Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
őstag
válasz
tpeter77 #35965 üzenetére
Gépház, Alkalmazások, Indítópult. Küldj egy képernyőképet, vagy keressél az automatikusan induló programok között valami SSD Tools, Backup Manager vagy hasonló programot. Próbáld meg kikapcsolni és eltávolítani, ha nincs rá szükséged, illetve frissíteni újabb verzóra amennyiben használni szeretnéd.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
tpeter77 #35598 üzenetére
Szia!
Úgy rémlik, hogy az Intel Rapid Storage Technology driver kell neki amikor telepíted a widows-t. A pendrivera kell kicsomagloni a drivert egy mappába és utána a telepítésnél van valami Load Drive vagy hasonló.
Találtam egy leírást: [Hard disk not detected during Windows 10 installation]
Videó: [Where Do You Want To Install Windows NO Drive Showing Up]
Remélem erre gondoltál.
A touchpad drivernél lehet csak be kell kapcsolni. Nekem Fn+F7 vagy simán F7 -
Rinocerosz
őstag
válasz
tpeter77 #35594 üzenetére
Szia!
Nekem hasonló a gépem annyi különbséggel, hogy i5 és nvidia kártya van benne. Jelenleg win11 fut rajta.Kezdetben mikor felraktam a win10 után egy kicsit furcsa volt a 11, de aztán kikupálták és most megkedveltem, mert ha más nem is, de végre már valamivel emberibb a dizájn.
Szerintem érdemes lehet megkérdezni, hogy mit szeretne, de én nem riadnék vissza a win11-től sem. -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
tpeter77 #31500 üzenetére
Intel® Dual Band Wireless-AC 3168
Mindkettőt kezeli: Bands 2.4 GHz, 5 GHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest