Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
-
mokus1
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Velem előfordult ugyanez. 500as vinyó helyett 64es SSD-vel küldtem.Először küldenek egy árajanálatot hogy tesznek bele gyárit ezt elutasítod és a többi garanciális javítást simán elintézik.
Egszóval nincs belőle baj. -
addikt
Sziasztok!
SSD vásárlásán gondolkozok, de ha megveszem akkor szeretném eladni az egyik HDD-t. A kérdésem az lenne, hogy ha idővel meghibásodik benne valami és elküldöm garanciáztatni, akkor visszadobhatják-e arra hivatkozva, hogy nem gyári HDD van benne?
Olvasgattam a topikot, megerősítést szeretnék.
Illetve az is érdekelne, hogy volt-e már valaki aki nem gyári hardverrel küldte vissza és hogyan kezelték a dolgot?
-
Gzolo
senior tag
Alig egyhetes 3750z-men azt hiszem meghalt egy pixel, bármilyen háttéren, bekapcsolás közben is van egy kék pixel.
Mennyire érdemes ezzel foglalkozni? Ha garanciaidőn belül lesz több is, akkor érdemes vele a szervízet piszkálni,cserélik? Egy hetes gépet nem akarom elveszteni pár hétre egy pixel miatt még..
-
Tom_Paris
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5560G-6344G75MNRR Notebook (piros)
A probléma a következő: Az operációs rendszer nem tudja sem újraindítani sem lekapcsolni a gépet. A leállási folyamat végén mikor ki kéne kapcsolnia lefagy vagy fekete képernyő mellett ventillátor tovább üzemel. Újraindításkor ugyanez a probléma.
Több külföldi fórumon azt olvastam, hogy legújabb driverek, firmware, powermanagemenet legyen fent. Minden program a legújabb és telepítve van.
Ha esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával és sikerült megoldania segítsen.
Köszönöm előre is.
-
fradi81
veterán
Hello
Van egy acer aspire 5730z noteook. 2Gb rammal. Ebben intel4500 vga van. Biosban 64Mb-ot ír a vram-nál, állítani ott nem lehet, mert a kurzorral rá sem lehet állni, át lehet valahogy állítani 128Mb-ra? Van egy játék ami talán menne ha át tudnám állítani. -
L-e-f-i-e
senior tag
-
törölt tag
válasz
mesysil
üzenetére
Hali!
Az Acernek mostanában már elég jó gépei vannak. Nekem is van egy kábé egy hónapos Aspire 5349-esem. Nagyon jól van összerakva, nem recseg-ropog az illesztéseknél, még a teteje sem horpad, csak pár millimétert, a billentyűzete meg egyáltalán nem. Jó tömör gép, nincs az az érzeted, hogy mindjárt szétesik. A tetejét sem lehet csak úgy simán felnyitni, kell hozzá egy kis erő. Halk, és hűvös. Szerintem az 5755G is hasonló minőségű lehet.
-
mesysil
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer 5755G-t szeretnék venni. Nagyon tetszik és a felszereltsége is jó. Az szeretném kérdezni hogy mik a tapasztalatok vele. Mindenki mondja h milyen szar az Acer, de úgy tudom az csak a régebbi tipusokra volt jellemző. -
darvak
senior tag
válasz
mokus1
üzenetére
Érdekes észrevétel még a hd sentinel-hez
.Már több mint 25 perce jelzi az extended self-test, h a még hátralévő idő cirka 1 perc.
Ez alatt a 25 perc alatt a progress bar meg se moccant!

Teszi mindezt úgy, h a teszt semmi hibát se talált a márcsak 1 perc van vissza a teszt befejezéséig, de mégsem futok le állapotáig (vagyis 0 error és még 1 perc futási időt jelez).
Nem tom, h ez jelent-e valami plussz infót.
-
darvak
senior tag
Ok-kösz szépen.
És a vga-t csak benchmarkolni lehet? Vagy egy vga teljesítmény teszt egyben stabilitás teszt is.
-
darvak
senior tag
válasz
endruboy1
üzenetére
Haaj!
Bratyóm a Jan_01, most épp nincs gépközelben, de gondoltam gyorsan válaszolok az előbbre jutás kedvéért.

Nemrég futott le újra memtest, 1 pass lement.
Valami külön progit is használ (everesten felül) a hőmérsékletek kiirításához-diagnosztizálásához.Jaaa és a hd sentinel is újra fut részletes teszten.
Alaplappal mi a helyzet???
üdv
-
Jan_01
csendes tag
-
Jan_01
csendes tag
válasz
mokus1
üzenetére
hmm, igen a HDD-re is gondoltam, de még nem ellenőriztem.
ránézek, megpróbálom a progikat, amit javasoltál. köszi.
a hőfokok igen, melegszik rendesen, de megemeltem, így pár fokkal hűvösebb, meg visszaveszem a procit, ha épp nem kell. sajna, akkor is újraindul, ha nem meleg... -
Jan_01
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, Acer TravelMate 5720G (T7500, 2GB RAM, HD2600) notim van. Eddig egész jól bírta, de sajnos az utóbbi időben folyton újraindul. Kékhalál és restart. Már szinte napi 2 - 3szor, szóval mostanra vált idegesítővé és szeretném megoldani a problémát. Hibaüzi:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1038Additional information about the problem:
BCCode: a
BCP1: 3F3F3F73
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 8300A829
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1Újra húztam Windows 7t (másik verziót, mint ami eddig fenn volt), valahol fórumon olvastam, hogy win probléma is lehet. Nem segélt, Memtest-et is futtattam órákon át, nem hozott ki problémát.
Ismerős a szitu, mond valakinek valamit?
Kösziii
-
DopeBob
addikt
válasz
FireShadow
üzenetére
Szia,
nekem 5830TG-m van. Az akksit tényleg nem lehet kivenni, és én is az eseteg 90%-ban hálózatról használom.
Hétvégén viszont egész kellemes meglepetést okozott, kb 4,5 órányi munka (Excel, mellette mp3 + wifi) után még megnéztem egy FullHD filmet, és utána még mindíg azt írta, hogy 1óra 11 perc van hátra

-
FireShadow
senior tag
Szeretnék venni egy timelinex 3830T-t. A leglightosabb változatot, játékra nem kell, csak munka. A legdurvábbb 3d az a google earth lesz rajta.
Mennyire melegedhet? (tesztekben szidják néha, de azok a játékosabb verziók, én valahogy nem gondolom erről hogy az egy szál kis i3 annyira felhuzná a hőjét).
Ölben, ágyon használatot mennnyire tolerálja?
Az akksit tényleg nem lehet kivenni? Így ez nem hátrányos az élettartamára nézvést, vagy már van rá valami digitális megoldás hogy ha többnyire be van dugva akkor ne használja (el) az akksit?
-
mokus1
addikt
válasz
Mikisys
üzenetére
Melyik részét nem érted amit írtam?
Mielőtt bárhogyan is hozzáértem volna az LCD-hez ilyen lett érted? Az meg a másik annál erősebben nem értem hozzá ahogyan takarítani szoktam mert néha azt is kell mert undorító ha koszos.Ha meg rálehelsz attól még a fos rajta marad a kijelzőn. -
Mikisys
őstag
válasz
mokus1
üzenetére
Nem tesz jót az LCD-kijelzőnek, ha nyomkodják, még tisztítás közben sem.
Sajnos a nagy felület igen érzékeny bármilyen nyomásra, mechanikai behatásra.
Az történt, hogy a tisztítás alkalmával a nyomóerő hatására az LCD "megfolyt", vagyis megnyomódott a folyadék és ezáltal a képben látható hibák léptek fel.
Ez magától eltűnhet, akár menet közben is, vagy pár napi pihentetés után, de nem egészséges a létrejötte, tehát javaslom a szervizt megkeresni míg garanciális a készülék és kijelző javítást, vagy cserét kell kérni.
A helyzet sajnos rosszabbodhat is, maradandó csíkok, vagy nagyobb felületű elszíneződés, halott képrészek is keletkezhetnek, ahol nem látni semmit, vagy sötét lesz, vagy kifehéredik, vagy elszíneződik.Üdv!
-
Peak
addikt
válasz
mokus1
üzenetére
bakker az semmit sem jelent, hogy letörölted
ha becsurgott egy fél csepp, az ott a résekbe elkezd kúszni, van valamilyen fizikai jelenség, ami a folyadékokat igy mozgatja, vagy adhéziós vagy kohéziós erő ( ne röhögjetek ki plz. nem vagyok fizikus
)imádkozz hogy ne legyen maradandó baja :S
-
mokus1
addikt
Tényleg úgy néz ki hogy helyre jön
Egyre kisebb a folt. Estére el is tünik ha így halad 
Valaki értené hogy mi történik annak örülnék
[link] -
Peak
addikt
van sima +1év, +2év, és +2év+biztosítás garancia csomag az Acer Advantage-ben.
ez a disztributorok csomagban (bundle) is árulhatják notebooktáskával, egérrel, vagy mindkettővel együtt, ezeknek a bundle csomagoknak az elnevezései a silver(+1), a gold(+2) és a platinum(+2+bizt).
clear? -
Peak
addikt
válasz
Szőröstalpú
üzenetére
google - "acer 3750 dimension"
a 4. link már mutatja a méreteket. -
Szőröstalpú
tag
Egy 3750-re szeretnék matricát (skint) venni. Tudna valaki segíteni, hogy mekkora kell rá? (ajándékba lesz, így az 'egyszerűen mérd le' nem olyan egyszerű). Előre is köszi!
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy 3750z-t laptopdiszkontban, 1 év gari járt mellé.
Namost ha én bemegyek egy random boltba, ahol árulnak garanciakiterjesztést, akkor mit kell ahhoz vinnem, hogy meg tudjam vásárolni? Van valami maximum idő vásárlástól számítva, ameddig lehet élni ezzel a lehetőséggel?
-
mokus1
addikt
Létezik hogy visszaálljon az egész?
-
bagyusz
őstag
Közeli képen látszik, hogy rendezetten/párhuzamosan vannak azok a csíkok, sanszos hogy panel cserés a dolog.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Baszakszik asszem az LCD.
Így a fele alatt több fényt kap.De először csak egy kis rész volt aztán mászott fel. Most meg az oldalán ilyen kis csíkok másznak befele.Ez kijelző hiba ugye? -
Bikkrom
senior tag
válasz
üzenetére
Kössz itt is!
Mivel a kereső nem dobott ki a gépnek topicot és a kommentek között is csak a Tieidet találtam így neked írtam először. De mivel még nem ismertelek innen pH!-ról így gondoltam inkább ide is felteszem a kérdést. 
Na majd holnap próbálgatom tovább a gépet a tanácsaid alapján.
-
Bikkrom
senior tag
Faterom gyerekkori barátja vett egy Aspire 5349-et. Feltelepítettem neki, meg raktam rá egy win7-et. Telepítő CD-n a szokásos Acer féle 4 wifi 4 BT fogadott.
1. Ti melyik BT és Wifi telepítőket tennétek fel? Nekem van egy 5750G Acerem és kínomba mindet feltettem. Nála nem így akarom.
2. A hangszórója iszonyat halk. Minden fel van húzva mégis veszett halk. Egy filmet indítottam el, de nem lehet hallani. Lejátszóban, windowsban stb fel van húzva maxra. Az 5750Gm betölt egy szobát hanggal. Így valami bibi lehet. Ennyire halk nem lehet egy hangszóró.Előre is kössz a válaszokat!
-
intel72
csendes tag
Szinte biztos, hogy a videokártya nem működik megfelelően.
Bios elem ki lett cserélve, kapott a GPU GAP-párnát, és másik monitor is azt írja, hogy "check cable."
Szerintem a hűtő azért áll le 5 másodperc múlva bekapcsolás után, mert nem jár a VGA, nem melegszik, rgo csak a processzort kell hűteni.
Amikor az már nagyon meleg (CPU), akkor újra jár a venti 5-10 másodpercet.Néhány-ezres költsége biztosan lesz ennek a gépnek . :/
-
intel72
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Mindjárt összerakom, és kiderül(het).
Ám GAP lapka volt korábban a GPU-n, ami elhasználódott.
Szóval most szimpla hűtőpaszta van helyette. (lehet, hogy ennyi miatt már nem ad képet? o_O)Mindegy, egy BGA-t megér. Ugyanis, ahogy korábban írtam, mások is nagyon panaszkodtak a GPU hűtésére, és ezek voltak a tünetek.
De annyi viszont érthetetlen számomra, hogy több órányi kikapcsolt állapotot követően sem ad még 3 másodercig sem képet.
Tehát nem közvetlenül a hűtéssel, vagy hőmérséklettel lehet a gond szerintem. -
bagyusz
őstag
válasz
intel72
üzenetére
#23323) Muerte75 Kolléga jól mondja, hardveres hiba..
GPU részt BGA-ni kellene szerintem. GPU és a hűtése közt ilyen GAP pad volt berakva? Mert, ha igen akkor valami fém kihézagolásával kellene cserélni, másrészt nyomást gyakorol a gpu és az alaplapra és talán érintkezni is fognak. (hosszabb távon BGA lesz a legjobb megoldás)
-
Muerte
addikt
-
intel72
csendes tag
Lényeges kiegészítés az előző irományomhoz:
A memóriák (ramok) nem hibásak.Egyenként is megnéztem azokat, slotonként is.
-
intel72
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérem "black screen" probléma ügyben.
Adott egy Acer 5535-ös gép, amit ismerősöm adott át egy hétre, hogy nézzem át, mi a nyűgje, mert pár hete elkezdett neki véletlenszerűen, változó gyakorisággal kikapcsolni a monitor/vga. (gép spec.: 4GB DDR2 Ram, AMD Athlon x2-es processzor, AMD-ATI HD3200-as vga, illetve egy 250-es Hitachi HDD, már nem garanciális a laptop)
Elkezdtem sakkozni vele, első dolgom volt lementeni róla mindent, majd lecserélni a Vista rendszert Windows7-re. Elsőre az tűnt logikusnak, hogy frissítés történt (akár a felhasználó tudta nélkül, automatikus frissítésekkel például vga driverre (is), amit talán nem komált annyira a Vista.
De mindegy is, Vista le, Win 7 fel, adatok vissza, gyártó által publikált driver szoftverek fel, és pár óráig szépen ment is.Aztán előjött a hetesen is, ami korábban, kikapcsolt a monitor/vga.
Rengeteg fórumon utána olvastam, mert ez egy nagyon gyakori hiba a régebbi Acer gépeknél, így hát megpróbáltam okosodni különböző külföldi fórumokon.
Sok alkalommal az AMD chipset (főleg GPU és CPU) hűtésével fordultak elő elégtelenségek.
Így hát gépet szétszedtem, hűtést kikaptam, kipucoltam, új hűtőpasztát kapott a gépezet, majd szépen összeraktam.
Ez után tökéletesen betöltött a gép, a CPU é GPU jóval acsnyabb hőmérsékleten üzemelt, de az ezt követő kikapcsolás után már megint észleltem a hibát a következő bekapcsoláskor.
Már olyannyira, hogy egyáltalán nem ad képet a gép, BIOS képernyőt sem látok, olyan, mintha nem adna jelet a GPU kifele.
Újabb fórumozgatás során kiderült, hogy még gyakori hibalehetőség, főleg ilyen esetben (amikor már egyáltalán nincs kép) az, hogy a BIOS beállításai nem megfelelők, recovery szükséges.
USB-n keresztüli recovery kísérlet nem ért semmit, ennél fogva kiszedtem a CMOS-t kiszolgáló "óraelemet" kis időre, hátha újrakéri a beállításokat, ami nem történt meg.Most ott tartok, hogy kiszedtem újból az elemet, úgy hagyom estére a gépet (nincs már idegem mára többet pattintgatni és csavarozni), majd holnap behelyezek egy másik elemet, mert keresgéléseim folytán még egy elképzelhető opció akadt; hogy az eredeti elem "elfáradt," nem tartja a 3V közeli értéket. (ilyenkor gyakori a BIOS "furcsa viselkedése".) Nagyon remélem, hogy csak a kis elem volt a guanc, és holnap már működni fog.
Azonban az első kettő logikus teória is bukott, ennél fogva kérném segítségeteket, észrevételeiteket, hogyan lehetne visszahozni az 5535-öst.A laptop kijelzője valószínűleg rendben van, mert rákötött monitornál is ugyan ez a jelenség fogad, illetve nem fogad semmilyen kép. A power led kigyullad, optikai meghajtó bootolni próbál, keresi a lemezt, CPU hűtő is felpörög (bár nagyon érdekes, hogy 5 másodperc után a CPU hűtő megáll).
Keszekusza már lassan az egész, meg már agyilag is nullán vagyok a sok fórumozgatás, és minden után.
Segítségeteket kérem.
Előre is köszönöm.
-
Schanyee
senior tag
válasz
endruboy1
üzenetére
Köszi a választ! Végülis elképzelhető a hiba a föld miatt van, mert eddig csak itt egy konnektornál jelentkezett jobban belegondolva, de erre nem figyeltem. Bár azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ma először jelentkezett úgy is, hogy nem tápról hanem akksiról ment a laptop és még meleg sem volt, mert 2 órát voltam egy 18-20 fokos teremben és utána mikor ott elindítottam egyből jelentkezett. Szóval nem tudom már mi lehet, még érintkezési gond jut eszembe. Igazából továbbra is szoftver gyanús a hiba, de akkor se volt jó amikor letöröltem a szoftvert (illetve kb fél napig de) és miután feltettem a legújabbat az se változtatott a helyzeten. Esetleg még arra tudok tippelni ha használok sima egeret is, meg utána csak hibernálom a gépet, az miatt összeakad, de ezt még jobban meg kellene figyeljem, meg ilyent korábban is csináltam amikor ez a hiba nem jelentkezett.
Az ujj érintkezéses hibát kizárnám, mert előtte 2 évig sose volt ilyen gond és ha most jelentkezik a hiba, akkor folyamatosan jelentkezik, mindegy hogyan tartom az ujjam. -
endruboy1
senior tag
válasz
Schanyee
üzenetére
Én nem hiszem hogy a melegedés miatt lenne gond. Egyszerűen csak más szögből éri az ujjad a tapipadot amikor az öledben használod és mondjuk nem az ujjbegyed fekszik fel hanem a körmöd amit ugyebár nem érzékel. Szóval valami érintést érzékel, de nem eleget.
Vagy esetleg elképzelhető még ez is, de erősen kétlem, mert ilyen problémák sztem csak régen voltak:
"If the computer is powered by an external power supply unit (PSU), the PSU will influence the virtual ground effect of the touchpad, with the influence depending on the circuitry of the PSU. Laptop manufacturers account for this in the design of their PSUs, meaning that the use of generic PSUs can cause touchpads to malfunction and pointer movement to become erratic. This misbehaviour can be rectified by restoring proper grounding, either by touching a metallic part of the computer with the other hand, touching the (insulated) power supply with some part of the body, or using the computer on the lap instead of on a desk." -
endruboy1
senior tag
válasz
chooky
üzenetére
Amikor elindul a telepítő akkor kéri hogy (F6) saját SATA illesztőprogram betöltése floppy lemezről. Na az az illesztő progi kell neki. Leírás ITT hogy hogyan kell floppy nélkül ezt megtenni.
Btw nekem is volt már ilyen többször hogy fájlalta h valamiket (akár 10-15 elemet is) nem tud átmásolni, de csak rányomtam hogy kihagyás és működött utána a rendszer.
-
chooky
tag
HELP.....
Van egy acer travelmate 3000 laptop, amire képtelen vagyok feltelepíteni az XP-t.
1000-szer telepítettem már tehát nem én szórok el valami.Hiba a következő: Elérek addig hogy a telepítő a file-okat akarja másolni a gépre (kék háttérrel). El is indul de mindig leakad olyan üzenettel hogy "a telepítő nem tudja másolni a következő fájlt: xxxxxx.yyy
Ez a fájl mindig más azért nem írtam ki pontosan.
Enterrel (újra) nem megy tovább, ESC-el jobb esetbe továbbenged de egy másikfájlnál ugyan úgy megáll.
Már 3 CD meghajtót próbáltam bele, gondolva arra hogy nem tudja rendesen beolvasni. 3 fajta XP cd-t is próbálta. Tettem bele új HDD-t is, hátha az, de semmi változás.
Nem lefagy hanem egyszerűen olyat csinál mintha nem tudná beolvasni a CD-ről az éppen aktuális fájl-t.Mit próbálhatnék még ki?
Köszi előre is a segítséget...
-
geza12345
tag
Sziasztok!
Van egy acer aspire 1350 laptop amin wifit nem találom de nem tudom hogy wifis-e hogy tudom ezt megnézni?Mert a googleban kerestem de valahol azt írják hogy van benne wifi.vagy XP van rajta hol tudom megnézni?
-
endruboy1
senior tag
válasz
tothir
üzenetére
Ez csak 32 bitre vonatkozik. Neked 64 bites van. Azzal 2^64 bitet lehet megcímezni, ami nem 4GB hanem több petabájt. Így a HW-ek által lefoglalt címtartomány nagyon bőségesen elfér ám
. Neked nem ez a problémád, hanem hogy a vagy a BIOS-od van gyártó által elcseszve, vagy nem állítottad be amit írtam.Mag vagy szál ez igazából egybe folyik szoftver téren. Ezt most lusta vagyok elmagyarázni...
-
tothir
tag
válasz
endruboy1
üzenetére
Másik fórumon ezt írták:
A 4GB a maximum kiosztható címtartomány, amiben benne van a HW-ek saját címtartománya is. Ha a 4GB csak fizikai RAM-ból áll össze, akkor ebből az elérhető fizikai részből a HW-ek által foglalt címtartomány levonódik, hiszen nem lehet 4GB fölé térképezni. Amíg 3GB RAM-od van, a térképezés nem gond, a lefoglalt területek címzése nem fog látszódni a felhasználó számára.Vagyis nincs semmi baj. Csak kicsit zavaró azért, hogy a win nem érzékeli.
Mondjuk a 2 magos corei3akat is 4 magosnak látja, pedig az csak szál
-
endruboy1
senior tag
válasz
tothir
üzenetére
Próbáld meg ezt:
There could be two possibilities with this issue.
1. May be the maximum memory is not enabled in the BIOS.
2. Maximum memory is not configured in advanced boot options.BIOS.
You can check with your BIOS manufacturer, about how to enable the maximum memory.Check the advanced boot options.
1. Go to Start, in the search bar type msconfig and press enter.
2. System Configuration window will open on the screen.
3. Click on tab named "boot".
4. Click on "Advanced Options" and uncheck the box for "Maximum Memory". -
endruboy1
senior tag
válasz
tothir
üzenetére
64 bites oprendszer kell oda ahol már 4GB RAM van.
A 4GB címtér nem csak a fizikai memóriák (ha van a VGA-n is) megcímzésére kell, hanem a perifériáknak is. Egy bizonyos előre meghatározott címteret lefoglal a Win erre a célra, függetlenül attól hogy mennyi periféria épp aktív.Látom másik topicban írtad hogy 64 bites van fenn. Ebben az esetben kéne egy memtestet futtatni, megnézni hogy nem ment-e tönkre valamelyik modulnak az egyik oldala.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

ha becsurgott egy fél csepp, az ott a résekbe elkezd kúszni, van valamilyen fizikai jelenség, ami a folyadékokat igy mozgatja, vagy adhéziós vagy kohéziós erő ( ne röhögjetek ki plz. nem vagyok fizikus
)