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem véletlen.Egyrészt architektúrálisan is elég gyenge a cpu sajnos és ráadásul borzasztóan nevetséges órajellel így 2011 vége fele
Tény hogy a VGA alkamas játékra de a cpu az kevéske.

Ezért lesz óvva a levegőtől is képletesen.
Ahhoz hogy nv-t használj mindenképp kell az intel vga drivere, mert anélkül az nv nem tud kommunikálni a külvilággal...fordítva nem igaz, az intel működhet szólóban is, ezért is van ott a biosban hogy only intel, vagy pedig váltás nv és intel közt. Ez a megoldás azért van, mert különben nem tudná magát lekapcsolni az nv terheletlen állapotban..pontosabban megoldható lenne, de rendellenességgel járhat és egyik gyártó se erőltette ezt. Ha jobban megfigyelitek ati vga-k eléggé eltűntek a notebookokból, ott nincs ilyen irányú támogatotság, csak szívás volt a vga váltogatással. Persze nem ilyen hd5470 meg hasonlóra gondolok, mert azoknál meg se próbálták az eljárást, lévén alapból is keveset eszik.

Am azért kérdezem, mert haveromnak acer laptopja van intel proci + amd vga de manuálisan kell átváltania, amivel nagyon ritkán de gondok vannak.