Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Koszonom!
Akkor csak odaadom a gyereknek, es mindenki orul.
Ez jol hangzik igy. 
Nagyon fura volt ez a gep belulrol, mert tokre tiszta volt az egesz, de mivel a proci melegedett, megis gondoltam, hogy ujra kene pasztazni. Amikor levettem a hutot, akkor lattam csak, hogy ahol fujna ki a ventilator a meleg levegot, a racson, ott van a szokasos szosz-mosz parna. Nem lattam meg ilyet.
A lenyeg, hogy az also fedelbol hianyzik 2 csavar, szeretnem potolni. Tudok valahonnan gyari, vagy nagyon hasonlo csavart rendelni? Ha jol latom, ez M2.5x8mm. Ilyen nekem nincsen itthon. (Hosszabb van, de az fenyes, szeretnem, ha inkabb gyarias lenne a kinezet.)
-
tvamos
nagyúr
Bocs az ujabb lama kerdesekert!
Nem sikerult pendrive-rol bootolnom, es rajottam, hogy nem is akarom en ezt eroltetni.
Amikor eloszor bekapcsoltam a gepet, a rendszer ugy indult, mintha most vettem volna a boltban. Es minden frankon telepitve volt. Ez eken a gepeken van valami rendszer visszaallito particio? Vagy hogy mukodik ez?
A gepen nem talatam Windows matricat. Ez azt jelenti, hogy vennem kene egy license-t? Azt honnan tudhatom meg, hogy milyet kell vennem, hogy ne kelljen ujrainstallalni a gepet, csak beadom neki a kodot, es kesz? Hogy megy ez? -
tvamos
nagyúr
Itt az Acernel van valami szabaly, hogy eloszor a chipset drivert kell telepiteni, utana az Intel VGA-t, es vegul az Nvidiat, vagy mindegy?
-
tvamos
nagyúr
válasz
apollo12
üzenetére
Koszonom a segitseget!

Akkor ez a 35 ezres ar nem csak vicc...
Az cink. 
Ki lesz takaritva, erre gondoltam, de a huto pad nem jutott az eszembe. Azt akkor szervalok ala.
Sajnos a gyermek tutira magaval fogja cipelni mindenhova, kertbe, agyba... azert remelem, a kadba nem! 
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hirtelen felindulasbol vasaroltam ma egy hasznalt Acer Predator Helios 300 (N17C3) notebookot. Gyereknek. Jatekra. Penteken kene atvennem. Nem tudom, hogy jo dontes volt-e, esetleg irhatnatok velemenyt!
A masik problemam, hogy azt irjak, a touch pad nem mukodik. Remelem, hogy ez csak szoftveres elcseszerintes. A viszontelado csak tolt ra egy friss Windows 10-et, aztan megy, ami megy. Vagy van ennek ilyen tipushibaja, hogy elromlik ez az alkatresz? Ha igen, mibe kerulhet a csereje? Bar gondolom a gyerek meg lenne kulso egerrel is, de megis ugy szeretnem, hogy jo legyen a touch pad.
A harmadik kerdesem, hogy honnan tudnek hozza Magyar billentyuzetet vasarolni? Ez ugyanis nem Magyar billentyus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez jol hangzik igy. 

Az cink. 
Sajnos a gyermek tutira magaval fogja cipelni mindenhova, kertbe, agyba... azert remelem, a kadba nem!