Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Helo
Sokat bogarasztam neten eddig nem sok sikerrel. Vacilalok linux illetve win router/server kozott. Eddig egyertelmuen linuxszal oldottam meg, de traffic shapping hianya nekem eleg zavaro mivel szinte nonstop toltok valamit. Win alatt ugye ezt konnyu kivitelezni cFossal. Szal linuxra szeretnek valalmi hasonlo megodlast. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest