- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
hát pedig sajnos van egy darab szabály, mégpedig amit már leirtam, hogy szerkezeti megbontás esetén ugrik a garancia. ez az alaptézis.
amennyiben van pl. 1 vagy 2 csavarral rögritett kis műanyag panel takaróelem, ami alatt van memória slot, vagy bármi más, az esetben abban a felhasználó is cserélhet alkatrészt.
ha viszont nincs, akkor logikusan az első alapszabály értelmében nem fog a júzer garidőn belül szétbombázni egy gépet sem.
-
Peak
addikt
a bios frissitése nem felhasználói feladat.
kizárólag saját felelősségre, a garancia elvesztésének rizikója mellett lehet hülyéskedni vele.
ha rossz bináris kóddal flesseled meg a bios chipedet, ugrik a gari.
még akkor is, ha a honlapról töltöd, t.i. simán lehet ott hibás link a kódban!!! akkor is a júzer felelősége.
szóval én nem b@#akodnék vele. -
Peak
addikt
BIOS szintű támogatás kell hozzá.
A virtualizáció az üzleti felhasználású modellekben használatos, a konzumer termékekbe teljesen felesleges is volna "beépíteni" vagy aktiválni, az Aspire 3830 pedig ebbe a kategóriába tartozik, még ha maga a processzor tudja is.Sajnos nem tudod bekapcsolni.
-
-
-
kb 3 órája órdít rajta a zene és nem recseg. Az elején röccent meg amikor még felállóban volt a gép, nod meg ezeket tevékenykedtek.
Winampra értem a nem recsegést a többivel nincs tapasztalatom. Átállítottam az output résznél: direct sound output 2.6 beállításai > elsődleges illesztőről a HD conexantra.Amúgy lehet, h furán hangzik, de ugyan ezt a jelenséget az előző acerem is produkálta, ha hiszed ha nem a megoldása az intel AHCI driverben volt keresendő. egyszerűen szarul írták meg és régebbi verziót kellett feltennem, megszűnt a hiba. Most a 10.6.0.1002 van fent és boot után az első pár percben valóban azt írja ki nem fut az intel bla bla mittudomén mi ha rámegyek aztán elindítja.
-
Ajjaj, az egy hulladék. Pár órát hagytam fent és legyalultam. A szűz win7 jobb. De mindenki maga tudja. azt tudod hogyan kell elindítani a winyós telepítést? Van valami bill kombináció?
Ezt megismered?
>>> Állapot: beállít van beiktatás vezetőkhajcsárok, kérem, várjon egy pillanatot
-
sowi
őstag
megvetel utan 90 napod van ra, hogy megvedd es aktivald (igen, aktivalni kell, van aki megveszi, elteszi a papirokat elolvasas nelkul es masfel ev mulva jon, hogy dehat megvettem hozza a garkiterjesztest méééérnincs ra garancia...), a kijelzo toresre 100 euros onresz van
-
Krike
aktív tag
Pont ez a lényege, ha az akkut kiveszed, és félrerakod, ugyanúgy hamar tönkremegy, mintha állandóan töltöd(kivételek, lehetnek). Az egyik cél pont ez volt, hogy ezt ne tehesse meg a felhasználó, a másik, hogy ne lehessen kontakthibás az akksik csatlakozója. Egyszerűen el kell fogadni, hogy egy akku akkor lessz hosszú élettartamú, ha rendesen van használva, feltölt, lemerül(nem teljesen, mert az káros lehet). Éppen ezért ehez igazították a töltőáramkört is. Az akku különben a hivatalos anyag szerint 1000 teljes töltési ciklus után is megőrzi a teljesítménye 80%-át.
-
Krike
aktív tag
Vírusirtó csere, használjál másikat, olyat ami megbízható (én Microsoft Security Essentialt használok, eredetiségvizsgálaton átment windowsra ingyenes, és nem is terheli) , persze mindenki másikra fog szavazni, ez "izlésfüggő".
Esetleg ha van lehetőség a Pandában, hogy ezt a progit kivétellistára tedd, próbáld ki.
-
Peak
addikt
na örömmel hallom
régebben voltak olyan modellek, ahol a Recovery úgy működött, hogy kompletten gyalulta a vinyótennek nem örültek annyira a poweruserek
viszont azt meg be kell látni, hogy a világon a felhasználók jelentősen nagyobb százaléka inkompetens az egész informatikában, 98%-uknak készült a recovery funkcióolyan mint a stinger rakéta... fire&forget
-
->Raizen<-
veterán
Start menü vezérlőpult rendszer és biztonság rendszer eszközkezelő rámész a problémás eszközre jobb egérgomb tulajdonságok illesztőprogram frissítés és asszem ott be kell pipálni hogy a windows update-n keresztül keressen drivert. Nálam is volt problémás wifi illesztő progi az előző fuji pa 3553 notiban és csak ez oldotta meg.
-
oszy
veterán
letöltöttem az oldalról (google 1 találat!
ezeket:
Atheros AR3000 Family Bluetooth Driver, Utility for Windows Vista, Win7 32/64bit, Bluetooth Suite Ver.7.1.0.18,Download 1 (65.1 MB, incl. Blue Manager 5.2 User Guide for PC), Download 2 (From Gateway)
a képeken látjátok az eredményt!
vmiért még mindig leáll
-
Peak
addikt
azt szeretnéd megtudni, hogy pontosan milyen BT eszköz van a gépedben?
Everest-et vagy AIDA64-et próbáltad már?(diagnosztikai szoftverek)
Az megmondja chipszinten a tipust.a gyártó max. sorozatszám alapján fogja tudni ellenőrizni a géped, és akkor sem a pontos chip tipust kapod meg.
javaslom a szoftveres ellenőrzést... Physical Devices menü alatt
ezen kívül lehet, hogy gombot is kell használnod a BT aktiválására...
PMben dobd már át kérlek a noti tipusát. thx. -
Peak
addikt
te figyi má, ott kell lennie a BT matricának a noti alján, hogy milyen hardware van benne.
szépen elnavigálsz a CHIP GYÁRTÓ honlapjára és onnan letöltöd a legfrissebb drivert.mindenki tudja, hogy nem a notigyártó driverei közt kell sosem turkálni, mert ritkán frissítenek, hanem a chipgyártókéban.
-
poczabence
tag
Cserélt a franc, nekem tökéletes az Opera.
Igen, zavaró volt! Mint korábban írtam, a felhúzás miatt jobban melegedett a proci, így hangosabb lett a hűtés... Nem csináltam semmi különlegeset, csak beállítottam az energiagazdálkodási panelen, hogy a procit csak 99%-on használhatja. Ha játszom, akkor meg átállítom teljesítménycentrikus profilra és minden a régi.
-
Viewonly
csendes tag
Nvidia vezérlőpultban is be lehet lőni hogy alapból mi fusson vele, most így fejből nemtom hogy pontosan hol mert melóban vagyok, de nem nehéz megtalálni. Plusz a tálcán is van egy ikon ahol láthatod hogy épp milyen program használja a gt540-et, elvileg ott is lehet babrálni. De nem értem jobb klikkre miért nem jön elő neked amit korábban írtam. Lehetséges hogy 3830t-d van amiben csak az integrált Intel kari van?
-
AusWolf
őstag
A Launch Managert mindenképp hagyd fent! Kezelőszerv az fn-gombokhoz, többek között ez kell a wlan, és a BT be/kikapcsolásához win alatt. Igazából a többi ízlés dolga, hogy kell-e, vagy sem, de szerintem azokat, amik az energia-ellátást piszkálják (pl. PowerSmart Manager) talán érdemes fent hagyni. Csak egy vélemény.
-
MzperX07
tag
Te döntöd el, hogy mennyit ,, szakítasz" ki a C meghajtóból. Értelem szerűen, ha pl.. neked elég 50 gb a windowsra a c-n, akkor ha a maximumból vond ki az 50-et és akkor elvileg 750-ből 700 gb-ot szakítsz ki, marad 50.( jó tudom ,h a váltószámok - 1024 - miatt nem 750 a teljes mérete, nekem az 500 gb vinyóm is csak 465 gb)
De persze többet is létrehozhatsz.Szerk.: ugye elvileg most minden egy meghajtón van, a C-n, megadod, h mekkora darabokat vágsz ki, vagy úgy is kiindulhatsz h mennyit hagyj meg a winfosnak és a többi mehet tárolásra :].
-
AusWolf
őstag
-
MzperX07
tag
Heló :]
Ajánlom figyelmedbe az alábbi linketHa követed a leírtakat, létrehozhatsz új partíciót a windows 7 letörlése nélkül, mert win7-ben ezt külső progi nélkül is lehet
Nekem sikerült, nem lesz gáz.A fölös acer progikat pedig szelektálva is ki lehet törölni, nem kell ahhoz leformázni az egész vinyót.
Remélem hasznos.
-
AusWolf
őstag
Nekem gyárilag telepítve volt egy nagy rakás egyéb Aceres programmal együtt. A start menüben egy Acer nevű mappában van egy eRecovery Management nevű cucc. Ha neked is fent van, akkor biztosan működik külső DVD-íróval is.
Szerk.: Viszont az így készült DVD-kkel tényleg csak a gyári állapotot lehet visszahozni. Még csak azt se kérdezi a telepítő, hogy milyen Acer programokat kérsz a Windows-zal, simán felrakja mindet. Partícionálásról nem is beszélve...
Szerk2: Ilyen az eredeti Windows nem eredeti lemezen, jogtisztán.
-
AusWolf
őstag
-
Bikkrom
senior tag
Az Acernél átlag 5 nap alatt fordul meg a futár. De ez lehet több is. Jön érte, elviszi és visszahozza. De ha értetted a fentebbi kommentemet tökmind1, hogy hibás benne a chipset a hiba csak akkor jön elő ha a régi 4db satára van kötve valami. De ezekben a gépekben csak a vinyó és az optikai meghajtó van ami pont ráfér a két új satára. Így a hiba nem áll fent. Hiába van hibás chip a gépben nem fogják cserélni, mert a hiba nem jön elő.
-
Bikkrom
senior tag
Masszív fémmel erősített kis gép. Hosszú üzemidővel és kellő erővel ha az nVidia kártyával szerelt változatát veszed. Ráadásul most 3 év garit ad az Acer többek között erre az új szériára is. Ha megy az angol ezt a tesztet nézd át róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest