Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
amig nem kapok pénzt, addig nem küldök semmit
kérdés, ha odakerülök hogy elküldöm, és nem tudom az értékét,a terméknek és mondjuk ráirok a összeget, akkor ha elveszik útközben akkor azt a becsült összeget kapom meg amit ráirtam? nem lehet bajom belöle hogy nemtudom menyit ér a cucc? kb összeget irok rá? -
endruboy1
senior tag
válasz
nggabi
üzenetére
Előfordulhat hogy valamilyen a háttérben futó alkalmazás meggátolja a hibernálást. Például chat programoknál szokott előfordulni ilyen hiba. Próbáld ki, hogy akkor is csinálja-e ezt ha minden programot kilősz amire nincs szükséged és a háttérben fut. Pl. msconfig-ot beírod a futtatásba, feljön egy ablak, ott meg tudod nézni milyen automatikusan induló programjaid vannak.
-
endruboy1
senior tag
válasz
nggabi
üzenetére
Csekkold milyen programok futnak a gépeden. Próbálj minden feleslegeset kilőni és próbáld úgy. Nálam az volt hogy egy chat program miatt el se akart menni alvó üzemmódba...
Egyébként már én se élek az alvó üzemmóddal mert szerintem árt az akkunak is ha mindig abba rakom, szóval marad a hibernálás jah. -
sowi
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
eredeti service manualban en meg sose lattam, hogy azt mondjak, forraszd le az elemet, pedig mar tulvagyok egy-ket acer,emachines,packard bell es gateway gepen, ahol az elemmel kell machinalni ott kivehetos a tobbinel jumperes a jelszotorles vagy DOS alapu
@lala98: nem tudja a procid a speedstepet
-
válasz
nggabi
üzenetére
Júúúúúúj hallod, nem vagytok egyszerűek!
Én még a gyári dobozt is őrzöm meg ilyen dolgokat mint acer logo fólia le sem szedtem a mostaniról sem. A levegőtől is óvom a dolgaimat mégis használom őket ÉS idővel jó pénzért válok meg tőlük, ez már bebizonyosodott. HA sikerülne eladni a mostanit fizuig akkor most megvenném az 5755G-t, de még itt van az előd addig nem haladok. Pedig erősen érdekel milyen egy középkategóriás noti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Napelem
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Linux kezdőknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

sztem beviszem amúgyis szervizbe, nem akarok rizikózni, igaz hogy 98k-ért vettem de nem nagyon van pénzem újra...kár hogy a garanciát baszhatom vele...gondolom így kiterjesztést se tudok venni...
Aki arra vágyik az vesz ujjat.

Én még a gyári dobozt is őrzöm meg ilyen dolgokat mint acer logo fólia le sem szedtem a mostaniról sem. A levegőtől is óvom a dolgaimat mégis használom őket ÉS idővel jó pénzért válok meg tőlük, ez már bebizonyosodott. HA sikerülne eladni a mostanit fizuig akkor most megvenném az 5755G-t, de még itt van az előd addig nem haladok. Pedig erősen érdekel milyen egy középkategóriás noti.