- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
Drughi #20299 üzenetére
Elírásnak nem nevezném, mert múlt héten végig olcsó volt pár boltban (gondolom ma frissítettek árat), én is így vettem.
Más: A 4830tg-ben magas frekvencián sípol a hdd (WD7500BPVT) . Halk, de igen zavaró, ha nincs más zaj. Biztos az csinálja, mert töltés közben a lednek megfelelően cicereg. Ez normális?
-
Drughi
addikt
válasz
FuRiONight #20298 üzenetére
Már át is javították az árát 211.970 Ft-ra.
Így már korrekt.
És máris drágább, mint a hivatalos shop-banÉn mondtam, hogy elírás...
-
Dexter-2000
őstag
Ugyanez volt a problémám nekem is.
sajnos ez a notebook típus nem túl szerencsés, én ha 10x nem vittem vissza garaciába akkor 1x sem
a lényeg, hogy már van egy új garancialevelem, de a garancia lejárt mivel nem voltak képesek kicserélni a vga-t pedig többször is figyelmeztettem a szervizt. ram ot azt cseréltem, amit nem szabadott volna mivel az külön vettem bele. "Sajnos" xp alatt dobja a grafikai hibákat jelenleg is, de win 7 alatt korrekt minden. Amúgy nektek az acer nek az akuja hogy bírja ? én kaptam rá 1 év gart és + 1 hétre nekem az tönkre is ment. sajnos megbántam, hogy acer t vettem
-
Rusher
őstag
válasz
FuRiONight #20293 üzenetére
Nem kamu oldal, de az a lényeg, hogy ennyiért tuti nem kapod meg.....ekkora kontraszt nem lehetséges....200K feletti ára van mindenképpen. Viszont itt alapból 3 év gari van a többi helyen pedig nem.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
Ja TimeLineX.
Aqua, iPon elég megbízható. Onnan vedd. De valaki írta fentebb, hogy az olcsó 137ezrest vette. Fentebb megtalálod.
Proci meg mondjuk komolyabb konvertálásokhoz, film vágások, durva képszerkesztések és képmunkák. Komolyabb projektmunkák, programozás. Ilyesminek kellhet az i5. -
Drughi
addikt
válasz
Az első három helyen biztosan el van írva.
Nem véletlen, hogy a többi helyen nagyjából korrekt áron van. És én inkább hiszek egy hivatalos Acer shop oldalának, mint akármelyik másik bolténak.Igen ez a TimelineX széria legfrissebb tagja.
Ha nem tudod, hogy mihez kell a nagyobb proci, akkor neked nincs is rá szükséged. Játékokhoz bőven elég az i3 is. -
FuRiONight
addikt
-
Drughi
addikt
válasz
FuRiONight #20291 üzenetére
Az Acer shopban ez a gép valamivel 200e fölött van.
-
Bikkrom
senior tag
válasz
FuRiONight #20289 üzenetére
iPonon ez is sokkal olcsóbb. 160 körül láttam. Viszont ha a játék a legnagyobb hardverigényes dolog amit tolni fogsz akkor fölösleges az i5. Itt a sokat linkelt teszt. Játék alatt mit sem számít, hogy i3, i5 vagy i7. A VGA a lényeg.
Szerk.: 14"ban most a 4830TG van és van 3év garis is belőle! Szuper kis gép az is.
-
FuRiONight
addikt
Én is szinte ezzel a notebookkal szemezek csak a SB i5-ös verzióval.
A kérdésem:
-mennyivel erősebb az i5-ös verzió? (játékra is használnám) esetleg ha tudtok egy tesztet linkeljétek be!
-14"-os verziója érdekelne, csak ugyanilyen felépítésben (akár i3-al is)A válaszokat előre is köszönöm!
-
TotO'
aktív tag
Sziasztok, mi a véleményetek erről a laptoprol, illetve boltról ? Egyetemhez kéne majd, szóval azért úgy választottam ki, hogy játszani is lehessen rajta.
Egyébként fura, mert notebookcheck-en nem találtam róla cikket .. bitstore szerint ez a 1D-AS5750G-2314G50MNKK modell, azonban notebookcheck szerint nincsen benne gt540... Akkor végül is hogy van ez? árgép találatoknál is mindegyiknél úgy írja, hogy benne van a kártya. Mert amúgy, szerintem ez egy egész jó kis gép az áráért, szóval még egyszer, mi a véleményetek ? -
törölt tag
Sziasztok!
Ezzel a géppel van tapasztalata valakinek?
http://ipon.hu/webshop/product/_acer_aspire_4552g_p343g32mn_lx.rbs0c.052/178677Első sorban billentyűzet minőség, akku üzemidő érdekelne. Meg hogy hol van rajta a PowerSmart gomb, mert az acer-shop-os adatlap szerint van rajta, de én sehol sem látom a képeken.
Előre is köszi!
-
AusWolf
őstag
válasz
Bikkrom #20277 üzenetére
Hát... moddolt drivert nem szívesen telepítek.
Az a decemberi változat talán érdekelhet, bár a Dirt3 problémát nem hiszem, hogy megoldja. Mindenesetre utánanézek. Köszi a segítséget.
Próbáltam csak drivert telepíteni (control center nélkül), eddig nem vált be, majd még kísérletezek, ha lesz kedvem. Egyelőre marad a gyári driver.
Rendes az AMD/intel-től meg az Acertől, hogy így gondolnak a vásárlóikra. -
AusWolf
őstag
Utánaolvastam, a 11.6-os catalystban nincs váltható GPU támogatás, mint ahogy a 11.5-ben, 11.4-ben... stb. sem. Az egyik fórum szerint az AMD nem csinál switchable graphics drivert, mert ez a gyártók dolga. Az Acer honlapján meg egyáltalán nincs AMD driver.
Most akkor maradhatok az ősi, rossz drivernél, amit gyárilag adtak? Roppant kellemes.
Bocsánat a dupla hozzászólásért.
-
AusWolf
őstag
-
nggabi
félisten
Üdv!
Van egy acer 5715z-m. Kb 4 éves, de csak egy hete van nálam. Amikor felrakom töltőre feltölti az akksi, viszont amikor leveszem a hálózatról utána is ég a töltés LED ill a win7 is azt jelzi h töltődik. Ez a hiba kb 2 napja van előtte ment rendesen. Szerintetek a töltő csatlakozó ez:
lenne a bűnös? Van ebben vmi kapcsoló? vagy esetleg töltő elektronika hiba?köszi előre is...
-
Repsol600
addikt
Helló!
Acer Aspire 5541G-324G50MN laptopot ismeri valaki?
Mennyire megbízhatóak az Acer laptopok? Nem szokott sok gond lenni velük?
Köszi a segítséget! -
orkester
őstag
-
choorka
csendes tag
-
Repsol600
addikt
Helló!
Ezzel a laptoppal van valakinek tapasztalata? Acer AS5541G
Mennyire megbízható típús ez? -
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Van nálam egy Acer Travelmate 230 noti, azt szeretném kérdezni, hogy tudok-e belerakni wireless kártyát?? Van benne foglalat? Előre is köszönöm!
-
Bikkrom
senior tag
válasz
choorka #20260 üzenetére
Itt van előttem egy 5750G Acer. GT540M+Intel HD3000. Kihúzom a töltőjét, hogy csak aksiról menjen, elindítok egy komolyabb játékot és máris az nVidia kártya megy.
Akkor lehet az intelt tetted energiatakarékosra ha az nVidia vezérlőpultban mindenhova az nVidia van beállítva. Szintén jobb klikk az asztalon/Grafikus tulajdonságok/Energiaellátás. Aztán Hálózatról és akkuról is tedd maximális teljesítményre és vedd ki az energiatakarékossági pipát.
"az intel erőlködik": Ezt mivel nézted meg vagy miből gondolod? Az óra mellett van egy értesítési ikon: NVIDIA GPU tevékenysége: ha elindítasz egy komoly játékot nem vált át "1 program"-ra? -
choorka
csendes tag
Hali!
nVidia Optimusos gépen (Acer 5830, Nvidia GT540m) hogyan lehet beállítani, hogy akkumulátorról üzemelve is használja a gép a dedikált videokártyát a kiválasztott programoknál?Copy-ztam az azonnali kérdések topikbol, hátha itt valaki tapasztaltabb ezügyben
-
Hege07
csendes tag
válasz
sziada5925 #20254 üzenetére
Nem, nem kaptam CD-t. Win 7 Ultimate igen. Az volt a baj, h lesszedtem az Nvidia drivereket az Acer honlapjáról, de hiába tettem fel, semmi változás nem történt, mintha fel se tettem volna. Aztán az Nvidia honlapjától szedtem le a notihoz a legújabb drivert, és az közölte velem szépen h előbb az intel chipsetet telepítsem. De ugye feltettem előtte minden intel drivert, úh nem értettem, és akkor gondoltam fel kell tenni az intel vga-t is. Fel is tettem, szépen meg is jött a változás, és utánna az nvidiát is engedte telepíteni, de az Intelt használja :/
-
Hege07
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy Acer Aspire 5742G notit, újratelepítettem, drivereket feltettem, rájöttem nagynehezen arra is hogy elősször az Intel vga-t kell telepíteni utánna engedi feltenni az nvidiáét, azonban ez így nem jó nekem, h az intel az elsődleges. Tudnátok segíteni, hogy tudok átváltani a GeForce GT 540M-es karira, hogy az legyen az elsődleges VGA? Próbáltam keresni BIOSban, de tudásom kimerült ott, hogy amikor indításnál kiírja nyomjak F2-t, én megnyomtam, de ott gyakorlatilag csak a boot sorrendet tudom beállítani, meg még 1-2 hülyeséget, de ilyen elsődleges mmeg másodlagos VGA beállítás még hírből sincs ott.
Ha valaki tud segíteni nagyon hálás lennék
-
kenwood3
addikt
válasz
sziada5925 #20251 üzenetére
Néztem én de nem nekem kell a gép hanem öcskösnek én csak próbálom neki kihozni a "legjobbat" a keretből
-
kenwood3
addikt
válasz
sziada5925 #20249 üzenetére
Igen úgy akarnám [link] de ebben kevesebb a ram és kisebb a Hdd . De ez a beépített mikrofon hiánya nagyon böki a csőröm
-
kenwood3
addikt
válasz
sziada5925 #20246 üzenetére
Ez gáz , ezek után már nem biztos , hogy ez lesz
-
kenwood3
addikt
válasz
sziada5925 #20244 üzenetére
Azért ez így elég durva ahogy írod , hogy nincs mikrofon illetve hangos . Bios frissítést nem próbáltál az se oldja meg a venti gondokat ?" Más port nincs is " HDMI illetve dsub kimenet sincs rajta ?
-
sziada5925
aktív tag
válasz
kenwood3 #20243 üzenetére
Szia!
Valóban nincs benne mikrofon, ráadásul a kamerával is gondok vannak a kezdetektől.(2. ilyen laptop, amiben tapasztaltam, csíkoz, vagy el sem indul).
A ventilátor tényleg sokat megy benne és hangos is, inkább gpu melegszik, a proci 10-15 fokkal hűvösebb. Kicsit zavaró, hogy összesen az enyémen (gondolom a többi azonos típusún is) 2usb van, más port nincs is.
A touchpad win7 alatt sokszor és idegesítően ugrál, még akkor is, ha nem érek hozzá. Csak Win7 és Vista támogatás van, XP nincs. Ha esetleg ezt a típust vennéd, akkor keress fel, Xp driverekben tudok segíteni.(főleg a videokártya drivert volt nehéz előteremteni) -
kenwood3
addikt
válasz
Kolondrum #20242 üzenetére
köszi , de valószínű , hogy más fajta lesz
Nekem sziada5925-höz lenne 1-2 kérdésem akinek Acer Aspire 5732ZG laptoja van . A kérdések a következőek lennének :
Olvasgattam a fórumot és volt aki panaszkodott a mikrofon hiányára . Tényleg nincs benne mikrofon ?
Illetve tényleg megy állandóan a ventilátor ?
köszi -
MzperX07
tag
Az hogy lehet, hogy az okpc-nél ugyan ez a tipus, pont ugyan ilyen akcióban van?
-
MzperX07
tag
Küldtem nekik e-mailt. 5 percen bell megerősítették, hogy ezen a héten akciós.
,,Tisztelt XY!
Ez a 14,1", és nem a 17" notebook.
Ezen a héten akciósak a Acer termékek.ACER AS4830TG-2414G75MN : 137 885 Ft bruttó
Garancia : 36hó Acer márkaszervizben.Tisztelettel:
Systemini.hu"Nem tudom, miért írták, hogy ez nem a 17 colos, de nembaj.
Nekem azért furcsa ez az egész... ,,túl jó" akció... -
Gaben1
tag
megoldottam kösz
leszedtem a drivert hozzá külön és ujratelepítettem
-
Gaben1
tag
üdv van egy acer 7745g laptopom és egyik naprol a másikra a beépitett egérnél a touch pad rész nem működik (pl oldalsáv gördítése , illetve ha összehuzom a két ujjam akkor az ikonok kisebbek lesznek) na ezek nem működnek, minden más jó, dupla kattintás ilyesmik mennek csak a touch pad rész nem.. mitévő legyek?
-
orkester
őstag
válasz
MzperX07 #20235 üzenetére
Én még tegnap rendeltem tőlük az ssd-s változatot, telefonon visszajeleztek, hogy pénteken átvehetem. Aztán ma (talán) felrakták amit 1.-re linkeltél és módosítottam arra a rendelésem és gond nélkül ment. Igaz 1 órája még 137 885 Ft volt az ára, de az árgépen is jókat írtak róluk, úgyhogy én reménykedem.
-
choorka
csendes tag
Köszi a válaszokat, így már nem izgulok, csak nem volt még dolgom notival, és amikor felhívtam az acer ügyfélszolgálatot ők sem mondtak semmi ilyesmit. Amugy a garanciajegyre az egy év nem nyomtatva volt, hanem kézzel írva, de ez már csak mellékes így
-
-
-
choorka
csendes tag
válasz
choorka #20193 üzenetére
Hali!
Írtam már a problámámat (idézett quote), ki is derült, hogy az acer adatbázisa szerint 1 év garancia van a gépemre. Namármost írtam ezzel kapcsolatban a boltnak ahonnan vettem, ők ezt írták:
A garancia természetesen 36 hónapra szól. 12 hónap után automatikusan kiterjesztik a garanciát plusz 24 hónappal.
Kedden küldünk önnek egy másik garancia levelet, amire 36 hónap garancia idő van feltüntetve. Erre válaszoltam nekik, hogy azt megköszönöm, és legyenek szívesek az Acer adatbázisával is felvenni a kapcsolatot, és írják át ott is 3 évre.
Néhány kérdés merül fel bennem: Ez valóban így működik, hogy automatice meghosszabodik? Valaki meg tudná ezt erősíteni?
Ha esetleg nem hosszabbodik meg az adatbázisukban, de elküldik nekem a 3 évre írt garancialevelet, akkor azzal tudom érvényesíteni a 3 évemet? -
Bikkrom
senior tag
-
vibra
tag
válasz
kenwood3 #20214 üzenetére
Szia !
Több mint egy éve van egy E725-öm.
A feleségem nyúzza folyamatosan.
Én megvagyok vele elégedve,szerintem Ő is, jó kis gép.A " fapados" jelzőt lehetséges, hogy a felszereltségére értették:
- nincs beépített BT. ( nekem nem hiányzik )
-csak 2 db USB aljzat van
-nincs HDMI kimenet
-integrált videokártyaA webkamera jó minőségű képet ad,van kártyaolvasó.
A kijelző tükröz rendesen, de meglehet szokni, a képminőségével sincs baj szerintem.Üdv. !
-
mickemoto
őstag
válasz
bagyusz #20226 üzenetére
Értem, szóval jobb az nvidia megoldása.(kár hogy a 17"-os vonalon csak amd-k vannak,jobb lenne a nagyobb felbontású kijelző miatt:1600x900)
Még annyit meg tudnátok mondani hogy például ennél a típusnál :Acer Aspire 5750G - 2314G50MN működik az hogy amikor nincs grafikai munkára használva a gép akkor a gt540 lekapcsol és a processzorba integrált veszi át a megjelenítés szerepét ? -
bagyusz
őstag
-
mickemoto
őstag
Melyikkel járnék jobban ha játékra vennék gépet, egy gt540-essel vagy egy 6650-es amd-vel?
-
mickemoto
őstag
Ja, és azt elfelejtettem hogy létezik még az optimus dolog ezeknél az új vga-knál,mint a gt540/550? Csak mert már nem látom sehol hogy hirdetnék, nem úgy mint a gt420/25-ösöknél.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az AS 7750G típusról.
Ebben a típusban AMD 6650-es vga-van, viszont van 1GB-os és 2GB-os is belőle.Szerintetek érdemes a 2GB-osért felárat fizetni?Mennyit jelent az a plusz 1GB memória?
köszi -
bagyusz
őstag
válasz
.:Kristian:. #20216 üzenetére
-
bagyusz
őstag
-
kenwood3
addikt
Üdv !
A másik topicba az írták ACER eMachines E728-ra , hogy" fapados" . Valaki megmagyarázná , hogy ez mit is jelent pontosan ennél a notebook-nál? Laptop vásárlás előtt állok és ennek a felszereltsége elég lenne számomra és az ára is elég vonzó. De előbb szeretném erről meghallgatni a véleményeket , hogy érdemes-e megvenni?
Köszönöm ! -
bagyusz
őstag
válasz
.:Kristian:. #20212 üzenetére
Nyugodtan kicserélheted, azért van fent tartva az a szerviz nyílás az esetleges bővítések érdekében, de viszont a kivett alkatrészeket megkel tartani, ha jól tudom.
(viszont, ha találsz valamilyen sárga felkiáltó jeles zárjegyet akkor ne bontsd tovább mert azonnal ugrik a gari) -
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
Valaki erősítsen vagy cáfoljon meg plíz.
Van egy Aspire 7745G notim és jó áron tudnék bele szerezni +4GB ramot.
Tényleg elveszik a garancia, ha nem egy bizonyos cégnél csináltatom? Win7 64bit alá jól jönne a 8gb, de ha "saját magamnak" nem tudom bővíteni akkor marad a mostani 4giga. -
Damage401
senior tag
Sziasztok Acer Fanok!
Egy fontos kérdésem lenne egyben a segítségetek kérném.
Nos közeljövőben szeretnék Tiptopot vásárolni ettől a cégtől?
Külön kérdezném mi a véleményetek az új ASPIRE ETHOS szériáról illetve az új TimelineX-ről?
Két tiptop közül nem tudok választani, előny hátrány kellene. (Ár nem lényeg, nem felvágás érdekesség képpen)
Ethos: http://www.acer.hu/ac/hu/HU/content/model/LX.RJ202.057
TimlineX:http://www.acer.hu/ac/hu/HU/content/model/LX.RFQ02.064
Hardverben az Ethos többet ér, de valóban megérie a pénzt?
Tudom hogy a TimelineX 9 órát ígér aksi időre ami csábító de a hardver nem sokkal de picivel gyengébb. Érdekelne a véleményetek!Előre is köszönöm
Üdv
István -
falaci2002
tag
Üdv Mindenkinek!
Wifivel kapcsolatos a gondom.
Acer Extensa 5620 a gép, és Win7 Ultimate 32 bit az op. rendszer.
Everest szerint Intel wifi van benne.Win7 driver hiányában a Vista meghajtót tettem fel. Itthon is wifivel használom minden gond nélkül. Egyéb helyeken, ahol egyébként free wifi van (OMV kút, Mcdonalds), nem akar csatlakozni. Látja az összes hálózatot, de nem akarja az igazságot. Néhány egyéb hálózatnál eljutok a jelszó kérésig. Ez azt jelenti, hogy azokhoz csatlakozott, csak a tulaj ugye védte jelszóval, és ha tudnám a jelszót, akkor működne a net???
Hibakeresés eredményének útválasztó hibát ad meg, amire nem vagyok ráhatással, hiszen azok nem nálam vannak.
Kérdés: Miért válogat a wifi, miért nem csatlakozik az összes helyhez, ahova lehetne? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Laci
-
SLYM
veterán
sziasztok, acer aspire 5715z laptophoz kellenének nekem a driverek, amiket egy windows újratalapítés után kell feltegyek. sürgős nagyon, köszi
-
Bikkrom
senior tag
válasz
bagyusz #20202 üzenetére
Semmi gond. Legalább kapott megerősítést. Jobb a több vélemény.
De ha már itt vagyok én is kérdezek. A garancia szerkezeti megbontásnál elvész. Kis utánajárással megtudakoltam, hogy a műanyag takarólapokat még éppen leszedhetem a noti aljáról. De ettől még nem jutottam közelebb a ventikhez és a bordákhoz... Mind tudjuk a sűrített levegő nem sokat ér ha porcica vagy hasonló dolgok megfogják a port. Így a kérdésem a következő: hogyan takarítanátok ki a gép belsejét a helyemben? Szervizeltetni nem akarom évente csak a takarítás miatt. Garanciának meg annyi ha megbontom. A fedlapok leszedésével meg nem jutok előrébb... Platinum 3 éves garit veszek majd rá 1 hónapon belül. Ekkor sem szedhetem szét takarítás céljából?
-
bagyusz
őstag
válasz
pitbull1117 #20200 üzenetére
Az acer széria számát elnézted.
Ki kell tisztítani a hűtését, a portól. Másrészt, ha már van 2éves a gép akkor nem árt az újra pasztázása. Ventilátor forog rendesen?
(#20201) Bikkrom
Jah bocs, de valamiért rosszul töltötte be a postot és nem láttam, hogy te már leírtad. -
Bikkrom
senior tag
válasz
pitbull1117 #20200 üzenetére
Gyakorlott emberrel szétszedetés/megtisztítás/újrapasztázás.
Szerk.:Ha garis(már hogy lenne ha x86 de azért ide írom) akkor a szervizzel a legjobb ezt megcsináltatni.
Szerk2.:Üzletenként változó árral, de ha már nincs rá garancia elég sok számtech üzlet foglalkozik a fent leírt szétszedetés/megtisztítás/újrapasztázás trióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged