Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Na újrapasztáztam a gépet. most leestek az alap 60ról 35-re. Igazából nem is volt paszta rajta... Mindjárt kicsit meghajtom.
-
spyduck
nagyúr
Rájöttem, alaplaphiba.
Szóval kinek kell egy tökéletes állapotban lévő vélhetőleg alaplaphibás Acer Aspire 3100-as notebook?
AMD 3400+
15.4" 1280x800
ATI X1100
80GB HDD
DVD RW
512MB DDR2
Wifi b/g10.000ft-ért vettem. Adnám tovább, kinek kell? Természetesen nyereséggel
Az alaplappon kívül minden jó, a gép be is lép a windowsba- csak az USB-k és a bill nem reagál. Esztétikailag viszont nagyon jó!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Acer gépeknek a biosába F2-vel kell belépni ugye? Csak, mert nem bírok. Aspire 3100-ról van szó.
-
udv acer 6935g van es azutan erdeklodnek hogy ahoz hogy a bassus elkezdjen mukodni milyen drivert kell feltelepiteni win7 re? mert ugyan letoltottem, 1 drivert aminel az 5.1 kivalaszthatom de akkor is csak a felso 2 hangszoro szolal meg.
-
endruboy1
senior tag
válasz
nggabi #23192 üzenetére
Előfordulhat hogy valamilyen a háttérben futó alkalmazás meggátolja a hibernálást. Például chat programoknál szokott előfordulni ilyen hiba. Próbáld ki, hogy akkor is csinálja-e ezt ha minden programot kilősz amire nincs szükséged és a háttérben fut. Pl. msconfig-ot beírod a futtatásba, feljön egy ablak, ott meg tudod nézni milyen automatikusan induló programjaid vannak.
-
bb.bocs
őstag
amugy hogy kell a gyorsitást csinálni?én nem értek ehez
-
lala42
őstag
Help!
Van egy aspire 5750ZG laptop. Állítólag NVIDIA GeForce GT50M videokarival. De semmilyen dríver nem teleül. Ill. feltelepöl a driver, de sem grafikus, sem hardveres gyorsítás nincs. Van valamilyen ötletetek? -
nggabi
félisten
sziasztok!
megkérdezem itt is hátha találkozott már valaki ilyennel.
hibernálás után visszakapcsolom a gépet és sokszor ez fogad. nyomok egy ctrl alt delt és elindul rendesen, betölti a hibernálás előtti állapotot...
acer 5715z, win7 32 bit. teszteltem a memóriát, újraraktam a wint, driverek amik az acer oldalon vannak legfrissebbek.
van esetleg ötletetek?
-
bagyusz
őstag
válasz
pempellini #23186 üzenetére
4-5évvel ezelőtti gépek volt még allergiásak a márkafüggéstől a mostaniakra már nem jellemző. Az ilyen nemesebb gyártókkal sosem volt baj, kingston, kingmax,hynix-samsung,
-
pempellini
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem van egy ACER ASPIRE 5720Z notim és memóriát szeretnék bővíteni benne,mennyire márkafüggő?vehetek bármit vagy maradjak a hynix-nál?
-
smartie
csendes tag
-
bagyusz
őstag
válasz
smartie #23181 üzenetére
Nagyjából így kellene szét kapni
Csak akkor ajánlom, ha már csináltál valami hasonlót. Meg, ha amúgy is nekikezdesz, akkor a szétszerelési fázisokról csinálj fényképet, a különböző csavarokat rakd egy helyre valamint azt is dokumentáld. -
bagyusz
őstag
válasz
mokus1 #23176 üzenetére
nyisd meg a platform.ini -t
Keresd ki ezt [Bios_Version_Check]
Flag=0 <-írd át erre az értékre
Mentsd el, ezután engedi visszafelé is flashelni.Szerk.:
Bioson belül:
Cpu menüben ne állíts át semmit mert akkor befagy egy életre, azon kívül meg mindent lehet állítgatni. Max ventit meg úgy tudod előcsalogatni, hogy thermal menü - smbus disabled-re állítsd. Ezzel gyakorlatilag nem kap jelet az érzékelőtől ergo azt hiszi, hogy a túlélésért harcol a gép.
-
smartie
csendes tag
Sziasztok!
Egy eM 725-ösöm van immár 2 éve. 32 bites Win7 Ultimate van rajta. Kb. 3 hete egyszer csak HeroesV közben (és csak akkor) minden átmenet nélkül kikapcsolt a gép. Azóta a rendszert újrahúztam, szétszedtem amennyire tudtam és kifújtam (a hűtőcsőig nem jutottam el). Aida64-el nézve Heroes alatt 90 fölé meg a két maghőmérséklete és az ACPI is. Mi lehet a hiba és hogyan tudnám orvosolni - minél olcsóbban. A HeroesV-ről pedig nem mondok le!Köszönöm a választ előre is.
-
mokus1
addikt
-
endruboy1
senior tag
válasz
Hettyem #23163 üzenetére
És ezt honnan tudod? Mert szerintem 4 GB RAM van benne és egy 1GB-os grafikus kártya. Ami azért elég gáz mert ugye az XP 32 bites, ezért nem lát 4GB-nál több RAM-ot amibe beleszámít a graf.kártya memóriája is. Ezért te most gyakorlatilag nem használsz ki 1GB RAM-ot ami a gépedben van. Vagyis az XP megcímzi az 1GB grafikus memóriádat, majd a maradék 3GB RAM-ot amit még meg tud 32 bittel, az 1GB meg ami még lenne belőle lóg a levegőben. Ezért látsz te 2.99 GB-ot a vezérlőpultban gondolom.
Bizony arra 64 bites Win7 kell. -
Hettyem
csendes tag
Egyébként 2,99GB RAM-os
-
endruboy1
senior tag
válasz
Hettyem #23159 üzenetére
Tudom, hogy bunkó vagyok, de megkérdezhetem mit keres azon a gépen XP? Én olyat már csak a max 1GB RAM-al szerelt gépekre rakok kényszerből. Pláne ha 4GB RAM-al szerelt a te modelled. Ebben az esetben az XP (mivel 32bites) nem is használja ki teljesen a RAM kapacitást...
Egy remek megoldás lenne felrakni egy 64 bites Win7-et és minden szükséges drivert lehúzni az Acer support oldaláról, ahol ha jól látom minden fen van hozzá.Chris2k: Nem is rossz ajánlat, ha nem a világ másik végén lenne én is vinném a notimat.
-
Chris2k
csendes tag
-
Hettyem
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Nem rég helyeztünk üzembe egy új Asus Aspire 7736ZG-t, de nincs meg a telepítő lemeze és a tuchpadot nem tudom rendesen használni.
A neten próbáltam keresni drivert, de XP-hez nem találok sehol.
Van valami tanácsotok?
Köszi előre is! -
mokus1
addikt
Na azt hiszem meg kell kukantanom a hűtésem.i3 380m bemelegszik nagyon.90fokig aztán jön a teljesítmény csökkenés játék alatt eléggé zavaró.
VAlaki használ 5742-höz hűtőpadot? -
mnb987
csendes tag
Sziasztok.
Laptopot szeretnék venni. Van egy 4552g athlon P340 procival, 6470-es Vga-val. Leginkább netezésre és filmnézésre kellene. A proci mennyire gyenge láncszem?
Előre is köszi a válaszokat.
-
-
silver87
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy van ismerősömnek egy ilyen laptopja
Acer Aspire 5742-383g32Mmkk
Ezt diktálta nekem.Van egy 5.1es házimozi rendszere elvileg a dvd lejászótól külön lett véve.
A laptop tudja e az 5.1es hangzást?
Ha nem feltételezem egy usb-s 5.1 hangkártyával megoldható. -
bb.bocs
őstag
válasz
endruboy1 #23144 üzenetére
mert ha bontom akkor elveszik a gari
de ahogy rájöttem , nincs garivesztés, csak ha kb dbokra szedem...
éés akkor ha még 1 ilyet veszek, vagy vlmi hasonlót ddr3asat azt beletudom tenni? vagy mi az a so dimm ??? kell hozzá vlmi átalakitó? vagy ugyanaz a foglalat a memóriánál? ( azért akarok még 1et, mert pl játéknál cpu 100% ,a momória meg a 4gb ból 3.71 3.80at használ fel... ) ja és 64bites van fent már azóta
-
bb.bocs
őstag
ilyen van a gépemben. ha veszek akkor 1 1333mhz es ddr 3as 4gigás ramot akkor jó lesz? vagy még nézni kell valamit? milyen árban vannak? akkor a gari nem veszett el 2 csavar kicsavarása végett?
kép:
[link] -
_Berci_
aktív tag
válasz
pitbull1117 #20200 üzenetére
Egy, ez nem a gép típusa
Kettő, szét kell kapni és megtakarítani a hűtést(lehet, h venti csere is kell), mert gyakran a por összeáll szivacsba és nem engedi a levegőt kifújni > elégtelen a hűtés!Üdv
-
yoli666
tag
válasz
alex devil #23138 üzenetére
És hogy vagy vele megelégedve? Teszteredményeid nincsenek?
640-es HDD vel sem vetném meg. Tükröződésmentes kijelzővel lehet ilyet venni? Csak mert én nem nagyon látok...Mennyire zavaró s csillogós?
-
yoli666
tag
Esetleg ez az említett modell csak hdd-ben más? 5755G-2434G64M
Valamint ezekben 1333-on megy a memória? Sok helyen "csak" 1066-ot írnak... -
yoli666
tag
Sziasztok!
Megkérhetném, hogy akinek Acer Aspire 5755G-2434G50MNKS típusú laptopja van és van Aida 64 teszteredménye az küldje már el vagy ide rakja már be, érdekelne a sebessége.
Előre is nagyon köszönöm! -
Peak
addikt
válasz
alex devil #23124 üzenetére
minden notebook alján kötelező felmatricázni a komm. eszközök adatait.
van a notebookod alján bluetooth egységről tájékoztató matrica? (BT logo, BlueTooth felirat) -
csabinka
tag
Sziasztok!
Acer 5720z lapim van szertnék egy erősebb procit bele venni
Cpu Tokozás típusa 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA
Milyen procikat tudok beletenni pl T6600-as belemegy vagy T9300 vagy hasonlók nagyobb órajelű és elég erős cpu-t szertnék bele tenni!
Köszönöm előre is !
-
lala98
csendes tag
hello!
Szerintetek egy acer aspire 3680 elvisz egy intel pentium m procit?(1,73/2mb/533)
Gyárilag egy celeron m 420 van bent.(1,6ghz/1mb/533)
Köszi! -
endruboy1
senior tag
válasz
alex devil #23126 üzenetére
Nincs piros kérdőjellel ismeretlen eszköz az eszközkezelőben?
-
mokus1
addikt
válasz
alex devil #23124 üzenetére
Drivert felraktad? Ha nem tudod feltenni nem is biztos hogy van benne modul
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, a bluetoothot hol tudom bekapcsolni 5755G laptopon? A bluetooth suite nem indul el...
Köszi
Hol tudom megnézni a bluetooth modul típusát? Az eszközkezelőben nem találom. -
bb.bocs
őstag
nem értem ,most reggeltem be, de azt irják nincs rá gari, pedig 1 év van. nam ost ez a garanciaszerződés ez a +pénzért köthető garancia akar lenni?
-
bb.bocs
őstag
kis érdekesség. a 25 gigás bl lemezt birja a gép
de az 50eset már szaggatva viszi
jó tudom ki néz bl 50est gépen
értem én... de mégis kis érdekesség
(acer aspire 5750zg)
-
bb.bocs
őstag
valami + gari idö van a gépekre? termékregisztálás vagy vlmi?
-
Cyberbeni
addikt
sziasztok
vettem egy garanciahosszabítást, és kitöltöttem neten, meg feltöltöttem a beszkennelt számlát. akkor ugye most nem kell semmit elküldenem postán? -
krisztianm
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni van agy 5741 laptopom és a töltés nem megy fel rajta 35% fölé akár mennyit töltöm és ha leveszem a töltőről akkor csak 20 percet bír.Mi lehet a gond meghalt az aksija?
-
loofi
csendes tag
Mindent letöröltem, és csak egy valami hiányzik, mi lehet a program neve?
Igazából most hogy letöröltem annyi változott, hogy ahogy az fn+valamelyik gyorsgombbal állítgatnék valamit eltűnt a kis "ikon", tehát most kb ninja módba csinálja ugyanazt, régen meg jelezte nagyba, hogy hang levéve.
Ez nem is baj, csak azért írtam, hogy valamennyire érthető legyen melyik programról beszélek.Ami baj, hogy ez miatt nagyon sokat kell az fn+le/fel nyilat megnyomnom, hogy halkuljon a hang.
Amíg fent volt a program talán 10 egységre volt felosztva, 10x megnyomtam és már néma is volt, most meg megszámoltam, és 50 gombnyomás, mire teljesen néma lesz.Program/driver nevét tudja valaki?
-
Jarod1
veterán
Hali, mivel tudom szoftveresem megnézni hogy a DVD íróm Ide-s e. Acer travelmate 2410
-
Noxy
veterán
(backup manager, ePower manager, erecovery manager,
Dobd ki nyugodtan a vastagon szedett részt, ha szeretsz telepítgetni + a legális előtelepített oprendszert is gyaluld le, oszt a recovery managere sem lessz már szűkséged.
Ja, és a párnapos laptopokra mindjárt rakni szoktak BIOS meg HDD passwordot is.
Erről sem feledkezzél meg, ha már ennyire kened vágod a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- PlayStation 5
- Hardcore café
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest