Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baleszmode
csendes tag
válasz
teptep
üzenetére
1. A teszt ki-be kapcsolgatása némiképp összefüggésben van, bár a CPU 33%-os terhelése esetén is nagyon megy a ventillátor
2. Hőmérők: CPU- 28/30 fok terhelés alatt, CPU Core 1-2-3-4: 66-78 fok terhelés alatt
3. Érzek, ha odarakom a kezem, akkor nagyon próbálkozik a hűtés
4. meleget a szellőző mellett, illetve a képernyő alatti részen legfőképpen (a billentyűzet felett végig -
oreg0503
tag
válasz
teptep
üzenetére
Szia.
Írtam a forgalmazónak, Ők azt mondták a gyártónak vagy a hivatalos márka szervíznek írjak. A márkaszervíz (magyar) a mai napig nem válaszolt. Viszont az elmúlt éjszaka megálmodtam a jelszót és be tudok lépni. Ezt azonnal elmentettem a Bitwarden jelszókezelőbe. Köszönöm még egyszer a segítségedet, arról nem tehetsz hogy így állnak hozzá a vevőhöz.
-
-
-
-
fishme
tag
válasz
teptep
üzenetére
Acer care center fent van csak soha nem talál semmi frisset 😀 hamarabb talál frissítést a win11.
Eleinte bent maradt az egér usb én is erre gondoltam mellette volt még külső ssd aztán most mindent kihúzok tehát tényleg semmi nincs bedugva de a helyzet változatlan.
Fedél lecsukás:mindig meg várom hogy teljesen le álljon és utána csukom le amúgy nálam a lecsukásnál be van állítva hogy nincs művelet mert gyakran használom lecsukott állapotban tv re kötve.
Ami érdekes hogy amikor megy a gép akkor jól bírja az akku tehát használat közben nincs vele gondom.
Google, youtube videókat ajánlásokat mindent végig néztem nem tudom mi lehet a gond vagy egyáltalán van e gond. Másnak mennyit bír kikapcsolt állapotban?Acer Aspire 5 A515-57-72Y1
-
psztrkrsztn
kezdő
válasz
teptep
üzenetére
Köszi neked is...
"Az Aspire 3 pedig amúgy is eléggé alsó kategóriás a mechanikai kialakítása miatt. A Milyen notebookot vegyek topic összefoglalójában a minősítése: "Ímmel-ámmal, legalja, nagyon végső esetben vehető""
Igen azt olvastam én is a az adott topicban.
"209990 Ft lenne Win11Home telepítéssel" - ez még beleférhet keretbe, kaphatnék ehhez egy linket, ahol "209990 Ft lenne Win11Home telepítéssel"
Telepítést meg tudom oldani, de nem nekem lesz a gép, és Ő azonnal "kulcsra készen" szeretne vásárolni.
-
-
-
válasz
teptep
üzenetére
Nos végigmentem a lépéseken, pontosan követve az útmutatót, és tádááámm...
Nem megy.
A telepítő működik, az Acer honlapjáról töltött IRST driverek viszont láthatóan nem kompatibilisek a számítógép hardverével(!), legalábbis erre enged következtetni, hogy a load-olható driverek eltűnnek, ha bepipálom a "csak kompatibilis" lehetőséget. De különben teljesen mindegy, a nem kompatibilis listából választva némi gondolkodás után ugyanúgy visszatér a "nem találtunk meghajtót" üzenet.
Ennyit erről.
Remélem, most már világosabb, miért várom el egy gyártótól, hogy ezt ő oldja meg, és ne a vásárlónak kelljen.
-
válasz
teptep
üzenetére
Értem én, nem is a Windowstól vártam a megoldást (elvégre nem rakhatják föl a világ összes HDD-jének driverét), én azt nem értem, miért nem oldják ezt meg a hardvergyártók maguk? Ők csak tudják, mit pakolnak a gépbe, miért nekem kell rájönnöm, hogy "ménemszól", aztán töltögetni, telepítgetni? Az egész napom erre ment el, és még nem működik semmi....
-
válasz
teptep
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Így fogok eljárni.
Ugyanakkor már elnézést, de végképp nem tudok egyetérteni a leírtakkal, amennyiben:
1. NEM akarok újravásárolni egy terméket, amit már megvettem. Az, hogy szándékosan nehezítik a win installt, ha nem fizetek külön nekik is érte, nem egyéb, mint szimpla köcsög lehúzás. Pont.
2. Nem akarok szervíznek fizetni valamiért, aminek simán kellene mennie minden, kicsit is normális minőségű terméksupport esetében. Mint ahogy pl. az asztali gépemre is fölment.
3. Nem akarok Pistikét keresni, különben is, én vagyok a Pistike a családban. :-) Csak ilyen ordas hülyeséget elképzelni sem tudtam, hogy így adnak el több százezres termékeket. Szégyen.
4. A gyártó szidalmazása teljesen megérdemelt, sőt: szerintem egy csoportos pert is megérne a dolog simán. Arra pl. az EU-ban külön törvény figyel, hogy ne kelljen a default browsereket keresgélned, hanem ajánlja föl a windows, melyiket akarod használni, de ahhoz, hogy beüzelemjek egy laptopot, hány lépést is kellene megtennem? Ötöt? Mert nem hajlandók megoldani, hogy egy win install default lássa a meghajtót a gépben? Ugyan már... Fölösleges védeni a védhetetlent, ez teljességgel elfogadhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)