- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
R+Tamas
csendes tag
-
R+Tamas
csendes tag
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem fekete van, de nem is tudtam róla hogy ez business edition meg hogy van egyáltalán ilyen. 😄 Azt hol lehet megnézni hogy ez az e?
-
Bl.Gyo.
őstag
-
R+Tamas
csendes tag
-
R+Tamas
csendes tag
-
Bl.Gyo.
őstag
Jó régi hozzászólás már de,
Az Android lesz 3 fő verzió az 5 helyett.
Eredetileg 5 év Android, és 6 év biztonsági.
Most úgy tűnik 3 év Android, de marad a 6 év biztonsági.
De hivatalosan nincs róla szó a Motorola nem mond erről sokat, de most elvileg így van.
Ha úgy nézzük a támogatási idő be van tartva a 6 év, csak kevesebb Androidot kapunk. -
csp01
tag
Olvastam olyat, hogy nem lesz betartva az ígért támogatási idő. Ez igaz?
-
giroud199
senior tag
Hát nekem a gyári app borzalmasan túlélesít G85 ön...borzalmas ,arról nem beszélve mennyit késik. Amúgy durva de nem egy flagship után is ez az egyetlen dolog amiben bele tudok kötni egy 80ezres keszuleknèl...
Próbáltam olyan verziókat ,hát hol működik hol nem.
.pedig adott a proci és a hardver. -
Bl.Gyo.
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
-
giroud199
senior tag
Nemrég vásároltam egy Motorola készüléket ,meg vagyok vele elégedve viszont ,a sok reklám egyes redmi modelleket juttat eszembe...
legtöbbet sikerült kiiktatni ,viszont az időjárás alkalmazásban szereplő temu reklám nem tudom mi célt szolgál ,de bicskanyitogató...
egyszerűen borzalom ,hogy egy gyári appban több reklámot is néznie kell az embernek 
-
csp01
tag
-
Bl.Gyo.
őstag
Van valakinek ilyenje? Pár napja van nekem, és nagyon jó.
-
mrmft
senior tag
Itthoni forgalamazas kezdeterol lehet tudni valamit?
-
Fred23
nagyúr
-
mhydas99
őstag
-
Fred23
nagyúr
-
Pacák
senior tag
A vegán bőrnél elakadtam — vagy ezt hasonlóan kell érteni, mint az éttermi karikatúrát, ahol egy vendég hentes tokányt rendelt, eközben az utcán a markos pincérek lefogtak egy járókelőt, aki hangosan tiltakozott, hogy:
— Uram, hiszen én nem is vagyok hentes!
-
mrmft
senior tag
-
Sly189
senior tag
Számomra az ISP előny. OLED-től, főleg a mai nagy fényerőre képes panelektől készen van a szemem. Kb. 5-10 percig bírom nézni alacsony fényerőn. PWM érzékeny vagyok és egyre többen azok.

Nekem inkább a kijelző és készülék méretekkel nem vagyok kibékülve. iphone 11 méret nekem a tökéletes.
-
S-eye
senior tag
-
mhydas99
őstag
IPS kijelzos es nem Oled, ellenkezo esetben jo ajanlat lenne...
-
ghiottone
nagyúr
Érdekes, hogy az alacsonyabb kategóriáknál most többet ígérnek frissítést tekintve, mint 2-3 hónapja kiadott Edge 50 Ultrára. Értem, hogy fokozatosan térnek át ezekre a vállalásokra, de azt talán a felső kategóriánál illett volna kezdeni, nem az alsóbbaknál - bár ebből valószínűleg többet fognak eladni.
-
Graphics
Jómunkásember
Mondjuk erősen rácsúszik a kínálatban a G85 5G-re.
-
Vtwo
őstag
Korrekt, ennyi támogatással ez a hardver nem rossz. Külsőre is tetszik.
Kérdés persze, hogy itthon mennyibe fog fájni a világbajnok áfánkkal. -
Graphics
Jómunkásember
G7x szériához képest már magasabb áron landolt, de többet is kínál.
Remélhetőleg esik az ára. Egyelőre nem tűnik annyira rossz vételnek.
A kijelző méretén viszont faraghattak volna. -
Sofian
őstag
Ha valóban ez lesz az ár akkor ez egy elég jó deal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legtöbbet sikerült kiiktatni ,viszont az időjárás alkalmazásban szereplő temu reklám nem tudom mi célt szolgál ,de bicskanyitogató...
egyszerűen borzalom ,hogy egy gyári appban több reklámot is néznie kell az embernek